KUCHARZ Legionowo oferta pracy CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 850 PLN
Zakres obowiązków: zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach w zakresie utrzymania odpowiednich warunków sanitarno-higienicznych.
Data publikacji: 2020-03-02
Lokalizacja: Legionowo (mazowieckie)
Pracodawca: CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zegrzyńska 121, 05-119 Legionowo, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach w zakresie utrzymania odpowiednich warunków sanitarno-higienicznych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Legionowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: legionowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Legionowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.03.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: współpraca w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
kwalifikacje zawodowe uprawniające do wykonywania zawodu kucharza, organizacji pracy własnej, przewidywania, koordynowania, pracy zespołowej. Kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie do pobrania ze strony internetowej Centrum Szkolenia Policji w Legionowie w zakładce Oferty służby i pracy/Oferta pracy w CSP.
Nazwa pracodawcy: CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Adres pracodawcy:
Zegrzyńska 121, 05-119 Legionowo, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 7.45-.15.45
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: legionowski
Gmina pracodawcy: Legionowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Legionowo
Adres strony pracodawcy: www.csp.edu.pl
Ulica pracodawcy: Zegrzyńska
Numer budynku pracodawcy: 121
Profil działalności pracodawcy:
Pozostałe pozaszkolne formy edukacji, gdzie indziej niesklasyfikowane
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.03.2020
Oferta pracy ważna do: 02.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 02.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 02.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?db64708f11d9b51c248be19fc23562fd
Podobne oferty pracy
Przyjmowanie i rejestrowanie zamówień na zakwaterowanie,obsługa urządzeń telekomunikacyjnych,łączenie rozmów.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy im. Janusza Korczaka w Antoniewie - 2016-04-19 - Antoniewo (wielkopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2019-07-23 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, POTWIERDZONE UMIEJĘTNOŚCI
HOTELE GRUPY MARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw, dańdostosowanych do indywidualnych wymagań klintów, właściwe stosowanie produktów spożywczych, serwowanie desrerów napojów i dodatków
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Serokomla (lubelskie)
- przygotowywanie posiłków- praca na kuchni
"Mielnik Nad Bugiem" Beata Suprunowicz - 2018-03-05 - Mielnik (podlaskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Złotoryja (dolnośląskie)
Związane z zawodem
KASYNO POLICYJNE PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO- USŁUGOWE "BP" BOŻENA PAPROWICZ AUTO- HANDEL - 2017-03-21 - Malbork (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-15.00.
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-02-04 - Słupsk (pomorskie)
Brak danych
Przedsiębiorstwo Wielobranżower "MORSIK" Piotr Snopko - 2016-07-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Praca w kuchni Restauracji CAPRI. Przygotowywanie potraw dla gości.
Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk - 2019-07-19 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowanie dań gorących i zimnych, sałatek oraz produktów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Gorlice (małopolskie)
1.Szkolenie w zakresie bhp, ppoż oraz zakresu ochrony informacji niejawnych i danych osobowych.2.Uzupełnianie ewidencji osób podlegającycyh powszechnemu obowiązkowi obrony.3.Układanie, kompletowanie dokumentacji w teczkach tematycznych.4.Przygotowywanie dokumentów do przekazania do archiwum.5.Sporządzanie spisów dokumentów.6.Przyjmowanie dokumentów od interesantów.7.Ewidencjonowanie korenspondencji i przkazywanie do wykonawców.Staż będzie realizowany w Wojskowej Komendzie Uzupełnień
kontakt przez PUP - 2019-06-19 - Głogów (dolnośląskie)
• Tworzenie produktu i / lub usługi,plan operacyjny, w ścisłej współpracy z zarządem i sezpołami • Opracowanie planów zarządzania infrastruktury i środowiska• Tworzenie rollOut planu dla oprogramowania i wersji usługi• Projektowanie, tworzenie skryptów do automatyzacji budowania i procesy wdrażania• Analiza, szacunek, rozwój i rozwiązywania złożonych problemów zarządzania konfiguracją• Projektowanie, rozwój i procedury badań dla instalacji i konfiguracji oprogramowania i usług• plan, analizy, opracowania i wdrożenia procedur i skryptów do budowy i / lub migracji danych / aplikacji / produktów na różnych platformach• Udział w architekturze recenzji i wydajności ulepszeń istniejących i przyszłych rozwiązań• Ułatwienie przejścia do najlepszych praktyk w zakresie rozwiązań architektoni
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Łódź (łódzkie)
wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni włoskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Prowadzenie dokumentacji dotyczącej rozliczeń produkcji (rozliczeń materiałowo - technologicznych). Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Lublin (lubelskie)
Wprowadzanie danych do programu księgowego, naliczanie wynagrodzeń, sporządzanie deklaracji do ZUS, rozliczanie podatkowe PIT.
MARAD Marlena Glinkowska - 2019-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery, sałatki)obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napojów,deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Osiny (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań obiadowych i inne prace w kuchni
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2017-04-11 - Wieliczka (małopolskie)
doprowadzanie po terenie jednostki osób pozbawionych wolności, kontrola osadzonych, obserwacja monitorów, praca w godz. 6-18-6 od 01.02.2017
ARESZT ŚLEDCZY W ZIELONEJ GÓRZE - 2016-10-14 - Zielona Góra (lubuskie)
gotowanie i przygotowanie posiłków, udział w przygotowywaniu menu, koordynacja, przygotowanie zestawów dietetycznych
BREX Sp. z o.o. - 2018-04-25 - Strzegowo (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE: KEBAB , SOS RECEPTURY TURECKIEJ, PODNOSZENIE CIĘŻKICH BLOKÓW MIĘSNYCH NA KEBAB,MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB (DĘBICA UL. KOLEJOWA 24, RYNEK 15) -PRACA W GODZINACH: PONIEDZIAŁEK - CZWARTEK 10-24; NIEDZIELA 12-24; PIĄTEK - SOBOTA 10-02 W NOCY
LARA ATES MESUT - 2018-03-16 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie zimnej płyty, praca co drugi dzień po 12 godzin
Paśnik Janina Restauracja "Dworek Mikołaj" - 2016-09-07 - Wadowice (małopolskie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2019-08-19 - Łódź (łódzkie)
gotowanie obiadów
kontakt przez PUP - 2019-08-13 - Myślice (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, sałatek; przygotowywanie i pieczenie pizz; przygotowywanie kebabów; hamburgerów i innych dań; przyjmowanie zamówień; dbanie o czystość miejsca pracy i lokalu.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Wodzisław Śląski (śląskie)
wstępna obróbka produktów,przygotowywanie posiłków według receptury, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchennych
FUNDACJA IN CORPORE - 2019-09-09 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie potraw zgodnie z recepturą
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
Przygotowywanie od surowca do gotowego produktu potraw; utrzymywanie w należytej czystości pomieszczeń kuchennych; kontakt z klientem; przyjmowanie dostawy.
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Będzin (śląskie)
samodzielne prowadzenie kuchni włoskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu.
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2018-03-05 - Murów (opolskie)