KUCHARZ- KIEROWCA Rzesz贸w oferta pracy FUNDACJA IN CORPORE
Stanowisko: KUCHARZ- KIEROWCA
Wynagrodzenie: 2聽775 - 3聽900 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wst臋pna obr贸bka produkt贸w,przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptury, utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych
Data publikacji: 2019-09-09
Lokalizacja: Rzesz贸w (podkarpackie)
Pracodawca: FUNDACJA IN CORPORE
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:TARNOWSKA 107, 35-502 Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
wst臋pna obr贸bka produkt贸w,przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptury, utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽775 - 3聽900 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- KIEROWCA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rzesz贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rzesz贸w
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rzesz贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽775 - 3聽900 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.09.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: PRAWO JAZDY KAT. B
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: umiej臋tno艣c pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: FUNDACJA IN CORPORE
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
TARNOWSKA 107, 35-502 Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzesz贸w
Gmina pracodawcy: Rzesz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rzesz贸w
Ulica pracodawcy: TARNOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 107
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.09.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.09.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.09.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bd2378d1c8fd6d15093cf5fb89be201a
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w ZDPS. Utrzymanie czysto艣ci w kuchni i pomieszczeniach nale偶膮cych do kuchni.
Zesp贸艂 Dom贸w Pomocy Spo艂ecznej prowadzony przez Zgromadzenie Si贸str Franciszkanek Rodziny Maryi Wiele艅 - 2017-11-07 - Wiele艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu. Praca w godzinach od 9.00 do 21.00
ZAJAZD NA G脫RKACH Maria Sukta - 2019-05-21 - Dobczyce (ma艂opolskie)
produkcja modu艂owych ogrodze艅 frontowych, obs艂uga wykrawarki, obs艂uga prasy kraw臋dziowej, obs艂uga zgrzewarki oraz ci臋cie, szlifowanie, wiercenie i czyszczenie metali
PLAST-MET SYSTEMY OGRODZENIOWE Sp贸艂ka z Ograniczon膮 Odpowiedzialno艣ci膮 Sp贸艂ka Komandytowa - 2017-05-04 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni oakista艅skiej i indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Pabianice (艂贸dzkie)
przyrz膮dzanie potraw dla go艣ci hotelu
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE DARIUSZ WESO艁OWSKI - 2019-01-30 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godzinach 6-14 i 10-18.
6 Dom Pomocy Spo艂ecznej w 艁odzi - 2018-07-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw
Pogotowie Cateringowe S.C. - 2018-04-12 - Eliz贸wka (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 z kuchni wietnamskiej
,,Hanoi Gastronomia" Nguyen Dinh Vinh - 2018-07-06 - Legnica (dolno艣l膮skie)
1. Przygotowywanie posi艂k贸w2. Porz膮dek na stanowisku pracy3. Podawanie potraw4. Przer贸bka mi臋sa i warzyw
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Prace przy przygotowaniu posi艂k贸w
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Choszcznie - 2018-12-19 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przek膮sek, deser贸w.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Paczk贸w (opolskie)
Obs艂uga maszyny do wykonywania pr臋t贸w prostych na podstawie rysunku technicznego. Praca w godz. 6-16proponowany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
obs艂uga automat贸w
"Galmet Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮" Sp贸艂ka Komandytowa - 2016-02-01 - G艂ubczyce (opolskie)
obr贸bka wstepna i ko艅cowa wyrob贸w, obieranie, szatkowanie, nabijanie, zmywanie i sprz膮tanie.
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Okres zatrudnienia 2 lata.Do艣wiadczenie zawodowe min.2 lata
M.P. Investment Monika i Piotr Tomkowscy s.c. - 2019-10-16 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Produkcja sur贸wek, obieranie ziemniak贸w, sma偶enie mi臋sa, przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Pi艂a (wielkopolskie)
Kucharz kuchni orientalnej. Umiej臋tno艣膰 dobrej organizacji pracy w kuchni, umiej臋tno艣膰 pos艂ugiwania si臋 tasakami oraz przyrz膮dzanie da艅 w woku.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Sta偶 dla osoby pow. 29 r偶. zarejestr. w tut Urz臋dzie posiad. II profil pomocy i spe艂n. kryteria programowe. Miejsce odbywania sta偶u: Rani偶贸w, Rynek 3.1.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach: 9:00 do 17:00, 14:00 do 22:00. 2.Zapoznanie z zasadami HACCAP.3.Poznanie sprz臋t贸w i urz膮dze艅 w kuchni oraz zapoznanie si臋 z ich obs艂ug膮.4.Ocena jako艣ci produkt贸w.5.Zapoznanie si臋 ze sposobami przechowywania 偶ywno艣ci.6.Sprawdzanie stan贸w magazynowych.7.Krojenie, siekanie, obieranie.8.Przygotowywanie sur贸wek.9.Dobieranie, 艂膮czenie poszczeg贸lnych sk艂adnik贸w pod wzgl臋dem walor贸w smakowych.10.Przygotowywanie fast food贸w i potraw.11.Przygotowywanie zup, sos贸w, sa艂atek z produkt贸w i p贸艂produkt贸w.12.Dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Rani偶贸w (podkarpackie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Cz艂opa (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w bezglutenowych dla cateringu dla szk贸艂, praca w godz. 6-14
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2016-02-24 - Osowiec (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci Pensjonatu Amber- Jantar
Centrum Kszta艂cenia Ustawicznego i Praktycznego LINGUA EJP Pastewska Ewa - 2018-03-05 - Jantar (pomorskie)
- Kucharz / Kucharka w艂a艣ciwie organizuje prac臋 personelu kuchennego. Dba o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego. Kucharz / Kucharka uczestniczy w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowywaniu wed艂ug niego posi艂k贸w. Kucharz / Kucharka sporz膮dza posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, porcjuje posi艂ki, dba o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, dba o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowana warto艣ci膮, wydaje posi艂ki o wyznaczonych godzinach. Kucharz / Kucharka pobiera produkty spo偶ywcze z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮: zabezpiecza je przed przerobieniem; kwituje ich odbi贸r w raportach 偶ywieniowych. Kucharz / Kucharka dba o utrzymanie porz膮dku i przestrzega higieny osobistej.- Wynagrodzenie: 2391 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 6 miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Docelowo praca na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne lub wymagany Kurs dokszta艂caj膮cy: Kucharz ma艂ej gastronomii I i II stopnia. Do艣wiadczenie zawodowe NIE jest wymagane. Wymagana znajomo艣膰 norm kodeksu 偶ywno艣ciowego, zasady HACCP (podstawy systemu HACCP dla obrotu 偶ywno艣ci膮). Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-251-58-74) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Szopienicka 29, 40-431 Katowice) lub e-mail: mp32katowice (at) interia.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 32 - 2019-06-03 - Katowice (艣l膮skie)
7) Dzia艂a jako 艂膮cznik z pracownikami front-of-house w celu zapewnienia w艂a艣ciwej temperatury 偶ywno艣ci8) W razie potrzeby zamawia sk艂adniki i przyprawy9) Obs艂uguje r贸偶ne urz膮dzenia kuchenne, takie jak blender, piekarnik, grill lub mieszalnik stoj膮cy10) Porcjowanie, uk艂adanie i przyrz膮dzanie potraw na podstawie preferencji klienta11) Pomaga innym kucharzom podczas procesu produkcji 偶ywno艣ci12) Szacuje spodziewane spo偶ycie 偶ywno艣ci i organizuje przygotowanie13) Prowadzi rejestry 偶ywno艣ci14) Przygotowuje niezb臋dne sosy lub dodatki przed rozpocz臋ciem posi艂k贸w15) Jest otwarty do ostatniego klienta16) Sprz膮ta po godzinach pracy17) Komunikuje si臋 z firm膮 o tym, jak poprawi膰 obs艂ug臋 posi艂k贸w
DELTA VECTOR POLAND Sp. z o.o. - 2018-07-30 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Wykonywanie potraw kuchni po艂udniowo-indyjskiej, dokonywanie prac porz膮dkowych na miejscu pracy. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony poprzedzona umow膮 na czas okre艣lony. Propnowany okers zatrudnienia: 25.09.2018r. - 29.09.2019r. Oferta dost臋pna w sali g
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie prostych prac budowlanych remontowych. Praca jednozmianowa na terenie Bielska-Bia艂ej i okolic.
Complexbud Matuszewski Tomasz - 2016-03-10 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY I DA艃 Z KARTY
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Skierniewice (艂贸dzkie)
Obs艂uga linii produkcyjnej. Praca na trzy zmiany 6-14 / 14-22 / 22-6
STEGU Sp贸艂ka z o.o. - 2018-03-20 - Je艂owa (opolskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, uk艂adanie i zarz膮dzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Gola Dzier偶oniowska (dolno艣l膮skie)
wg programu sta偶u i stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Bielsk Podlaski (podlaskie)