KUCHARZ Leżajsk oferta pracy Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni Restauracji CAPRI. Przygotowywanie potraw dla gości.
Data publikacji: 2019-07-19
Lokalizacja: Leżajsk (podkarpackie)
Pracodawca: Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mickiewicza 18, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni Restauracji CAPRI. Przygotowywanie potraw dla gości.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Leżajsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leżajski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Leżajsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2019
Data zakończenia pracy: 31.07.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 18, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV osobiścieWynagrodzenie 2250,00 + premia
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: leżajski
Gmina pracodawcy: Leżajsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Leżajsk
Ulica pracodawcy: Mickiewicza 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.07.2019
Oferta pracy ważna do: 18.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?41880656b64470858929892376de0414
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących zalezności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii, jakości, ilości oraz smaku, możliwość wykonywania pracy w innych miejscach zleconych przez pracowdawcę (zgodnie z potrzebą)
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-05-19 - Pruszków (mazowieckie)
- gotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Jurata (pomorskie)
-
ALEMS Tomasz Smela - 2017-11-07 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
gotowanie potraw, przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-05-29 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posiłków, pomoc kucharzowi właścicielowi, tworzenie nowych potraw
kontakt przez PUP - 2019-07-10 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
INTEGRACYJNY DOM DZIECKA IM. PAULINKA - 2018-10-02 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
gotowanie w oparciu o aktualne trendy (zdrowa kuchnia), według wytycznych dietetyka, umiejętność dekorowania potraw, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw, sprzedaż posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
BAR AS Włodzimierz Jacek Kania - 2016-07-04 - Siedlce (mazowieckie)
znajomośc przewozu w transporcie międzynarodowym, wypełnianie niezbędnych dokumentów w tym CMR praca teren UE
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Rzeszów (podkarpackie)
kucharz Algorytm art. 51.1
ZESPÓŁ SZKÓŁ W BATORZU - 2016-08-11 - Batorz (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i napojów, odbiór produktów od dostawcy, odpowiednie przechowywanie produktów, obsługa klienta i działania sprzedażowe, przestrzeganie BHB, systemu HACCP
MOTOSTREFA Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
samodzielne prowadzenie kuchni w zakładzie gastronomicznym, zarządzanie pracownikami i pracą w kuchni, przygotowywanie uroczystości okolicznościowych
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-02-25 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej, z mięs, ryb, drobiu, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2016-10-28 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie dań kuchni tureckiej i hinduskiej; obsługa grilla do kebaba; przygotowywanie dań z oferty lokalu; przygotowywanie półproduktów.
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Ołtarzew (mazowieckie)
Utrzymanie porządku w kuchni, zmywanie naczyń, przygotowywanie warzyw, owoców (obieranie, krojenie), gotowanie posiłków.
Pałac na Wodzie sp. z o.o. - 2019-01-21 - Staniszów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, dań - kuchnia domowa. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 1 m-ąc. Zmiany w zakresie pn. - pt. 08.00 - 20.00, sb. 08.00 - 17.00.
APETYT BAR JOLANTA STANKOWSKA - 2015-11-23 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie pizzy
Savona Janusz Mazur - 2016-05-17 - Białystok (podlaskie)
Obsługa gości Zajazdu Wiking
Jard Dziemian i Wspólnicy Spółka Jawna - 2018-12-07 - Wasilków (podlaskie)
przygotowanie posiłków, obsługa gości
Adam Klonowski-bar pilich - 2018-11-22 - Pilich (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanieposiłków,utrzymanie należnej czystości i porządku naczyń,sprzętu ipomieszczeń kuchennych. Praca na trzy zmiany w godz: 6-14 / 7-15 / 11-19
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2018-03-22 - Opole (opolskie)
praca na kuchni, obróbka mięsa i warzyw, smażenie gotowanie pieczenie; godz. pracy 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-12
"Klusek" Piotr Zamościk - 2017-08-21 - Ustka (pomorskie)
Praca na wysokości
ECO Piotr Świątczak - 2018-05-08 - Łódź (łódzkie)
umiejetność przygotowywania dań garmażeryjnych i posiłków z karty menu, dbanie o czystośc i porzadek na stanowisku pracy
DMT Tomasz Kawa - 2018-08-01 - Rzeszów (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw wg. tradycyjnych receptur kuchni ukraińskiej, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy, inne prace zlecone przez pracodawcę w zakresie gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków według receptur, współpraca z szefem kuchnimiejsce pracy: ul. Fredry/Podwale, Bydgoszcz
"Yaro" Sp. z o.o. - 2016-07-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)