KUCHARZ Lądek-Zdrój oferta pracy HOTEL MIRJAN LĄDEK SP.Z O.O. S.K.A.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI DLA GOŚCI HOTELU W STANDARDZIE I Z KARTY
Data publikacji: 2019-09-16
Lokalizacja: Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: HOTEL MIRJAN LĄDEK SP.Z O.O. S.K.A.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:TADEUSZA KOŚCIUSZKI 78, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI DLA GOŚCI HOTELU W STANDARDZIE I Z KARTY
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
praca stała, praca w wolne dni, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: HOTEL MIRJAN LĄDEK SP.Z O.O. S.K.A.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
TADEUSZA KOŚCIUSZKI 78, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: rosyjski, angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Lądek-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lądek-Zdrój
Ulica pracodawcy: TADEUSZA KOŚCIUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 78
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.09.2019
Oferta pracy ważna do: 16.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?648d199b6e51363ef92cb23bd4044f44
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, utrzymywanie czystości w kuchni.
SKLEP PRZEMYSŁOWY "SE-TAK" Jadwiga Serafin - 2019-10-25 - Łomża (podlaskie)
Praca w kuchni w szkole
Zespół Szkół w Nowakowie - 2016-08-23 - Nowakowo (warmińsko-mazurskie)
obsługa plotera laserowego
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie i wypiekanie pizzy zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, deserów, ciast oraz napojów z zastosowaniem narzędzi, maszyn znajdujących się w zakładach gastronomicznych.
STOWARZYSZENIE "DOBRY DOM" - 2018-07-18 - Leżajsk (podkarpackie)
obróbka wstępna i gotowanie w kuchni hotelu *** (żywienie zbiorowe), kuchnia zimna, przystawki, bufet śniadaniowy i kolacyjny, imprezy okolicznościowe
Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o. - Hotel*** OGRODZISKO Wisła - 2018-03-12 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie sushi.Mile widziane doświadczenie zawodowe, możliwość przyuczenia.
SM-MAGURO SUSHI Marta Pustoła - 2016-09-21 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i dań
Willa Restaurcja JOKER Joanna Winniczek- Przyborowska - 2019-03-19 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast, napojów i deserów
Zajazd HETMAN Henryka Bugaj - 2018-08-03 - Lgota Murowana (śląskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2017-05-02 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw a la carte, umiejętność rozbiórki i przygotowania dziczyzny, przygotowanie menu, robienie zakupów, odpowiednie przechowywanie produktów, nadzór nad personelem w kuchni
kontakt przez WUP - 2017-09-14 - Niemcy (Niemcy)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Legnica (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW , PÓŁPRODUKTÓW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI, POMOC KUCHARZOWI W PRZYGOTOWANIU POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA , ZNAJOMOŚĆ PRODUKTÓW KUCHNI WŁOSKIEJ, DOŚWIADCZENIE 2 LATA , GODZINY PRACY 12-20, MIEJSCE PRACY PIZZERIA BELLA ITALIA
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Dozór obiektu- ochrona powierzonego mieniawymagany orzeczony stopień niepełnosprawności; ochrona obiektów (Prokuratura Lublin ul. Chmielna i Okopowa)
MULTISERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-27 - Lublin (lubelskie)
Przyrządzanie posiłków, zestawy obiadowe, pizza.
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2016-10-03 - Łańcut (podkarpackie)
w/g potrzeb
RESTAURACJA LA CUCINA ITALIANA BARBARA CHROBOT - 2018-11-27 - Kielce (świętokrzyskie)
Praca na stanowisku samodzielnego kucharza, wymagane wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie co najmniej 5-letnie. Praca również w weekendy. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawcą.
DOM PRZYJĘĆ KALIMERA DARIA BAJER - 2018-06-20 - Lyski (śląskie)
Operator wózka widłowego
FLUID SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-03-15 - Sędziszów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dietetycznych I zmiana pn-pt 7-15Wynagrodzenie od 1850 zł uzależnione od doświadczenia i umiejętności kandydata.Praca ul. Legionów 31 (pod przedszkolem Balonik)
Firma Usługowo - Handlowa "WOJ-POL" Hanna Pęcina - 2016-01-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
WYKONYWANIE INSTALACJI ELEKTRYCZNEJ NA TERENIE PCC ROKITA W BRZEGU DOLNYM. KONTAKT TEL. 608426129
"ELEKTRO - TEAM" STANISŁAW CAL - 2018-02-23 - Brzeg Dolny (dolnośląskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującym jadlospisem i normami żywieniowymi, porcjowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Konstantynów (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Śródlesie (podlaskie)
-przygotowanie dań kuchni indyjskiej oraz obsługa pieca tandoor-przygotowanie potraf z pieca, wypiekanie chlebów na ściankach węglowego pieca tandoor
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Sulechów (lubuskie)
Samodzielny kucharz, przygotowywanie posiłków
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE NR 2 SMERFY - 2016-09-15 - Marki (mazowieckie)
Praca w kuchni hotelowej opierająca się o sporządzanie wysokiej jakości dań kuchni regionalnej z produktów regionalnych m.in. świeżych ryb bałtyckich, oraz ciast. Do obowiązków na w/w stanowisku należy również organizacja pracy w kuchni i planowanie menu, odpowiedzialność za zakup składników i ich odpowiednie przechowywanie.
kontakt przez OHP - 2016-07-22 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań a'la carte. Godziny pracy do ustalenia - w zależności od dyspozycyjności (restauracja jest czynna w godz.: 13:00-23:00). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 12 397 04 53, e-mail: agnieszka.ciejka (at) polskihr.pl
Polski HR- Temporary Work Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Limanowa (małopolskie)