KUCHARZ (KUCHNIA WIETNAMSKA) K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (KUCHNIA WIETNAMSKA) K/M
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-11-20
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 10-18
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (KUCHNIA WIETNAMSKA) K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2018
Data zako艅czenia pracy: 30.11.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia wietnamska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: brak; znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej; rok do艣wiadczenia zawodowego; komunikatywna znajomo艣膰 j臋z. wietnamskiego. obowi膮zki: przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka termiczna warzyw i mi臋s, przygotowywanie sk艂adnik贸w da艅.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 20.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 04.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 zgodnie z jad艂ospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po zako艅czeniu
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowaczy - 2018-04-04 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Do zada艅 nale偶y: przygotowanie da艅 typowych dla kuchni niemieckiej oraz umiej臋tno艣膰 przygotowania potraw z r贸偶nych gatunk贸w ryb. Restauracja specjalizuje si臋 w daniach rybnych.
Cafe-Restaurant Aquamarin Kathrin Prietz - 2015-06-29 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie posilk贸wUstalanie karty da艅 kuchni polskiej i ukrai艅skiej np. pielmieni, strudle, barszcz ukrai艅ski, ogryginalne receptury ukrai艅skie i polskie
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, da艅, zapotrzebowanie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Z膮bki (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Tel.: 501 439 308 Adam Milc. Adres e-mail: Laguna (at) laguna-ow.pl
O艢RODEK WYPOCZYNKOWY LAGUNA ADAM MILC - 2016-06-16 - Lubniewice (lubuskie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
obs艂uga klienta ,przygotowanie posi艂k贸w,odbi贸r towaru
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w ZDPS. wymagane do艣wiadczenie na stanowisku 5 lat
Zesp贸艂 Dom贸w Pomocy Spo艂ecznej prowadzony przez Zgromadzenie Si贸str Franciszkanek Rodziny Maryi Wiele艅 - 2016-06-06 - Wiele艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-06-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej i bengalskiej
JAMUNA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygototwywanie deser贸w, sok贸w, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Pi艂a (wielkopolskie)
sprzedaz artyku艂ow og贸lnospozywczych
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Dobryszyce (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
przyrz膮dzanie i wydawanie potraw
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA IMPRESJA MIROS艁AW PAW艁OWSKI - 2018-06-15 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w profilaktycznych,- wydawanie posi艂k贸w profilaktycznych, - przygotowywanie da艅 garma偶eryjnych, - porz膮dkowanie stanowisk pracy.
CZARNOCKA ALICJA DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNA - 2017-09-26 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
.
PIZZERIA "ROMA" sp. c. - 2017-08-01 - Gosty艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, napoi i deser贸w
Zajazd "PRZY KOMINKU" Dominik Raniszewski - 2016-02-22 - Brzozie (kujawsko-pomorskie)
- Przyrz膮dzanie posi艂k贸w dla 40 os贸b.- Wynagrodzenie: 13,70 z艂 brutto/godzin臋. Praca na umow臋 zlecenie na czas nieokre艣lony.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 7:00-21:00 (6 godzin dziennie). Wymagania: mile widziane wykszta艂cenie kierunkowe. Mile widziane do艣wiadczenie w pracy jako kucharz. Aktualne orzeczenie lekarskie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt telefoniczny (502-842-869) w godzinach: 8:00-16:00.
TOWARZYSTWO POMOCY IM. 艢W. BRATA ALBERTA - KO艁O KATOWICKIE - 2018-06-14 - Katowice (艣l膮skie)
sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Wierzchos艂awice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie hamburger贸w, hot dog贸w, kanapek, kebaba, pit itp. Serwowanie kawy, hernaty, napoj贸w sezonowych oraz deser贸w.
BAR "FIFARAFA" ILONA KARMOLI艃SKA - 2017-04-26 - Olesno (opolskie)
- przygotowanie sk艂adnik贸w do da艅 obiadowych i kolacji- przygotowanie potraw- rozmieszczenia dania na talerzu, dekorowanie - sprz膮tanie obszaru roboczego
Bianca Mai Fichtestube Rammenau - 2017-10-31 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "Mi艣", Krzysztof Janczura - 2016-11-24 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw wg receptur
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
obs艂uga pieca i przygotowywanie pizzy, przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie menu, organizowanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych, podawanie posi艂k贸w i obs艂uga go艣ci, dbanie o 艂ad i porz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Ulh贸wek (lubelskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych , przygotowywanie potraw
Sp贸艂dzielnia Socjalna - 2016-07-13 - S艂upca (wielkopolskie)
Zdolno艣ci manualne i praktyczna, wiedza na stanowisku kucharz. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie, kierunek kucharz, sta偶 pracy 5 lat, znajomo艣膰 bran偶y gastronomicznej.
HOTEL MANAGEMENT ADAM KRUPA - 2017-09-27 - Wejherowo (pomorskie)
kucharz/ barman
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Tuczno (zachodniopomorskie)
Wykonywanie posi艂k贸w w lokalu - kuchnia polsko-偶ydowska. Nadz贸r nad imprezami okoliczno艣ciowymi.
RESTAURACJA KUGEL Agnieszka Januszewska - 2018-01-09 - Knyszyn (podlaskie)
Do g艂贸wnych obowi膮zk贸w osoby zatrudnionej na tym stanowisku b臋dzie nale偶a艂o:- umiej臋tno艣膰 pos艂ugiwania si臋 jad艂ospisem dziennym i asygnat膮 kuchenn膮,- w艂a艣ciwe dokonywanie obr贸bki wst臋pnej i zasadniczej produkt贸w 偶ywno艣ciowych,- jako艣ciowe i terminowe przyrz膮dzanie potraw zgodnie z jad艂ospisem i wskaz贸wkami kuchmistrza,- przyjmowanie artyku艂贸w spo偶ywczych do kuchni po ich dok艂adnym przewa偶eniu i sprawdzeniu terminu przydatno艣ci do spo偶ycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- w艂a艣ciwe pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych oraz nadz贸r nad ich przechowywaniem wed艂ug obowi膮zuj膮cych przepis贸w,- kierowanie i wydawanie polece艅 personelowi sto艂贸wki przygotowuj膮cemu posi艂ki oraz zast臋powanie kuchmistrza w dniach jego nieobecno艣ci,- przestrzeganie porz膮dku dnia w sto艂贸wce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posi艂k贸w,- 艣cis艂e przestrzeganie wymog贸w higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmi艅sko-Mazurski Oddzia艂 Stra偶y Granicznej w K臋trzynie - 2016-08-18 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)