KUCHARZ KUCHNI WSCHODNIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WSCHODNIEJ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami według oryginalnych przepisów kuchnii wschodniej z wykorzystaniem orygibnalnych, przepisów (barszcz ukraiński, pierogi ukrainskie, pampuszki)Praca w godz. od 8:00 do 16:00
Data publikacji: 2018-11-29
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami według oryginalnych przepisów kuchnii wschodniej z wykorzystaniem orygibnalnych, przepisów (barszcz ukraiński, pierogi ukrainskie, pampuszki)Praca w godz. od 8:00 do 16:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WSCHODNIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
1 rok stażu pracyznajomość kuchni wschodniej i oryginalnych przepisówksiążeczka sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.11.2018
Oferta pracy ważna do: 13.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
organizacja pracy na kuchni, przygotowywanie posiłków
BADI Sp. z o. o. - 2016-10-14 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie potraw
Dom Pomocy Społecznej Zgromadzenia Braci Albertynów - 2016-11-21 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków
WYDMA-GASTRO PAWEŁ WOJCIECHOWSKI - 2018-04-19 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, wszystkie inne prace związane z w/w stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie śniadań i dań garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Zamość (lubelskie)
program stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Zduńska Wola (łódzkie)
- Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, - Zapoznanie się z zasadami HACCPPRZECHOWYWANIE ŻYWNOŚCI: - sprawdzanie terminów przydatności do spożycia produktów- użytkowanie urządzeń do przechowywania żywności PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW I OBRÓBKA ART.SPOŻYWCZYCH:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spożywczych- wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowcówSPORZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowców do sporządzania posiłków- przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw- panierowanie, obsmażanie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowychDEKOROWANIE POTRAW:- porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie- wykorzystywanie różnych technik dekorowaniaUTRZYMANIE CZYSTOŚCI, NACZYŃ, NARZĘDZI I SPRZĘTU W KUCHNI I NA STANOWISKU PRACY:- mycie i czyszczenie naczyń odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni- sprzątanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Zgorzałe (pomorskie)
Do uzgodnienia
P.P.U-H "PE-PO" Sp.z o.o. - 2016-04-06 - Sanok (podkarpackie)
obróbka wstepna surowców, przygotowywanie dań zimnych i gorących, deeserów, wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Ruda Śląska (śląskie)
wykonywanie prac serwisowych
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Trzebinia (małopolskie)
Bezpośredni kontakt z producentami żywności z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych dań kuchni indyjskiej i pakistańskiej. Bezpośredni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Ozorków (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie kebabu, hamburgerów itp.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "DOBLER " - 2015-12-29 - Wałcz (zachodniopomorskie)
prace w kuchni
RZEMIEŚLNICZY ZAKŁAD INSTALACJI SANITARNYCH I C.O. - VILLA SOLARIS S. ALEŃKUĆ - 2017-09-20 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw. Jedno stanowsko pracy jest w Czempiniu w Pensjonacie Restauracji "KOGUCIK", natomiast drugie stanowisko pracy znajduje się w Racocie w restauracji "Pod bażantem"
Pensjonat - Restauracja "Kogucik" Hanna Siejek - 2016-08-31 - Czempiń (wielkopolskie)
* Przygotowanie, wykończenie i serwowania dań na ciepło i zimno* Domowe potrawy z kuchni turyńskiej oraz dania kuchni międzynarodowej * Tworzenie i przygotowanie dań w formie bufetu* Obsługa śniadań
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen - 2015-07-20 - Niemcy (Niemcy)
Staranne przechowywyanie korespondencji urzędowej, dokumentów i innych akt szkolnych w należytym porządku zgodnie z instrukcją kancelaryjną i obowiązującym Jednolitym Wykazem Akt.Załatwianie interesantów w sprawach kancelaryjnych, meldowanie stron dyrektorowi szkoły.Przepisywanie pism podanych przez dyrektora lub osoby, którym zlecono załatwienie sprawy, adrsowanie kopert, rejestrowanie wysyłanych pism w dzienniku, dopilnowanie ich wysłania lub doręczenia przez woźnego. Ścisłe przestzreganie tajemnicy państwowej i służbowej między innymi w stosunku do treści wszystkich spraw prowadzonych i ujawnionych przez dyrektora.Załatwienie spraw uczniowskich oraz wystawianie świadczeń uczniowskich oraz wystawianie świadczeń uczniowskich do: Wojskowej Komendy Uzupełnień, Zakładów ubezpieczeń Społecznych, Ośrodków Pomocy Społecznej, Urzędów Gmin itp.Pomoc w prowadzeniu teczek, akt osobowych pracowników szkoły.Pomoc w sporządzaniu sprawozdań:Z-03 kwartalne i roczneZ-06 o pracujących i czasie pracyZ-05 o stanie zatrudnieniaSIO
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Jarosław (podkarpackie)
gotowanie dań ukraińskich
JANUSZ PARK - 2017-08-23 - Słubice (lubuskie)
zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązaującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem
NWP Frank Enozel - 2016-09-07 - Pieszyce (dolnośląskie)
Prace administracyjno - biuroweumowa na czas określony (przez okres wakacji)
MADAMA Sp. z o.o. - 2016-07-07 - Golczewo (zachodniopomorskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca na umowe zlecenie w godz. od 8.00 do 20.00
Cichoń Mariola BAKOS Spółka Komandytowa - 2016-08-09 - Radocza (małopolskie)
prace na linii produkcyjnej, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez OHP - 2017-01-18 - Gliwice (śląskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Handlowo-Gastronomiczne BETA s.c. - 2016-03-07 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw wietnamskich.
Tien Nguyen NGUYEN Firma "NPN" - 2018-05-11 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, domowej
THE ACADEMY OF REGENERATIVE MEDICINE Aleksander Haretski - 2017-05-16 - Świebodzice (dolnośląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-11-20 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-01 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
wg stanowiska
Cukiernia Grzegorz Domarecki - 2017-06-27 - Śniadków Górny (mazowieckie)