KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ
Wynagrodzenie: do 2聽700 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie potrwa kuchni ukrai艅skiej. Umowa o prace na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany, wg grafiku, caly tydzie艅, w godz. 10:00-18:00; 14:00-22:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
Data publikacji: 2020-01-16
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporz膮dzanie potrwa kuchni ukrai艅skiej. Umowa o prace na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany, wg grafiku, caly tydzie艅, w godz. 10:00-18:00; 14:00-22:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽700 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽700 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: gimnazjalne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: podstawowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie min. podstawowe, sta偶 pracy bez znaczenia, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.01.2020
Oferta pracy wa偶na do: 07.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.01.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?20acfcdf437281857ce8bf6478ba1beb
Podobne oferty pracy
-
Us艂ugi Gastronomiczne Elwira Linder Gogolin - 2018-03-01 - Malnia (opolskie)
przyrz膮dzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2019-10-30 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 zkarty dla go艣ci restauracji
BREWICZ A.K. KANIEWSCY SP.J. - 2018-08-22 - Rawicz (wielkopolskie)
poznanie materia艂贸w elektrycznych, przyjmowanie towar贸w i ich klasyfikacja, gospodarka materia艂owa, wydawanie towar贸w , poznawanie dostawc贸w, poznanie komputerowego programu SAFO, obs艂uga klienta, wypisywanie faktur.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowywanie wg tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Dbanie o porz膮dek i higien臋 w miejscu pracy. Praca wg grafiku w godz. 11-22.
kontakt przez PUP - 2020-09-08 - Gniewino (pomorskie)
produkcja drzewna, uk艂adanie drzewa
INTRASERVIS JOB SP脫艁KA Z OGARNICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-09-30 - S艂awno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci z przedszkola i szko艂y
ZESP脫艁 SZK脫艁 NR 4 IM. KR脫LOWEJ JADWIGI W D膭BROWIE G脫RNICZEJ - 2020-06-04 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Zarz膮dzanie plac贸wk膮 finansow膮, szkolenie i rekrutacja pracownik贸w, prowadzenie dzia艂a艅 marketingowych
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw i da艅 serbskich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej (zup, da艅 mi臋snych, da艅 z owoc贸w morza, makaron贸w, deser贸w)
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Grz臋dy (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 wg. tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej
BODAN Sp. z o.o. - 2016-03-09 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
-
Dom Seniora ANNA - 2016-06-01 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw kuchni ormia艅skiej, kaukaskiej i gruzi艅skiej wg. oryginalnych receptur- sprawdzanie jako艣ci produkt贸w- proponowanie nowych da艅 do menu- zarz膮dzanie zespo艂em os贸b pomagaj膮cych w kuchni- praca w przedziale godz. 11:00 -23:00
kontakt przez PUP - 2019-12-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Gotowanie da艅 kuchni wietnamskiej, j臋zyka wietnamski w celu ustalanie receptur. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca na dwie zmiany. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w wg jad艂ospisu, porcjowanie produkt贸w spo偶ywczych.
33 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W NOWEJ D臉BIE - 2019-02-20 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Solina (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w typu fast food
FHU KEBAB "MARTIN" Marcin Ma膰kowiak - 2016-10-28 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w, zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-15.30 w Ko艂obrzegu.
17 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY nr 2117 + WOJSKOWA KOMENDA UZUPE艁NIE艃 w Ko艂obrzegu - 2017-12-01 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw (catering)
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE SP脫艁KA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2018-09-25 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, GOTOWANIE, GRILLOWANIE DA艃, DBANIE O PORZ膭DEK NA STANOWISKU PRACYWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POSI艁K脫W, MIN. 2 LATA DO艢WIADCZENIA W OSTATNICH 5 LATACHSTAWKA ZA GODZIN臉 13,70 Z艁
US艁UGI GASTRONOMICZNE ANTONIUS ADAMS - 2018-10-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie nieskomplikowanych da艅 w ma艂ej restauracji przy centrum kulturalno-rozrywkowym.
Fabrik e.V. - 2016-07-01 - Niemcy (Niemcy)
Wykszta艂cenie dowolne. Osoba z do艣wiaczeniem lub do przyuczenia. kontakt osobisty lub telefoniczny.
PPHU MARCOL SM - SZYMON MARCOL - 2020-01-21 - Rybnik (艣l膮skie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpiecznie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi- r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i ptrzetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅
kontakt przez PUP - 2020-09-25 - Che艂m (lubelskie)
-samodzielne prowadzenie kuchni oferuj膮cej posi艂ki bufetowe,-zarz膮dzanie 10 osobowym zespo艂em,-nadz贸r nad gospodark膮 magazynow膮, optymalizacja koszt贸w, maksymalizacja przychod贸w.
EVER GRUPA Sp. Z o. o. - 2016-06-09 - Gda艅sk (pomorskie)
Wykszta艂cenie 艣rednie kierunkowe; wymagane 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; komunikatywna znajomo艣膰 j. angielskiego; dok艂adno艣膰; pasja do gotowania; ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji; zapewnienie najwy偶szej jako艣ci wydawanych potraw oraz dba艂o艣膰 o ich estetyk臋; utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy; wykonywanie zam贸wie艅 na surowce u wyznaczonych dostawc贸w; koordynowanie realizacji plan贸w finansowych kuchni poprzez analizowanie sprzeda偶y i kontrol臋 koszt贸w surowca; nadz贸r nad sporz膮dzaniem inwentaryzacji surowc贸w oraz produkt贸w znajduj膮cych si臋 na kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie
HOTELE DIAMENT SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-05-09 - Gliwice (艣l膮skie)
- przygotowywanie posi艂k贸贸w,- nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianych towar贸w i przygotowanych posi艂k贸w,- ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw,- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni ,- dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni ,- znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
kontakt przez PUP - 2015-11-05 - Kozieg艂owy (艣l膮skie)
sporz膮dzanie r贸偶nych potraw garma偶eryjnych wg receptur oraz ich przechowywanie
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Wyrzysk (wielkopolskie)