KUCHARZ Gniewino oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie wg tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy. Praca wg grafiku w godz. 11-22.
Data publikacji: 2020-09-08
Lokalizacja: Gniewino (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gniewino, powiat: wejherowski, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie wg tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy. Praca wg grafiku w godz. 11-22.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gniewino
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wejherowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2215
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: znajomość kuchni bengalskiej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: znajomość kuchni indyjskiej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: znajomość kuchni arabskiej
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- praktyczna znajomość specyfiki kuchni bengalskiej, indyjskiej, arabskiej- dyspozycyjność ze względu na pracę w weekendy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5242657692
danePracodawcy_regon: 142857621
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
I Brygady Pancernej WP 32, 84-200 Wejherowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: wejherowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2215
Gmina pracodawcy: Wejherowo
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wejherowo
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0934984
Ulica pracodawcy: I Brygady Pancernej WP
Numer budynku pracodawcy: 32
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 08.09.2020
Oferta pracy ważna do: 29.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 08.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?23993561d8cbd73e530cf9902b351260
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE POTRAW Z POWIERZONYCH PRODUKTÓW, ZAMÓWIENIA, REALIZACJA ZAŁOŻONYCH CELÓW FINANSOWYCHWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE- GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J. ROSYJSKIEGO20H/TYDZIEŃ, GODZINY PRACY 7:00-16:00, STAWKA GODZINOWA 13,70 ZŁ
PIEROŻEK ANNA BADOWSKA MARTA MOSKALEWICZ S.C. - 2018-02-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań o wysokiej jakości, wsparcie kucharza Chef de Partie poprzez przygotowanie dań, kontrola norm jakości i higieny, kontrola jakości zamawianych dań.
kontakt przez OHP - 2017-05-10 - Niemcy (Niemcy)
zh
kontakt przez PUP - 2019-09-17 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Do uzgodnienia
Firma Handlowo-Usługowa "HORN" - 2017-08-18 - Sanok (podkarpackie)
Dowóz osób niepełnosprawnych busem
RADIO-TAXI "EXPRESS" S.C. ADAM PAPROCKI, GRZEGORZ ŚLĘZAK - 2016-10-07 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2018-07-05 - Trzebnica (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
- Pakowanie produktów, - Obsługa etykieciarki. Praca w godz.: 6-14, 14-22, 22-6.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw według receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej.
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2018-04-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
• przygotowanie świeżych posiłków (częściowo tradycyjnej kuchni Szwabii)• kuchnia à la carte
Gasthof Adler - 2016-12-12 - Niemcy (Niemcy)
Praca w restauracji w Pałacu Sieniawa
ARCHE S.A. Pałac Sieniawa - 2016-02-03 - Sieniawa (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2019-11-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
-przygotowywanie potraw -zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy- dyspozycyjność- pracowitość - umiejętność pracy w zespole
kontakt przez OHP - 2020-08-27 - Pińczów (świętokrzyskie)
przygotowanie potraw wg podanych receptur, nauka robienia pizzy
kontakt przez PUP - 2020-03-04 - Sosnowiec (śląskie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; praca w godz. 9-21 (2 dni pracy/2 dni wolnego); miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2017-08-31 - Gliwice (śląskie)
Prace związane z przygotowywaniem posiłków, zarządzaniem personelem zatrudnionym na kuchni, odpowiedzialność za kontrolę jakości, przygotowywanie potraw a la carte, staranne i oszczędne wykorzystywanie produktów w codziennej pracy, przestrzeganie zasad higienicznych panujących w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-07-19 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie menu oraz sporządzanie posiłków kuchni ukraińskiej
Hotel "GRACJA" Józef Kuczyński - 2016-05-25 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
obsługa urządzeńdbanie o czystość na stanowisku pracyprzygotowanie surowców do obróbki cieplnejprzygotowanie potraw garmażeryjnychprzygotowanie ciast i deserówgotowanie zup, przygotowanie sałatekprzygotowanie zimnych zakąsek
kontakt przez PUP - 2020-06-05 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
tworzenie menu, zamówienia towarów, przygotowanie dań
TIME OUT MAŁGORZATA WĘGIEL - 2017-09-25 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
sporządzanie różnych potraw, deserów, ciast z zastosowaniem narzędzi i maszyn dostępnych w zakladzieGodziny pracy: od 10.00 do 18.00; od 13.00 do 21.00Praca w Restauracji "Trylinka" ul. Trylińskiego 2 w Olsztynie lub Restauracji "Słoneczna Polana" ul. Sielska 38 w Olsztynie
Restauracja "TRYLINKA" Zielaskiewicz&Maderski s. c. Andrzej Zielaskiewicz, Sebastian Maderski - 2018-03-15 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
x
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA - 2019-05-08 - Białystok (podlaskie)
-zapoznanie sie z przepisami BHP i Ppoż. oraz regulaminami-przechowywanie żywności-obróbka artykułów spożywczych -przygotowywanie potraw i deserów -sporządzanie napojów zimnych i gorących-wydawanie potraw i napojów zimnych o gorących-utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy -obsługa maszyn i urządzeń typu: piec konwekcyjny, krajalnica do wędlin, maszyna do mielenia mięsa
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Cibórz (lubuskie)
przygotowywanie sushi, potraw kuchni japońskiej i fusion
"AniMiko" Adam Cieślewicz - 2017-12-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
szeroki zakres prac pomocniczych o charakterze doraźnym i dorywczym na różnych stanowiskach produkcyjnych zgodnie z technologią produkcji stolarki okiennej PCV
kontakt przez PUP - 2019-07-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o asortyment, sporządzanie list zapotrzebowania, przestrzeganie przepisów technologicznych, sanitarnych i higienicznych, umiejetnosć przestawiania się z jednej czynności na inną, kreowanie oferty posiłków.
"DWÓR CZARNECKIEGO" HELENA CZARNECKA - 2016-08-12 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
Przygotowanie dań kuchni chińskiej, Dbanie o estetykę potraw, dbanie o prawidłowe użytkowanie urządzeń w kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-04-12 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2020-07-28 - Karlino (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
F.P.H. GRELO Grzegorz Łobocki - 2018-06-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
naprawa instalacji elektrycznych i elektronicznych
MECHANIKA-WULKANIZACJA - Edyta Rzemieniecka, Sadownictwo Edyta Rzemieniecka - 2018-01-23 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)