KUCHARZ Białystok oferta pracy HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 19 - 23 PLN
Zakres obowiązków: x
Data publikacji: 2019-05-08
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wiejska 49, 15-351 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: x
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 19 - 23 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 19 - 23 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 08.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: 1 rok doświadczenia
Nazwa pracodawcy:
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Wiejska 49, 15-351 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Adres strony pracodawcy: www.hotel-podherbem.pl
Ulica pracodawcy: Wiejska
Numer budynku pracodawcy: 49
Profil działalności pracodawcy:
hotel i restauracja, usługi cateringowe, wynajem sal
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.05.2019
Oferta pracy ważna do: 07.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9cee3ca67e2ac171b59f568b5866cc33
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego, czynności porządkowe, stosowanie wytycznych HACCP
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2016-03-14 - Mszana (śląskie)
Praca na stanowisku kucharza
GĘSIA SZYJA - Piętak Paweł - 2016-04-07 - Chełm (lubelskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy i dań typu fast food
Joanna Borycka "ARIA" - 2018-07-27 - Człuchów (pomorskie)
przygotowywanie posiłków,porcjowanie, układanie, wydawanie potraw, utrzymanie maszyn i urządzeń w należytym porządku
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Sadowa (mazowieckie)
Obsługa kasy fiskalnej; przygotowywanie potraw z półproduktów; przyjmowanie i wydawanie zamówień
Mini-gastronomia P. Kokoszanek - 2016-02-12 - Lubosz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków gorących i zimnych sałatek.
F.P.H.U. "FIANO" Małgorzata Filipowicz - 2017-10-06 - Moczydło (śląskie)
Cięcie metali palnikiem.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przyrządzanie, gotowanie oraz wydawanie posiłków na stołówce szkolnej
Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego Nr 2 w Wadowicach - 2019-03-20 - Wadowice (małopolskie)
Pozostali pracownicy obsługi biurowej- oferta pracy realizowana w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Wymagania: wykształcenie wyższe prawnicze, ekonomiczne lub pokrewne np. administracja, obsługa komputrera ( Microsoft Office, mile widziany Lex, Legalis), obsługa sekretariatu, kontakt z klientem.
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowanie posiłków, wyrabianie ciasta na pizze, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
PIOTR CZYŻOWSKI TRANSFACH - 2017-04-20 - Wieliczka (małopolskie)
Sporządzanie polskich potraw, obsługa imprez okolicznościowych.
Klasztor Karmelitów Bosych - 2019-01-25 - Czerna (małopolskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWANIE I EKSPONOWANIE POTRAW
STEAKHOUSE RESTAURACJA ELŻBIETA BASSARA - 2018-08-08 - Dębica (podkarpackie)
Wykonywanie menu + obsługa bufetów szwedzkich śniadaniowych i kolacyjnych w obiekcie Kormoran w Rowach, w tym live cooking
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - 2016-09-06 - Rowy (pomorskie)
Wykształcenie min. zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidu lub gotowość do jej wyrobienia; samodzielna praca w charakterze kucharza; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Pszczyńska
CBR 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-06 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna warzyw i mięsa, praca na myjce, przygotowywanie dodatków, catering, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Żagań (lubuskie)
sprzątanie pokojów i pomieszczeń hotelowych
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Ustroń (śląskie)
pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2017-06-22 - Turek (wielkopolskie)
GOTOWANIE WG. MENU KUCNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW I TECHNIK WG. METODY I TRADYCJI STOSOWANEJ W INDIACH, OBSŁUGA PIECÓW, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA WG MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELKSIEGO, NIEMIECKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
realizacja zamówień, zamawianie towaru i przygotowywanie potraw; praca dwuzmianowa w godzinach 10:00-18:00 i 14:00-22:00.
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Piła (wielkopolskie)
Przyrządzanie potraw, dan, przekąsek, planowanie jadłospisów
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
spawacz TIG, MIG
Zakład Metalowy Mirosław Głowa - 2017-01-24 - Tuszów Narodowy (podkarpackie)
Praca przy sortowaniu owoców ze względu na jakość. Pakowanie owoców.
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Borki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni francuskiej i ukraińskiej; dbałość o czystość; przygotowywanie receptur.
ARRESTO Sp. zo.o. - 2018-01-02 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
planowanie jadłospisów i przygotowanie według nich potraw, pomoc w przyjmowaniu i wydawaniu posiłów, mycie naczyń i sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie dań i potraw w kuchni hotelowej wykorzystując różne techniki kulinarne przy użyciu sprzętu i narzędzi kuchennych
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
przyrzadzanie śniadań i obiadów - kuchnia polska
SŁOŃCE Marek Wardęcki ; Łódź - OW "Słońce" w Dąbkach - 2016-05-25 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni przy przyrządzaniu dań obiadowych, utrzymywanie porządku na kuchni.
RESET ALKOHOLE BOGUSŁAW NAPORA - 2016-06-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
KAWIARNIA ANTYK - 2018-09-04 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Smardzewice (łódzkie)