KUCHARZ Chełm oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpiecznie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i ptrzetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń
Data publikacji: 2020-09-25
Lokalizacja: Chełm (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Chełm, powiat: m. Chełm, woj: lubelskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpiecznie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i ptrzetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chełm
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Chełm
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0662
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja pracy, punktualność
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Oferta dla kobiety lub mężczyzny do 30 roku życia.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5632390305
danePracodawcy_regon: 060702238
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chełmie
Adres pracodawcy:
Plac Niepodległości 1, 22-100 Chełm, powiat: m. Chełm, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: m. Chełm
danePracodawcy_kodPowiatu: 0662
Gmina pracodawcy: Chełm
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Chełm
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0929902
Ulica pracodawcy: Plac Niepodległości
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: bar
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chełmie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.09.2020
Data dodania oferty pracy: 25.09.2020
Oferta pracy ważna do: 19.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 25.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 25.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5d67f02d93c14cb1adfea92e0e02dc47
Podobne oferty pracy
jw
ACTIVO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2016-10-31 - Oświęcim (małopolskie)
-produkcja potraw - zgodnie z planem i zamówieniem, sprawne kierowanie oraz stały nadzór nad zastępem służbowym, dbałośc o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych i wydawanych posiłków, przestrzeganie zasad bhp oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Olsztyn (śląskie)
przygotowywanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Radom (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Burkat (warmińsko-mazurskie)
Wymagane wykształcenie wyższe pedagogika, psychologia, socjologia, nauki o rodzinie lub praca socjalna lub wykształcenie zgodne z treścią ogłoszenia znajdującego się na str. internetowej: http://rydultowy.naszops.pl/bip/nabor-kandydatow-na-stanowisko.Wszelkie niezbędne informacje dotyczące konkursu znajdują się na stronie internetowej: http://rydultowy.naszops.pl/bip/nabor-kandydatow-na-stanowisko. Podania należy składać w terminie do dnia 10 września 2018r. (tj. poniedziałek do godz. 12:00). Do podstawowych obowiązków należeć będzie szeroko pojęta środowiskowa praca socjalna z rodziną korzystającą ze świadczeń Ośrodka Pomocy Społecznej. Praca od 7:30 lub 10:00, na terenie miasta Rydułtowy. Szczegółowy zakres zadań wykonywanych na stanowisku znajduje się w ogłoszeniu o konkursie na stronie internetowej: http://rydultowy.naszops.pl/bip/nabor-kandydatow-na-stanowisko.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ RYDUŁTOWY - 2018-09-05 - Rydułtowy (śląskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Namysłów (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
praca związana z uruchomieniem bloków energetycznych; prace rozruchowe oraz opracowanie technologiczne,
Komplet-Stal - Marek Ciesielski sp.j. - 2017-12-29 - Opole (opolskie)
przygotowywanie dań i menu , układanie menu , zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - Radom (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,deserów,ciast oraz napojów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń znajdujących się w zakładach gastronomicznych.
STOWARZYSZENIE "DOBRY DOM" - 2017-06-28 - Nowa Sarzyna (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Gnojewo (pomorskie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Przasnysz (mazowieckie)
MONTAŻ DEMONTAZ REGAŁÓW WYSOKIEGO SKŁADOWANIA, WYKŁADANIE TOWARU NA PÓŁKACH
GD-SOLUTION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-10-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Gotowanie potraw zgodnie z recepturami. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
PFG Marek Krasuń - 2016-10-14 - Gdańsk (pomorskie)
praca biurowa, prowadzenie kadr
NEW ENERGY Cieszyn Spółka z o.o. - 2016-11-10 - Ogrodzona (śląskie)
Praca w hotelu, przygotowywanie dań, zestawów dla grup konferencyjnych i klientów indywidualnych. Wymagana praktyka
CEGAL SP.J HOTEL AMBASADOR - 2018-02-08 - Łódź (łódzkie)
przygot. Menu; przyg. posiłków; składania zamówień na skł. pożywienia; dobór naczyń i sprzętu kuchennego; nadzór nad jakością żywności; racjonalne zarządzanie składnikami; dbałość o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków, specjalnych diet, zgodnie z jadłospisem dla szpitala, przestrzeganie procedur HACCP, koordynowanie pracą na kuchni. Praca w szpitalu "Latawiec".
VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-07-17 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Gliwicka Agencja Turystyczna S.A. Oddział "Zamek" w Lesku - 2018-07-04 - Lesko (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zatwierdzonym jadłospisem, porcjowanie potrwa i organizacja wydawania posiłków, przestrzeganie czystości i higieny procesu produkcyjnego i pomieszczeń bloku żywieniowego, praca w godzinach 7-15
Przedszkole Publiczne nr 43 - 2016-05-27 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Kamienica (małopolskie)
Przygotowywanie dań wg receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie, pieczenie, utrzymanie czystości w kuchni
Uzdrowiska Kłodzkie S.A. - Grupa PGU - 2019-07-29 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Konserwacja urządzeń melioracyjnych
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Kamień Krajeński (kujawsko-pomorskie)
prace pomocnicze przy przygotowywaniu posiłków
F.H.U. MIAMI Wiesław Głuś - 2019-09-24 - Dobczyce (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wypoczynkowy "ALMA" Alicja Habura - 2019-07-15 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie potraw z zakrsu kuchni arabskiej, wykonywanie innych zleconych zadań
kontakt przez PUP - 2019-11-29 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
WG. STANOWISKA
P.H.U. PAWEŁ SZARKOWICZ - 2016-08-09 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości w restauracji.
Mazurski Raj Sp. z o.o. - 2016-05-31 - Piaski (warmińsko-mazurskie)