KUCHARZ - 840 Świdnica oferta pracy VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ - 840
Wynagrodzenie: od 2 350 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków, specjalnych diet, zgodnie z jadłospisem dla szpitala, przestrzeganie procedur HACCP, koordynowanie pracą na kuchni. Praca w szpitalu "Latawiec".
Data publikacji: 2019-07-17
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leśna 27-28, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków, specjalnych diet, zgodnie z jadłospisem dla szpitala, przestrzeganie procedur HACCP, koordynowanie pracą na kuchni. Praca w szpitalu "Latawiec".
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 350 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca na zmiany: 6-14; 7-15; 8-17.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - 840
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 350 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: dietetyka
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
**Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie gastronomiczne, min. zawodowe, doświadczenie min. 1 rok, książeczka sanitarna. Może być osoba z gr. niepełnosprawności.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
TRAKTOROWA 126, 91-204 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny - Giełda Pracy ul. M.C.Skłodowskiej 5-7 Świdnica, Termin: Giełda Pracy 31.07.19 sala 225 godz.:10.00, Godziny : 10.00, sala 225
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: TRAKTOROWA
Numer budynku pracodawcy: 126
Profil działalności pracodawcy: przygotowanie i dostarczanie żwyności
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.07.2019
Data dodania oferty pracy: 12.07.2019
Oferta pracy ważna do: 11.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7844944dcd595a25e436708d654efc6a
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków - tradycyjna kuchnia polska. Praca w Bielsku-Białej od poniedziałku do niedzieli w systemie dzień / dzień w godz. 12.00-22.00 (grafik do ustalenia).
SEBASTIAN KAPAŁA "CHATA HARNAŚ" - 2016-04-29 - Bielsko-Biała (śląskie)
Prace murarskie, tynkarskie, ogólnobudowlane
PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT GÓRNICZYCH KUPRYT II Sp. z o. o. - 2019-03-04 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw kuchni tureckiej i pakistańskiej. Obsługa kasy fiskalnej, dbanie o porządek i czystość w lokalu. Kontakty z dostawcami towaru również z zagranicznymi.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Jawor (dolnośląskie)
produkcja wyrobów garmażertynych
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Libusza (małopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Gniezno (wielkopolskie)
zgodny, praca w hotelu
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie śniadań, przygotowywanie posiłków obiadowych, sprzątanie swojego miejsca pracy, sprzątanie kuchni i zaplecza.
Ośrodek Szkoleniowo - Wypoczynkowy WULPINK Wiesław Płócienniczak - 2019-03-28 - Majdy (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie posiłków dla gości (śniadania, obiady, kolacje) praca dwuzmianowa w godz, 6-20; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 6-22; wysokość wynagrodzenia brutto 3000zł/mies.
Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Wrocławskiej - 2016-06-20 - Ustka (pomorskie)
prowadzienie zajęć z doradztwa zawodowego w klasie VII
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Siemoń (kujawsko-pomorskie)
wykształcenie zawodoweznajomość zawodudoświadczenie mile widziane
Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska - 2016-05-11 - Antonin (wielkopolskie)
Kucharz*praca w Galerii Nawigator "ERBIL DONER KEBAB"
APS-Paweł Słomiany - 2017-10-13 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
Pałac Brunów Edward Rzeźwicki - 2017-05-18 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Szczekarków-Kolonia (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Witnica (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Głogówek (opolskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty i w ramach imprez okolicznościowych.
Firma TADOS Zbigniew Firek - 2017-09-07 - Słupia (łódzkie)
przygotowanie potraw z pasją, z dbałością o jakość i smak, na bazie świeżych, naturalnych składników, zachowanie czystości stanowiska pracy, dbałość o schludny wygląd; ścisłe przestrzeganie zgodności przygotowania potraw z ustalonym jadłospisem i recepturą; odpowiedzialność za powierzony sprzęt, urządzenia, wyposażenie kuchni, magazynu itp.; przestrzeganie wszelkich norm i wytycznych oraz procedur obowiązujących w kuchni; Okres zatrudnienia: 01.06.2019 r. - 31.05.2020 r.; godziny pracy: 6.00- 14.00, 14.00- 22.00
TOURTREND Sp. z o.o. - 2019-05-27 - Strzelinko (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dźwiganie do 20 kg. Praca w godz. 6-18 w systemie równoważnym, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-04-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie / wykonywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla 100 osób. Umowa o pracę na czas określony, poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym. Praca jednozmianowa: 5:30-17:30; system pracy/12/24; praca wg grafiku caly tydzień. Wcześniejszy kontakt telefoniczny: 71 336 70 07. Oferta dostępna w sali G
Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta Koło Wrocławskie - 2017-04-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Staż w Zdzieszowicach
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Zdzieszowice (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w szczególności kuchni indyjskiej. Czytanie receptur w języku hindi. Porcjowanie, wydawanie posiłków i dbanie o ich najwyższą jakość. Utrzymywanie porządku i czystości miejsca pracy oraz wykonywanie innych obowiązków powierzonych przez pracodawcę. Praca będzie wykonywana w środowisku wielokulturowym i językowym z przewagą współpracowników mówiących w języku angielskim. Wykształcenie zawodowe lub średnie. Doświadczenie zawodowe 2 lata. Znajomość języka hindi i angielskiego w stopniu komunikatywnym.
SAKUN SERVICES Tanka Katuwal - 2016-02-03 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla podopiecznych - śniadania, obiady i kolacje, organizowanie pracy w kuchni, współudział w tworzeniu jadłospisów, sporządzanie zapotrzebowania na produkty żywnościowe.Praca w godz. 6.00-14.00 od pn. do nd. (wg grafiku).Pierwsza umowa zostanie zawarta na czas określony 12 miesięcy, docelowo na czas nieokreślony. Pracodawca wypłaca dodatki stażowe i nagrody jubileuszowe oraz gwarantuje stabilność zatrudnienia i płynność wynagrodzenia.
Zespół Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych - 2019-01-04 - Bielsko-Biała (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Mielec (podkarpackie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Poznań (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-06-01 - Opole (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW / PIZZY
Sogno Italiano Ewa Pawełek - 2018-08-24 - Dębica (podkarpackie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-04-26 - Warszawa (mazowieckie)