KUCHARZ Rybnik oferta pracy PPHU MARCOL SM - SZYMON MARCOL
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wykszta艂cenie dowolne. Osoba z do艣wiaczeniem lub do przyuczenia. kontakt osobisty lub telefoniczny.
Data publikacji: 2020-01-21
Lokalizacja: Rybnik (艣l膮skie)
Pracodawca: PPHU MARCOL SM - SZYMON MARCOL
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Miko艂owska 99, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wykszta艂cenie dowolne. Osoba z do艣wiaczeniem lub do przyuczenia. kontakt osobisty lub telefoniczny.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rybnik
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.01.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: PPHU MARCOL SM - SZYMON MARCOL
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Miko艂owska 99, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Miko艂owska
Numer budynku pracodawcy: 99
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Sprzeda偶 detaliczna mebli, sprz臋tu o艣wietleniowego i pozosta艂ych artyku艂贸w u偶ytku domowego prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.01.2020
Oferta pracy wa偶na do: 21.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.01.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b851b5ba84c80cb06e431bb68db7a062
Podobne oferty pracy
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-01-09 - 艁膮ka (dolno艣l膮skie)
Nauczyciel muzyki w klasach 4-8
SZKO艁A POPDSTAWOWA IM.WI臉殴NI脫W OBOZU STTHOF W NIEST臉POWIE - 2018-09-27 - Niest臋powo (pomorskie)
- wsp贸艂praca z dietetykiem- kierowanie zespo艂em i przydzielanie obowi膮zk贸w- pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w- bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅- przygotowywanie potraw i napoj贸w- wyko艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych- obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego- praca w siedzibie firmy oraz na terenie kraju- praca wg. grafiku
kontakt przez PUP - 2019-11-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI UKRAI艃SKIEJWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT STA呕U PRACY, ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO MILE WIDZIANA
OBIADKI U JAD殴KI SYLWIA KOWALCZYK - 2016-09-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pkowanie , wa偶enie , wyrobow piekarniczych
kontakt przez PUP - 2020-09-16 - Pas艂臋k (warmi艅sko-mazurskie)
obr贸bka wstepna surowc贸w, wykonywanie potraw z r贸偶nych surowc贸w, wyka艅czanie, porcjowanie i dekorowanie potraw, przestrzeganie przepis贸w BHP
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Orneta (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, przygotowywanie menu, przygotowywanie listy zakup贸w potrzebnych do restauracji, zarz膮dzanie pracownikami kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-09-10 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie pizzy
LA SPEZIA FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA - MARCIN CHOJNACKI - 2018-10-05 - Radom (mazowieckie)
- Wykonywanie prac og贸lnobudowlanych.- Oferujemy: stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o prac臋, mo偶liwo艣膰 skorzystania z atrakcyjnych program贸w dedykowanych dzieciom pracownik贸w (bezp艂atne wyjazdy wakacyjne, stypendia zagraniczne), 艣wiadczenia socjalne, posi艂ki profilaktyczne, dodatek dojazdowy.- Godziny pracy: 6:00-14:00.
PEMUG SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-02-11 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej, praca na czas okre艣lony: 3 latagodziny pracy 12:00 - 20:00
kontakt przez PUP - 2019-11-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kuchnia orientalan + utrzymywanie porz膮dku
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
formierz wyrob贸w z laminatu
Baltic Composites Sp. z o.o. Ostr贸da - 2016-02-12 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Wykszta艂cenie: zawodowe lub 艣rednie kierunkowe; sta偶 pracy: min. 2 lata na stanowisku kucharza; znajomo艣膰 systemu HACCP, ISO, umiej臋tno艣膰 organizacji pracy, pracy w zespole, odpowiedzialno艣膰, systematyczno艣膰, dyspozycyjno艣膰, kreatywno艣膰; sporz膮dzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posi艂k贸w, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych, prowadzenie zapis贸w w dokumentacji HACCP oraz ISO; miejsce pracy: Gliwice;
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Sk艂odowskiej- Curie Oddzia艂 - 2016-08-09 - Gliwice (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE CA艁ODZIENNEGO WY呕YWIENIA DLA PODOPIECZNYCH PRZEDSZKOLAWYMAGANIA:PASJA DO GOTOWANIA, UMIEJ臉TNO艢CI GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU
Pracownia Alternatywnej Komunikacji Wizualnej Bartosz Mate艅ko - 2017-04-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK EMILIAN KACZMAREK - 2017-09-26 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
produkcja pizzy
Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Pawe艂 Jastrz膮b - 2016-09-12 - Stasz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
zakres obowi膮zk贸w: gotowanie da艅 zgodnie z przepisami restauracji, sprz膮tanie miejsca pracy;
kontakt przez PUP - 2019-07-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w z karty lub imprez okoliczno艣ciowych. Prace porz膮dkowe na kuchni- sporadycznie.Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. RadestowaForma zatrudnienia zlecenie min 40 godzin miesi臋cznie , dyspozycyjno艣膰 w godz 12-22Przewidywany okres zatrudnienia 3 lataOferta znajduje si臋 w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pieczenie, sma偶enie
Dariusz Koprowski "BURGEROOM" - 2016-08-01 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
SOLEY - ARECA Sp. z o.o. Sp.K. - 2015-12-23 - Os艂a (dolno艣l膮skie)
wykonowanie prac remontowo-budowlanych
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe ANBUD Andrzej Pardua - 2016-06-28 - 艢lesin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanioe posi艂k贸w w restauracji, tworzenie menu, zarz膮dzanie personelem, organizacja zaopatrzenia, nadz贸r nad jako艣ci膮
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO HOTELOWE HOTEL POMORSKI ZDZIS艁AW SABINIARZ - 2019-08-29 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obs艂uga kuchni restauracyjnej a la carte, obs艂uga kuchni bankietowej
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowanie produkt贸w oraz wykonywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Rudnik nad Sanem (podkarpackie)
- przygotowywanie da艅 w wydzielonej sekcji, - dbanie o gospodark臋 magazynow膮, - dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy, - wykonywanie zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni.
Golden Tulip - 2017-08-14 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 i deser贸w z kuchni japo艅skiej.
HS Szymon Falski - 2017-01-18 - Gda艅sk (pomorskie)
zgodny z wykonywanym zawodem (praca w CAFE DESA )
Borucki Witold FUNDO - 2018-11-28 - Czelad藕 (艣l膮skie)
przygotowanie potraw, praca w tgodz. 8-16 lub 9-17
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Opole (mazowieckie)
przygotowywanie potrawkierowanie zespo艂em
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Ustro艅 (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 zgodnie z wymaganymi standardach, racjonalne gospodarowanie towarem minimalizowanie strat, utrzymanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy, prezentacja potraw w formie bufetowej, dbanie o stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych, informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach o brakach magazynowych itp.
FABIO GROUP S艁AWOMIR SZCZERBA - 2020-10-16 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)