KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Kunowice oferta pracy DUET s.c. J.Kopczyński T.Kopczyński
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
Data publikacji: 2018-02-05
Lokalizacja: Kunowice (lubuskie)
Pracodawca: DUET s.c. J.Kopczyński T.Kopczyński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szmaragdowa 18, 69-100 Kunowice, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kunowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słubicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słubice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.02.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: informacja starosty
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: DUET s.c. J.Kopczyński T.Kopczyński
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 3, 69-100 Słubice, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: informacja starosty
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: słubicki
Gmina pracodawcy: Słubice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słubice
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 3
Nazwisko osoby zgłaszającej: Tomasz Kopczyński
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.02.2018
Oferta pracy ważna do: 25.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Oświęcim (małopolskie)
Wykonywanie zabiegów pacjentom w gabinecie i domu pacjenta; wykonywanie obowiązków pielegniarki w środowisku nauczania i wychowania; prowadzenie sterylizacji i gospodarki odpadami medycznymi; wykonywanie badań pomocniczych u pacjentów Poradni Specjalistycznych; obsługa pacjentów zgłaszających się do rejestracji w Poradni.
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie potraw, dekorowanie potraw, zabezpieczanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Piekary Śląskie (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Okres próbny 3 miesiące. Godz. pracy 05.00-13.00.
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku - 2018-08-03 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie produkcji cateringowej, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, białoruskiej i australijskiej(przyrządzanie mięsa kangura i strusia
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Józefosław (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, gotowanie
PPHU Anna Wojas Kopecka - 2017-11-09 - Większyce (opolskie)
Przygotowywanie dań i posiłków na cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-23 - Zagórze (mazowieckie)
wg.stanowiska
Anna Starnawska FHU "CICHY GAIK" - 2017-01-23 - Ratajów (małopolskie)
przygotowanie maszyn oraz surowca do pracy, odbieranie od maszynisty gotowego wykrojonego arkusza tektury
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Tarnówka (wielkopolskie)
Wprowadzanie potraw kuchni ukraińskiej w menu hotelowe, wydawanie potraw według zamówień klienta.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2018-02-21 - Suchedniów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
Przedszkole Miejskie Nr 144 w Łodzi ul. Olimpijska 6 - 2018-04-27 - Łódź (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Gościniec nad Potokiem Karol Nowak - 2017-08-29 - Karpacz (dolnośląskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji , Nadzór nad przygotowywaniem posiłków
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2017-02-07 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
wg załacznika
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Połaniec (świętokrzyskie)
odczyty liczników energii elektrycznej
ENEA POMIARY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-29 - Zielona Góra (lubuskie)
montaz tarasów i podług
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Pabianice (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
...
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Koło (wielkopolskie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa, drobiu, sporządzanie zup, dań obiadowych, surówek, sprzątanie kuchni i sprzętów kuchennych.
ZNP ZG Hotel "Logos" - 2016-01-27 - Suwałki (podlaskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, napojów, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. praca w godzinach 11-20, 14-24
PPHU FESTO s.c. Mariusz Stotko, Dariusz Ferens - 2018-10-17 - Opole (opolskie)
przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Sandomierz (świętokrzyskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Suwałki (podlaskie)
dbanie o zakres produkcji, planowanie i wykonywanie najwyższej jakości produktu
kontakt przez OHP - 2017-08-17 - Bytom (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, ustalanie jadłospisu, obmyślanie
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Żywiec (śląskie)