KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ. Pińczów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ.
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: ZNAJOMOŚĆ TRADYCYJNEJ KUCHNI TURECKIEJ (PRZEPISY), znajomość kuchni halal przygotowywanie i kontrola jakości wydawanych potraw, sporządzanie zamówień oraz odbiór dostaw, umiejętność pracy w zespole.
Data publikacji: 2020-07-20
Lokalizacja: Pińczów (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pińczów, powiat: pińczowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
ZNAJOMOŚĆ TRADYCYJNEJ KUCHNI TURECKIEJ (PRZEPISY), znajomość kuchni halal przygotowywanie i kontrola jakości wydawanych potraw, sporządzanie zamówień oraz odbiór dostaw, umiejętność pracy w zespole.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godz. od 11.00 do 19.00Zatrudnienie na 3 lata
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ.
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pińczów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 26
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pińczowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2608
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Znajomość tradycyjnej kuchni tureckiej, znajomość przepisów kuchni halal.
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane: wykształcenie minimum podstawowe, minimum 1 rok doświadczenia zawodowego, znajomość tradycyjnej kuchni tureckiej, znajomość przepisów kuchni halal, aktualne badania sanitarno - epidemiologiczne.
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6090078568
danePracodawcy_regon: 385781980
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pińczowie
Adres pracodawcy:
Złota 7, 28-400 Pińczów, powiat: pińczowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie z urzędu
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 26
Powiat pracodawcy: pińczowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2608
Gmina pracodawcy: Pińczów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Pińczów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0947580
Ulica pracodawcy: Złota
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pińczowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 23.07.2020
Oferta pracy ważna do: 20.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?92dc86ec5777dfb18cc76e1f9869351e
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-12-30 - Nowa Wieś (mazowieckie)
zakres obowiązków kucharza
"HOTEL CESARSKI SPA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-27 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Strzegom (dolnośląskie)
ORGANIZACJA KUCHNI, POSIŁKÓW. DOPRAWIANIE I GOTOWANIE.
kontakt przez OHP - 2017-11-28 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Zgodne ze stanowiskiem
AMS ANETTA I MARIUSZ STANIUK SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-14 - Słupsk (pomorskie)
obsługa wielopiły
kontakt przez PUP - 2020-07-10 - Górki (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
- sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych.- obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).,- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
GUBERNATOR SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-11 - Wyszków (mazowieckie)
- przyprawianie, wakowanie mięsa i warzyw- gotowanie w cyrkulatorze Sous Vide- pakowanie, ważenie i estetyczne układanie dań w pojemnikach- zgrzewanie paczek z jedzeniem- sortowanie toreb na pakowalni- obsługa zgrzewarki Bokama AG02E- obsługa wakowarki Hendi 350 model 975275
kontakt przez PUP - 2019-07-25 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw libańskich, deserów. Umiejętność oprawy mięsa typu shawarma
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Łódź (łódzkie)
KUCHARZ/POMOC KUCHENNA PRACA W GODZINACH 10-22"QUATTRO " UL.GŁOWACKIEGO 51
"SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROSŁAW - 2018-06-27 - Dębica (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia, wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-01-04 - Słupsk (pomorskie)
czyszczenie elementów meblowych, woskowanie, olejowanie mebli
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Strzałków (łódzkie)
wg stanowiska
STYRO-PAPEX Robert Ptasiński, Wiesława Ptasińska - 2016-04-12 - Wielka Wieś (małopolskie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
TECH-BAU Grzegorz Kozikowski Firma Remontowo-Budowlana - 2015-12-07 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
udział w czynnościach wyjaśniających i reklamacyjnych Klientów w tym Klientów rosyjsko i anglojęzycznych, przyjmowanie towaru do magazynu, pakowanie, znakowanie zamówień, prowadzenie dokumentacji magazynowej przy użyciu programów komputerowych. Praca od pon-pt w godz. 8-16.
kontakt przez PUP - 2019-11-29 - Puchały (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, obróbka warzyw i mięs, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2020-03-13 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie potraw włoskich i śródziemnomorskich
ADV. GROUP Sp. z o.o. Restauracia DELAGIO - 2016-10-04 - Świdnica (dolnośląskie)
-
Spedycja WL-TRANS Wiesława Loll - 2017-07-28 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków /kuchnia polska), wynagrodzenie od 17zł/godz/cv na adres e-mail:recepcja (at) paszkowka.pl
Pałac w Paszkówce Sp. z o.o. - 2016-10-10 - Paszkówka (małopolskie)
- przygotowywanie wypieków oraz produktów,- utrzymanie czystości na kuchni,- przygotowanie dań kuchni ukraińskiej oraz nauka współpracowników receptur kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-12-17 - Zduńska Wola (łódzkie)
kontakt z klientami firmy, samodzielne pozyskiwanie nowych klientów, analiza rynku i konkurencji, udział w targach branżowych i konferencjach, wyjazdy służbowe na terenie Polski
PROFEED STANISŁAW BRUŹDZIŃSKI - 2018-12-27 - Trzeciewiec (kujawsko-pomorskie)
kucharz
Przedszkole Niepubliczne W Kasztanowym Parku - 2016-04-06 - Poznań (wielkopolskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-04-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)