KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽900 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych. przestrzeganie przepis贸w bhp i przeciwpo偶arowych, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, dba艂o艣膰 o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ci, przygotowywanie menu na specjalne uroczysto艣ci/ imprezy.
Data publikacji: 2020-02-06
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych. przestrzeganie przepis贸w bhp i przeciwpo偶arowych, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, dba艂o艣膰 o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ci, przygotowywanie menu na specjalne uroczysto艣ci/ imprezy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 9-17
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽900 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
turecki, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia turecka
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Cukiernictwo - wyroby tureckie
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe gastronomiczne; znajomo艣膰 kuchni tureckiej; umiej臋tno艣膰 przygotowywania posi艂k贸w i wypiek贸w tureckich; komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka tureckiego. Obowi膮zki: zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych. przestrzeganie przepis贸w bhp i przeciwpo偶arowych, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, dba艂o艣膰 o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ci, przygotowywanie menu na specjalne uroczysto艣ci/ imprezy.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 18.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7822d0be7d76fa0101b28f7408ddbfd4
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
HOTEL KR脫L KAZIMIERZ - 2016-05-18 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu w godz. 7-19, r贸wnie偶 w soboty i niedziele (w-g grafiku).D藕wiganie do 10 kg.
Sp贸艂dzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Ko艂obrzegu - 2020-03-06 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Przygotowywanie miejsca pracy przed rozpocz臋ciem wydawania posi艂k贸wobieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymywanie czysto艣ci w obr臋bie kuchni, dora藕na pomoc szefowi kuchni oraz pozosta艂ym kucharzom
ZBIGNIEW OLENKOWICZ FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "KUBA" - 2017-03-03 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Pomoc przy pracach budowlanych.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO US艁UGOWE ZBIGNIEW MAZIARZ - 2018-09-28 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ustalanie karty da艅, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych
P.U.H. "ARTEX" Piotrowski Artur - 2017-05-15 - 艁臋偶yny (podkarpackie)
za艂adunek, roz艂adunek towaru, etykietpwanie produkt贸w, foliowanie towaru, transport wewn臋trzny za pomoca odpowiednich 艣rodk贸w transportu
"WORK SERVICE" SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-07-12 - Wierusz贸w (艂贸dzkie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2016-03-03 - Rzesz贸w (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
praca
PRZEDSI臉BIORRSTWO PRODUKCYJNO US艁UGOWO HANDLOWE PIWEX SP. Z O.O. Z SIEDZIB膭 W G艁OGOWIE M艁P - 2017-03-30 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
Obs艂uga klienta i przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie posi艂k贸w typu fast food - pizza ,kebab, utrzymanie porz膮dku
kontakt przez PUP - 2019-12-23 - Witkowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w plac贸wce przedszkolnej, dbanie o czysto艣膰 na stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Radzymin (mazowieckie)
Pomoc w kuchni. Miejsce wykonywania pracy: Trzebnica
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2015-10-30 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Prace kucharza
D.W. "WILLA RODOS" EL呕BIETA HNAT脫W - 2016-02-29 - W艂adys艂awowo (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w ustalonych wg norm
Aspen-Res Sp. zo.o. - 2017-06-01 - 艢cinawka 艢rednia (dolno艣l膮skie)
robienie sur贸wek, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych zgodnie z zasadami przepis贸w BHP, obs艂uga klienta, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w pracy i na jej terenie, oferta przeznaczona dla os贸b berobotnych do 30 roku 偶ycia
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Wykonywanie prac magazyniera.
kontakt przez PUP - 2017-01-11 - Ryki (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Wytwarzanie kebabu od podstaw. Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej , w tym doner kebab, adana kebab, szasz艂yki, tureckie, kotlety mielone, przystawki (meze). Produkcja i przetwarzanie kebabu. Miejsce pracy: woj. pomorskie.
'NAZAR' AGNIESZKA CINGILLIOGLU - 2016-06-07 - Le藕no (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w,przestrzeganie zasad hgieny i BHP
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Mak贸w Mazowiecki (mazowieckie)
praca w pizzerii Don Pablo
Pizzeria "Don Pablo" Pawe艂 Berkowski - 2018-02-01 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
NAPRAWA SYSTEM脫W ELEKTRYCZNYCH W POJAZDACH MECHANICZNYCH, MONTA呕 NOWYCH URZ膭DZE艃,WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE LUB 艢REDNIE, OBS艁UGA KOMPUTERA, PRAWO JAZDY KAT. B, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE W ZAWODZIE ELEKTROMECHANIKA POJAZD脫W SAMOCHODOWYCH, MO呕E BY膯 OSOBA DO PRZYUCZENIA, PRACA NA DWIE ZMIANY W GODZINACH 08.00-18.00
M SERVICE SZCZECIN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-02-13 - Przec艂aw (zachodniopomorskie)
G艂贸wne obowi膮zki kucharza: przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych; umowa na 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia; godziny pracy: 6.00- 17.00
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w S艂upsku - 2019-02-28 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne sporz膮dzanie potraw, praca w zespole, znajomo艣膰 receptur potraw, znajomo艣膰 obs艂ugi podstawowych sprz臋t贸w np. Piec Konwekcyjno-Parowy
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2016-02-03 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w i zam贸wie艅 towarowych, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy, wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2019-07-26 - Tarn贸w (ma艂opolskie)