KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Bielsk Podlaski oferta pracy TURKISH KING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta.
Data publikacji: 2020-05-14
Lokalizacja: Bielsk Podlaski (podlaskie)
Pracodawca: TURKISH KING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mickiewicza 112 lok.1, 17-100 Bielsk Podlaski, powiat: bielski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielsk Podlaski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 20
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bielski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2003
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielsk Podlaski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagana znajomość specyfiki kuchni tureckiej, umiejętność przygotowania potraw kuchni tureckiej, min. 3 miesiące doświadczenia zawodowego na w/w stanowisku w ostatnich 12 miesiącach
Nazwa pracodawcy:
TURKISH KING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 5432188533
danePracodawcy_regon: 385985629
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 112 lok.1, 17-100 Bielsk Podlaski, powiat: bielski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 20
Powiat pracodawcy: bielski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2003
Gmina pracodawcy: Bielsk Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Bielsk Podlaski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0922685
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 112 lok.1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 14.05.2020
Oferta pracy ważna do: 04.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 14.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7b2b9d657e2353557590ef6d6e0a3cea
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
Biuro Turystyczne ,,DARTUR" Opatów - 2017-12-12 - Opatów (świętokrzyskie)
kucharzstaż w godz. 7-15, 11-19
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Krężnica Jara (lubelskie)
-
USŁUGI TURYSTYCZNE Zbigniew Galiński- (PTTK STANICA WODNA WDZYDZE) - 2018-02-16 - Wąglikowice (pomorskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2020-07-28 - Karlino (zachodniopomorskie)
Gotowanie, utrzymanie kuchni w czystości
Firma Handlowo-Usługowa "Elena" Elena Paryła - 2016-09-28 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast - food.
USŁUGI GASTRONOMICZNE"WYPAS" IWONA WOJTYŁA - 2016-07-25 - Zamość (lubelskie)
praca na stanowisku samodzielnego kucharza w cateringu dietetycznym
MACZFIT Sp. z o.o. - 2017-04-12 - Józefosław (mazowieckie)
montaż instalacji gazowych
Budowlane Usługi Wykończeniowe Dziuba Kszysztof - 2016-05-30 - Chorzów (śląskie)
transport towarów samochodem ciężarowym
kontakt przez PUP - 2020-12-01 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; 2 zmiany; miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-04-04 - Gliwice (śląskie)
obsługa klienta, przyjmowanie zamówień, drobne prace kuchenne
kontakt przez OHP - 2017-10-03 - Sosnowiec (śląskie)
Prace związane z przygotowaniem posiłków dla gosci restauracji.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Kujanki (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. "CAPRI" PIZZERIA ROBERT TUORA - 2018-01-09 - Myszków (śląskie)
Przygotowywanie potraw, zmywanie naczyń, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Piła (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
RESTAURACJA PIZZERIA VALENTINO Piotr Sznabel - 2016-05-19 - Bełchatów (łódzkie)
gotowanie potraw, szykowanie i wydawanie potraw, dbanie o czystośc kuchni, szkolenie kulinarne, bhp, hacap, obsługa gości, catering.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Suchacz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków wg karty dań, dbałość o czystość miejsca pracy, znajomość zasad GHP
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
.
33. Baza Lotnictwa Transportowego w Powidzu - 2020-08-07 - Powidz (wielkopolskie)
zapoznanie się z materiałami stosowanymi w firmie, technika wykonywania reklam oraz programami stosowanymi w firmie, wykonywanie prostych zadań: wycinanie, klejenie, malowanie, gięcie tworzyw sztucznych, samodzielne tworzenie stojaków i standów reklamowych, montaż i demontaż reklam
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Rzeszów (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ WYKONYWANIA POTRAW REGIONALNYCH KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 3 LATA
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polsko - włoskiej
Iwona Staroń - Firma Handlowo-Usługowa - 2016-11-18 - Pajęczno (łódzkie)
kucharz
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-03-06 - Mielec (podkarpackie)
Przyrządzanie potraw w restauracji
Centrum Konferencyjno-Rekreacyjne U. Tomaszewska, I.Wierzbicka Spółka Cywilna - 2017-03-29 - Bożewo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze - kuchnia ukraińska, przyrządzanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ WG ZLECENIA KLIENTAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE KUCHARZA, STAWKA ZA GODZINĘ 15,00 ZŁ BRUTTO/H
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporzadzanie potraw kuchni koreańskiej i japońskiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i półpraodukty. Forma zawarcia umowy: umowa o pracę na czas określony od 01.05.2020 -30.04.2023 praca na jedną zmianę w godzinnach od 8-16.Kontakt kandydatów z pracodawcą: elektroniczny Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2020-03-09 - Biskupice Podgórne (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
"MIKO" Piotr Sołtysiak - 2020-07-15 - Łańcut (podkarpackie)