KUCHARZ Łańcut oferta pracy "MIKO" Piotr Sołtysiak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2020-07-15
Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)
Pracodawca: "MIKO" Piotr Sołtysiak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grunwaldzka 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1810
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.08.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziany staż pracy na podobnym stanowisku.
Nazwa pracodawcy: "MIKO" Piotr Sołtysiak
danePracodawcy_nip: 8151191166
danePracodawcy_regon: 690684834
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
Grunwaldzka 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: łańcucki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1810
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łańcut
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974529
Ulica pracodawcy: Grunwaldzka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 15.07.2020
Oferta pracy ważna do: 14.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 15.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6489a8c81e9e8e7e1d48c624ab7f5afb
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej w/g orginalnych receptur od surowca do gotowego produktu.
kontakt przez PUP - 2020-09-03 - Łódź (łódzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-06-14 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA D&S - 2017-11-09 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
przygotowywanie potraw, zamawianie, kupowanie i zabezpieczanie towaru, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Zalesie Górne (mazowieckie)
- przygotowanie potraw na podstawie receptur- przestrzeganie HACCPPraca w godz. od 6:00 do 14:00 oraz od 10:00 do 18:00Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Informatyczna
Sodexo Polska sp. z.o.o. - 2018-10-16 - Łódź (łódzkie)
produkcja potraw ustalonych jadłospisem, porcjowanie i przygotowywanie dań do wydania, utrzymywanie właściwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszczeń
kontakt przez OHP - 2019-07-03 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej ze względu na dużą ilość turystów zza wschodniej granicy, rozszerzenie oferty lokalu
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni śródziemnomorskiej - kuchnia włoska
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Zakręt (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Jabłoń (warmińsko-mazurskie)
Praca na magazynie lub produkcji przy zakładzie przeróbki poubojowej odpadów zwierzęcych.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Osetnica (dolnośląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Pleszew (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
właściwe przygotowywanie posiłków, dobór składników, dbanie o urządzenia kuchenne
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Korbielów (śląskie)
przygotowywanie składniów potrzebnych do sporządzenia posiłków,
Bar "Pstrąg" Monika Sosnowska - 2017-03-22 - Irządze (śląskie)
Szycie elementów materiałów tapicerskich. Wymagane doświadczenie zawodowe.
Wytwórnia Mebli Tapicerowanych Maciej Wiatrak - 2017-04-05 - Kępno (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i szkolnych, wydawanie posiłków dzieciom
Szkoła Podstawowa nr 16 im. B. Prusa w Siemianowicach Śląskich - 2017-10-30 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
zaopatrzenie w produkty spożywcze, przygotowywanie dań, dbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
przygotowywanie półproduktów i dań gotowych
ANKER- Sp. z o.o. - 2018-03-22 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie posiłków (śniadanie, obiad, kolacja) dla grupy 120 osobowej, dbałość o powierzony sprzęt kuchenny oraz ogólne utrzymywanie porządku w kuchni i w stołówcepraca - 8h/dzień również w wekendy
Fundacja Pomocy Społecznej Ewa - 2018-04-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 10.00 - 22.00.
Marek Malisz Firma Handlowo Usługowa "POLCAR " Spółka Cywilna Danuta Malisz, Marek Malisz - 2017-09-27 - Olszyny (małopolskie)
kucharz,wykształcenie: zawodowe,staż pracy: 1 rok
kontakt przez PUP - 2019-12-05 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Łódź (łódzkie)
Obsługa przyjęć, wesel, krótkich pobytów kwaterunkowych
PHU RAFAEL - 2016-09-01 - Dębina (pomorskie)
wykonywanie poleceń zgodnie z zawodem
SH Operation Sp. z o.o. - 2016-06-06 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i marokańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
BAR WIKTORIA ZBIGNIEW KRAWCZYK - 2019-10-10 - Podgaje (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków pod nadzorem. Istnieje możliwość przyuczenia do pracy. Po 3 miesiącach pracy w ramach umowy - zlecenie możliwość zatrudnienia w ramach umowy o pracę oraz wyższa stawka wynagrodzenia.
DWÓR SIERAKÓW Sp. z o.o. - 2016-03-03 - Sieraków (małopolskie)
Organizacja pracy w kuchni, delegowanie zadań odpowiedzialność za smaki i wygląd potraw, zarządzanie personelem, obsługa systemu kasowego , dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy, przygotowywanie posiłków. Praca w ruchu ciągłym w godzinach 07:00-19:00. Umowa o pracę na okres próbny, proponowane wynagrodzenie 4400 złotych brutto. Miejsce wykonywania pracy Okmiany , ul. Szwedzka 13
Agencja Handlowa Sylwia Wiliczkowska - 2020-06-23 - Okmiany (dolnośląskie)
wykonywanie rzeźby w kamieniu
Galanteria Kamienna Import-Export, Robert Policzkiewicz - 2017-03-06 - Ligota Mała (dolnośląskie)