KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Radom oferta pracy MARHABA SP.Z O.O
Zapoznaj si臋 z ofert膮 sklepu internetowego na baterie prysznicowe.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 1聽125 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: LACZENIE PRZYPRAW ARABSKICH RODEM Z JEMENU CELEM SPORZADZENIA POTRAW ARABSKICH
Data publikacji: 2018-12-20
Lokalizacja: Radom (mazowieckie)
Pracodawca: MARHABA SP.Z O.O
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:TRAUGUTTA 42, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
LACZENIE PRZYPRAW ARABSKICH RODEM Z JEMENU CELEM SPORZADZENIA POTRAW ARABSKICH
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽125 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Radom
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Radom
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Radom
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽125 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.01.2019
Data zako艅czenia pracy: 09.01.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: MARHABA SP.Z O.O
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
TRAUGUTTA 42, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Radom
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Radom
Ulica pracodawcy: TRAUGUTTA
Numer budynku pracodawcy: 42
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 20.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.01.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Rzesz贸w (podkarpackie)
odpowiada za systematyczne rozliczanie kont p艂atnik贸w sk艂adek w celu ustalenia stanu konta, a nast臋pnie podj臋cie stosownych dzia艂a艅 zmierzaj膮cych do odzyskania nale偶no艣ci b膮d藕 likwidacji nadp艂at. W odniesieniu do nale偶no艣ci przedawnionych, odpowiada za opracowanie wniosku o odpisanie zad艂u偶enia - odpowiada za rozpatrywanie przydzielonych spraw oraz za przygotowanie odpowiedzi na wyst膮pienia p艂atnik贸w sk艂adek, uprawnionych podmiot贸w oraz kom贸rek wewn臋trznych odno艣nie danych zaewidencjonowanych na koncie p艂atnika sk艂adek oraz stanu rozliczenia konta - odpowiada za prowadzenie post臋powa艅 wyja艣niaj膮cych zwi膮zanych z b艂臋dami lub brakiem dokument贸w rozliczeniowych, w tym za dokonywanie wymiaru sk艂adek z urz臋du na podstawie art.48 ustawy z 13 pa藕dziernika 1998r. o systemie ubezpiecze艅 spo艂ecznych- odpowiada za wystawianie p艂atnikom sk艂adek wezwa艅 do zap艂aty oraz upomnie艅, jak r贸wnie偶 za przygotowanie decyzji okre艣laj膮cej wysoko艣膰 zad艂u偶enia na koncie
Zak艂ad Ubezpiecze艅 Spo艂ecznych Oddzia艂 w Olsztynie - 2016-08-31 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie b膮d藕 zawodowe kierunkowe, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, zorganizowanie, odpowiedzialno艣膰, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, posiadanie znacznego stopnia niepe艂nosprawno艣ci lub umiarkowanego stopnia niepe艂nosprawno艣ci 01-U lub 02-P. Charaketrystyka pracy: dba艂o艣膰 o jako艣膰 przyrz膮dzonych potraw - pomoc w przygotowaniu imprez okoliczno艣ciowych, sba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t i naczynia kuchenne, sporz膮dzanie r贸藕nego rodzaju potraw. Kontakt z pracodawc膮 osobisty b膮d藕 telefoniczny.
ZAK艁AD AKTYWNO艢CI ZAWODOWEJ ZAK艁AD PRODUKCYJNO - US艁UGOWY WSP脫LNA PASJA - 2017-06-19 - 呕ory (艣l膮skie)
Praca w systemie 12 - godzinnym, praca przy woku, przygotowywanie wszystkich da艅 tajskich oferowanych w restauracji, sk艂adanie zam贸wie艅, tworzenie menu, mo偶liwe delegacje od 1 tygodnia do 6 m-cy (w ramach pe艂nego oddelegowania do Poznania lub Koszalina). Umowa na czas okre艣lony, praca na dwie zmiany w godz. 9:00-21:00 (dwa dni pracy, dwa dni wolnego). Praca pl. Grunwaldzki Wroc艂aw.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
pobieranie surowc贸w do produkcji zgodnie z jad艂ospisem, wykonywanie obr贸bki wst臋pnej, r臋cznej, termicznej i mechanicznej, wykonywanie potraw, przestrzeganie higieny produkcji, zabezpieczanie surowc贸w przed zepsuciem, wydawanie posi艂k贸w
Powiatowy Dom Pomocy Spo艂ecznej Pog贸rze - 2019-07-16 - Pog贸rze (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w kuchni ciep艂ej i zimnej.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Skorupy (mazowieckie)
Praca wg standard贸w sieci, przygotowanie potraw wg standard贸w, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porz膮dek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne, min. 1 rok do艣wiadczenia na stanowisku, samodzielno艣膰, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-03-07 - Rumia (pomorskie)
Gotowanie potraw, sk艂adanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Krak贸w (ma艂opolskie)
analiza zawarto艣ci danych w j臋zyku angielskim i tureckim pod k膮tem zgodno艣ci z wewn臋trznymi politykami klienta, sprawdzanie i odpowiadanie na zapytania, usprawnianie proces贸w klienta.
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
Jes SC PHU Janina S艂upska Edward S艂upski - 2016-08-08 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie produktu do wysy艂ki (gwintowanie,skr臋canie, sprawdzanie, pakowanie).
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie imprez
"TUMIDAJ" DANUTA BI艃CZYCKA - 2018-09-20 - Tumidaj (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Us艂ugowe Pawe艂 Romaszko Mircze - 2019-05-30 - Mircze (lubelskie)
przygotowanie posilk贸w,(robienie ciasta na pizze ,sa艂atki)
kontakt przez OHP - 2017-12-01 - Tychy (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅, posi艂k贸w
Restauracja PROWENT Sp. z o. o. - 2019-01-22 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych i szkolnych, wydawanie posi艂k贸w dzieciom
Szko艂a Podstawowa nr 16 im. B. Prusa w Siemianowicach 艢l膮skich - 2017-10-30 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, pomoc w wydawaniu posi艂k贸w, inwentaryzacja, sporz膮dzanie menu, sprz膮tanie, zaopatrzenie w produkty, zamawianie towaru,
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-03-16 - Niemcza (dolno艣l膮skie)
do uzgdn
Firma "Angre" Aneta Mas艂yk, Grzegorz Pytko Sp贸艂ka Jawna - 2017-10-16 - Zag贸rz (podkarpackie)
UWAGA !!! OFERTA JEST NA 2 STANOWISKA !!!- produkcja i dystrybucja posi艂k贸w- praca na terenie 艁odzi ( pracodawca posiada kilka lokali )
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
kucharz
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Us艂ugowe"STALZ艁OM" Sp. z o.o. - 2016-02-24 - Kajkowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywnie da艅 ciep艂ych w sto艂贸wce pracowniczej.Sala G
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2018-06-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Sanok (podkarpackie)
w/g potrzeb
PPUH BIRMEX - O艢RODEK WCZASOWY LAGUNA - 2016-05-11 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
1. Przygotowywanie da艅 z menu restauracji. 2. Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Oko艂o 160 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 13-24. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. 1
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Bezpo艣rednia wsp贸艂praca z szefem kuchni, kierownikiem dzia艂u 偶ywienia oraz dietetykiem, obr贸bka wst臋pna, wt贸rna i termiczna surowc贸w, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z raportem 偶ywieniowym i jad艂ospisem, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, sprawdzanie towaru wydawanego z magazynu, sumienne wykonywanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych, przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej oraz systemu HACCAP. Praca od Pn do Nd, 6-14 lub 11-19.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ - 2017-01-03 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Obr贸bka wst臋pna i termiczna dan bufetowych lub restauracja a'la carte. Praca w kuchni hotelowej w zespole pod kierownictwem szefa kuchni.
Hotel "Robert's Port" 呕egluga Pasa偶erska Miko艂ajki Robert 艢liwi艅ski - 2016-03-15 - Stare Sady (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i mi臋dzynarodowej, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na swoim miejscu pracy.e-mail: kariera (at) bristol-rzeszow.pl Miejsce pracy: Restauracja ZEN SUSHI
FASADA-INVESTMENT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-12-09 - Rzesz贸w (podkarpackie)