KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Lubartów oferta pracy JUMATEL Ścibiorski Michał
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni orientalnej (wietnamskiej, chińskiej, tajskiej)
Data publikacji: 2019-10-11
Lokalizacja: Lubartów (lubelskie)
Pracodawca: JUMATEL Ścibiorski Michał
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lubelska 79, 21-100 Lubartów, powiat: lubartowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej (wietnamskiej, chińskiej, tajskiej)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubartów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubartowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubartów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.10.2019
Data zakończenia pracy: 24.10.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
Nazwa pracodawcy: JUMATEL Ścibiorski Michał
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubartowie
Adres pracodawcy:
Słowackiego 8, 21-100 Lubartów, powiat: lubartowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV na adres e-mail.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubartowski
Gmina pracodawcy: Lubartów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubartów
Ulica pracodawcy: Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil działalności pracodawcy: Bar kuchni orentalnej
Nazwisko osoby zgłaszającej: Michał Ścibiorski
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubartowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.10.2019
Oferta pracy ważna do: 01.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7dd3bdb69ddf52fa474948eb78d3c757
Podobne oferty pracy
.Staż dla osoby do 29 rż. posiad. II profil pomocy i spełn. kryteria projektowe. 1.Przeszkolenie w zakresie BHP i PPOŻ oraz statutem i przepisami obowiązującymi w placówce2.Zapoznanie się z zasadami pracy w kuchni - prowadzenie odpowiedniej książki odnośnie ustalania menu dla dzieci z uwzględnieniem wartości odżywczych posiłków. 3.Zapoznanie się z zasadami przygotowywania posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym.4.Sporządzanie posiłków pod nadzorem opiekuna stażu: ocena surowców, półproduktów, właściwe gospodarowanie nimi, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie dzieciom serwowanych posiłków. 5.Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej surowców i półproduktów. 6.Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy ( mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń i sprzętu kuchennego).
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków; obieranie, mycie i krojenie owoców i warzyw; nauka gotowania
Firma Kateringowo - Usługowa "AL- KRIS" Aldona Ardelli-Tylza - 2017-10-16 - Wilków (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków min. dla szkół, biur oraz przetwórstwo, pasteryzacja warzyw i owoców własnej produkcji.Umowa zlecenie: 3 lataIlość godzin w tygodniu około 18
Cezary Rychlik 2CT - 2019-10-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.
WANDA JAZ FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "RELAX" - 2018-07-25 - Wilimy (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Umiejętność dowodzenia zespołem, przygotowywanie codziennego menu.
NA ZDRÓWKO Monika Podgórzak, Olga Zalewska s.c. - 2018-04-20 - Siedlce (mazowieckie)
pobieranie i przygotowanie potraw na zamówienia, bankiety i innezabezpieczanie surowców, półproduktów
Vistula Partner sp. z o.o. - 2019-11-25 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Zgodny z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg. receptur. Organizacja pracy personelu pomocniczego.
"Uzdrowisko Lądek-Długopole" S.A - 2019-05-29 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Łódź (łódzkie)
wykonywanie prac na stanowisku kucharz
Firma Handlowo - Usługowa Mirosław Palbow - 2015-11-18 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
.
ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wyrób pizzy i dowóz do klienta
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Łańcut (podkarpackie)
e-mail: hotelkrapkowice (at) gmail.com
HALE-WYNAJEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-09 - Krapkowice (opolskie)
-
VILLA DEL MAR SYLWIA MAZUR - 2016-09-29 - Niechorze (zachodniopomorskie)
.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Paweł Maciejewski - 2018-08-30 - Pępowo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówień, przestrzeganie zasad BHP, współpraca i kontakt z chińskim kierownictwem i Zarządem restauracji
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej,- praktyka zawodowa w kuchni indyjskiej 5 - lat,- znajomość języka angielskiego oraz hinduskiego w stopniu zaawansowanym,- wykształcenie średnie gastronomiczne.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Września (wielkopolskie)
planowanie i gotowanie dań z kuchni wietnamskiej i orientalnej, planowanie i koordynowanie pracy w kuchni, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Piaseczno (mazowieckie)
Kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "ZAKAPIOR" Adam Radwański - 2019-01-16 - Polańczyk (podkarpackie)
przygotowanie, produkcja różnorodnych posiłków i napojów, prawidłowe przechowywanie i magazynowanie artykułów spożywczych, prace porządkowe
NAROŻNY ROBERT P.H.U NUBIS - 2016-02-24 - Zambrów (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Słupsk (pomorskie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2017-07-03 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posilków dla dzieci do lat 3
Żłobek Miejski Nr 3 - 2018-06-19 - Białystok (podlaskie)
Prowadzenie działań windykacyjnych dla jednostek firmy, analiza i kontrola zadłużenia klientów, współpraca z innymi działami firmy, obsługa zapytań klientów.
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Kraków (małopolskie)
Gotowanie posiłków marokańskich. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 10:00-18:00; 16:00-24:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 16.06.2019r. - 16.06.2020r. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczniów.
Szkoła Podstawowa Specjalna nr 28 - 2019-01-03 - Gdańsk (pomorskie)
Praca przy produkcji wyrobów garmażeryjnych: pierogi, gołąbki, krokiety, naleśniki
Handel Artykułami Spożywczymi i Przemysłowymi Jan Nicałek - 2019-08-07 - Ulanów (podkarpackie)
według zakresu obowiązków
kontakt przez PUP - 2019-11-19 - Warszawa (mazowieckie)