KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 1 570 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie dań kuchni orientalnej
Data publikacji: 2018-09-21
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie dań kuchni orientalnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 120
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 570 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 570 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
WYMAGANA UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZANIA DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
danePracodawcy_nrKraz: 16664
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.09.2018
Oferta pracy ważna do: 05.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 21.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 21.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Praca na terenie Tczewa i okolic,-Kontakt telefoniczny 609-952-512
"STAN-BUD" USŁUGI TYNKARSKIE STANISŁAW KAIZER - 2018-09-17 - Rokitki (pomorskie)
zgodnie z zawodem
UNIWERSUM S.C. Z. Osojca A.Sałapa - 2016-04-26 - Tarłów (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie dań obiadowych (z uwzględnieniem kuchni wschodniej i śródziemnomorskiej) oraz deserów
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Poznań (wielkopolskie)
pieczenie pizzy, przyrządzanie dań
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW DLA GRUP I OSÓB
Słubicki Ośrodek Sportu i Rekreacji sp z o.o. - 2016-03-24 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnych z Menu. Samodzielne gotowanie potraw kuchni polskiej. Staranne przygotowywanie posiłków. Dbanie o czystość w miejscu pracy.
DOBRY GAR PIOTR JAMIOŁKOWSKI MICHAŁ KABAT SPÓŁKA CYWILNA - 2018-04-11 - Żabia Wola (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
HOTEL I RESTAURACJA "DUET" s.c.Janusz Abramowicz i Joanna Abramowicz - 2017-07-31 - Lubsko (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
Obsługa imprez, prowadzenie kuchni, obsługa w języku rosyjskim
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Boglewice (mazowieckie)
przygotowanie mięs, potraw, obsługa pieca konwekcyjno-parowego
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Ośno Lubuskie (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rzepinie - 2018-07-13 - Rzepin (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW Z OFERTY MENU
kontakt przez OHP - 2016-06-09 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2015-11-24 - Kolonowskie (opolskie)
Całokształt pracy w kuchni
"POLONEZ" Hotel-Bar Jan Hara - 2018-06-25 - Nisko (podkarpackie)
jw.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ Pracownika Oświaty - 2018-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz/pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Jacentów (świętokrzyskie)
praca w kuchni dużego hotelu: przygotowywanie śniadań hotelowych, współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy; wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
L&P Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
planowanie posiłków oraz przygotowywanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Piła (łódzkie)
Cięcie materiału na materace gimnastyczne i sprzęt sportowy, Przygotowywanie półproduktów do dalszej produkcji, praca w godz. 7-15
Ring Sowa Klaudia - 2016-10-03 - Krasiejów (opolskie)
wyrabianie ciasta, kręcenie pizzy, mycie naczyń, formowanie kulek ciasta, robienie surówek, hamburgerów, zapiekanek, smażenie frytek, obsługa kasy.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Łękawica (małopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw i deserów. Dbałość o przestrzeganie czystości oraz zasad BHP w miejscu pracy. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Grabiszyńska 238-240 oraz poztsałe placówki gastronomiczne pracodawcy zlokalizowane na terytorium Wrocławia - przy ul. Granicznej 2, ul. Mińskiej 38 oraz ul. Kiełczowskiej 60. Praca w godz.: 10:00-18:00, 13:00-21:00.
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Wrocław (dolnośląskie)
-
PRYMAS INWESTYCJE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Rewal (zachodniopomorskie)
przyrządzanie potraw kuchni włoskiej, gotowanie, utrzymywanie czystości w ponieszczeniach kuchennych, zamówienia artykułów spożywczych
Renata Olechowska Pizzeria Pierrot - 2017-11-30 - Teresin (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej z zastosowaniem wszystkich niezbędnych przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań.
kontakt przez PUP - 2017-05-14 - Raszyn (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
DOMINIKA ELDEMIR - 2017-06-22 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie potraw i dań, zapewnia njwyższą jakość produktów w połączeniu z jakością obsługi i estetyką wydawanych i prezentowanych potraw i dań
kontakt przez OHP - 2018-05-07 - Warchały (warmińsko-mazurskie)
handlowiec branża hydraulika siłowa, zakuwanie przewodów hydraulicznych/ możliwość przyuczenia,cięcie prętów z wykorzystaniem suwnicy,
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "Maron" Roman Graczyk - 2016-04-01 - Łódź (łódzkie)