KUCHARZ Słubice oferta pracy Słubicki Ośrodek Sportu i Rekreacji sp z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 350 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW DLA GRUP I OSÓB
Data publikacji: 2016-03-24
Lokalizacja: Słubice (lubuskie)
Pracodawca: Słubicki Ośrodek Sportu i Rekreacji sp z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sportowa 1, 69-100 Słubice, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW DLA GRUP I OSÓB
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 350 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słubice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słubicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słubice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 350 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: STAŻ PRACY W GASTRONOMII
Nazwa pracodawcy: Słubicki Ośrodek Sportu i Rekreacji sp z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Adres pracodawcy:
Sportowa 1, 69-100 Słubice, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE DO PRACY
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: słubicki
Gmina pracodawcy: Słubice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słubice
Ulica pracodawcy: Sportowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.03.2016
Oferta pracy ważna do: 01.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Odpowiedzialność za działanie kuchni i współtworzenie menu, rozwiązywanie problemów dotyczących produktów, przygotowywanie produktów zgodnie z otrzymanymi standardami, przygotowywanie dziennego planu produkcji.
VEGANCJA Magdalena Smolińska - 2015-12-29 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów, produktów lub dań, wydawanie gotowych dań.
PATIO Małgorzata Kryńska - 2016-12-16 - Siedlce (mazowieckie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O PORZĄDEK NA MIEJSCU PRACY
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-04-13 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłku w restauracji.
FHU DYMARCZYK I GÓRCZYŃSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2015-12-01 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, dbanie o jakość wydawanych posiłków, spisywanie receptur. Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) w godz. 6-12, 13-22
ONEJDA S.C. ANNA STEFAŃSKA MONIKA PIWOWARSKA - 2018-04-09 - Kraków (małopolskie)
smażenie ryby, przyrządzanie potraw
Bar Cztery Pory Roku Joanna Andrys - 2016-05-19 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe w kuchni
F.H.U. Helena Stolarek - 2016-11-17 - Słubice (lubuskie)
Praca w zawodzie, praca na terenie całego kraju
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Kraków (małopolskie)
do uzgodnienia
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2 W RZESZOWIE - 2016-12-01 - Rzeszów (podkarpackie)
produkcja do sprzedaży pizzy na wynos, w lokalu, smażenie hot -dogów, przygotowywanie i smażenie gofrów do sprzedaży, frytek, lodów, ciast gotowych, kawy, herbaty oraz napojów zimnych
kontakt przez PUP - 2014-08-22 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Sprzątanie siłowni.Obsługa szorowarki NILFISK i odkurzacza przemysłowego piorącego NILFISK.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Radom (mazowieckie)
- gotowanie w pensjonacie,- prowadzenie kuchni bankietowej i à-la-carte,- przygotowanie dań mięsnych, rybnych wraz z dodatkami- kuchnia domowa i nowoczesna.
kontakt przez WUP - 2017-08-01 - Niemcy (Niemcy)
ośrodek wczasowy
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w Łebie - 2016-04-15 - Łeba (pomorskie)
kontrola i ocena powierzchni przed malowaniem; przygotowanie powierzchni do malowania; obsługa urządzeń specjalistycznych tj. pistoletów malarskich; krycie natryskowe prostych i złożonych elementów kompozytowych o powierzchni od 1 do 40 m2
AXOPAR BOATS POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-30 - Augustów (podlaskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: jazda samochodem 4 osowym typu wywrotka-przewóz materiałów sypkich po terenie budowy-autostrady; WYMAGANIA: doświadczenie jako kierowca samochodem 4 osiowym, prawo jazdy kat.C, kurs na przewoz rzeczy, badania psychotechniczne, badania lekarskie, niekaralność
Firma Handlowo Usługowa "FIREK" Firek Marek - 2017-01-24 - Woźniki (śląskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych, pieczenie mięs
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie potraw
MARROM-ENERGIA SP.Z O.O. DOBRUT - 2015-11-27 - Gielniów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
BUDIZOL SP.Z O.O. PROPERTY S.K.A. - 2016-01-21 - Rozewie (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 8-20, 6-14, 13-22, 18-6 w Kołobrzegu. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
"ARKA-MEGA" S. A. - 2017-06-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Robotnik gospodarczy
kontakt przez PUP - 2015-11-16 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2018-04-05 - Namysłów (opolskie)
1. Obsługa klienta.2. Przygotowanie posiłków - wydawanie posiłków - dowóz do klienta.3. Sprzątanie sali po zakończeniu pracy.4. Sprzątanie zaplecza łazienki kuchni.5. Mycie okien i podłóg.6. Mycie sprzętów gastronomicznych.7. Obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Łęczyca (łódzkie)
Pakowanie odzieży, kompletacja zamówień, metkowanie
kontakt przez OHP - 2017-09-28 - Gądki (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej i włoskiej. Wynagrodzenie ok. 17-22 zł/h brutto (14-18 zł/h netto) - na okresie próbnym. Praca 5 dni w tygodniu (poniedziałek - niedziela), zmiany wg grafiku - do uzgodnienia.
FOOD & FRIENDS MSHG Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-10-12 - Kraków (małopolskie)
-
Restauracja PROWENT Sp. z o. o. - 2015-12-30 - Świętochłowice (śląskie)
Racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dbałość o najwyższą jakość potraw oraz o higienę miejsca pracy.
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2017-05-22 - Górzno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w zakresie zbiorowego żywienia zgodnie ze standardami.
ASPEN RES Sp. z o.o. - 2017-01-24 - Kraków (małopolskie)