KUCHARZ KUCHNI KOREA艃SKIEJ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI KOREA艃SKIEJ
Wynagrodzenie: do 2聽550 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie tradycyjnych posi艂k贸w kuchni korea艅skiej, sporz膮dzanie listy zakup贸w, odpowiedzialno艣膰 za stan zaopatrzenia kuchni i jej czysto艣膰, wsp贸艂praca ze wsp贸lnikami sp贸艂ki b臋d膮cymi obywatelami Korei Po艂udniowej.Miejsce pracy:ul. O艂taszy艅ska 92E m. 8, 53-034 Wroc艂aw. Forma zawarcia umowy: umowa o prac 臋 na czas okreslony tj: 3 lata, godziny pracy od 10-18Oferta w sali: G
Data publikacji: 2019-04-02
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie tradycyjnych posi艂k贸w kuchni korea艅skiej, sporz膮dzanie listy zakup贸w, odpowiedzialno艣膰 za stan zaopatrzenia kuchni i jej czysto艣膰, wsp贸艂praca ze wsp贸lnikami sp贸艂ki b臋d膮cymi obywatelami Korei Po艂udniowej.Miejsce pracy:ul. O艂taszy艅ska 92E m. 8, 53-034 Wroc艂aw. Forma zawarcia umowy: umowa o prac 臋 na czas okreslony tj: 3 lata, godziny pracy od 10-18Oferta w sali: G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽550 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI KOREA艃SKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽550 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
korea艅ski, w mowie - C2 - bieg艂y, w pi艣mie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie podstawowe Znajomo艣膰 kuchni korea艅skiejZnajomo艣膰 tradycji kuchni korea艅skiejKsi膮偶eczka sanitarna mile widziana
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: RP.411-358/12
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 24.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, realizowanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w(艣niadania,obiady,powieczorki), zam贸wienia towaru,prowadzenie pe艂nej dokumentacji HACCP
"Akademia Prymusa" Niepubliczna Szko艂a Poddstawowa Nr 1 - 2017-02-22 - Sochaczew (mazowieckie)
kucharz - pomoc kuchenna
Danuta Malisz 1) Przedsi臋biorstwo "VICTORIA" 2) POLCAR Sp贸艂ka Cywilna Danuta Malisz, Marek Malisz - 2017-09-29 - Olszyny (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w- 偶ywienie zbiorowe.Praca od poniedzia艂ku do pi膮tkuI zmiana: 07.00-15.00
FHU KAH Kwoka Andrzej - 2017-02-08 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywaie posi艂k贸w (st贸艂owka szkolna).
PAPOLI Tomasz Oliwiecki - 2017-09-21 - Opat贸wek (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, zmywanie i sprz膮tanie
Monika Gancarewicz - 2016-09-27 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 kuchni japo艅skiej z elementami kuchni fusion
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w, serwowanie posi艂k贸w.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 12:00-20:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne: kucharz. Do艣wiadczenie w zawodzie. Ksi膮偶eczka sanepidowska. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (602-346-854) w godz.: 8:00-22:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 lub e-mail: kontakt (at) marcepan.info
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "COLETT" S.C. - 2017-10-02 - Katowice (艣l膮skie)
przyrz膮dzanie i przygotowywanie potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni maroka艅skiej, praca w godz. 10-14
DOROTA BOUMARTE DUKELA - 2016-04-25 - Raszyn (mazowieckie)
wg stanowiska
Hotelarstwo Gastronomia i Handel Anna Pajewska - 2016-03-31 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w D藕wirzynie, r贸wnie偶 w soboty i niedziele. Pracodawca zapewnia dojazd do/z pracy.
Grand Baltic Sp. z o.o. (Havet Hotel Resort & Spa) - 2018-06-21 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
Obs艂uga magazynu, za艂adunki, roz艂adunki, dostarczanie komponent贸w na linie produkcyjne.Godziny pracy: 6.00-14.00, 14.00-22.00.Pracodawca zapewnia dojazd
ELICA GROUP POLSKA Sp. z o.o. - 2018-06-27 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce internatu: 艣niadania, obiady, kolacje
ANNA HORO呕Y艃SKA - 2016-08-29 - Zielona G贸ra (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POSI艁K脫W KLIENTOM
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Sz贸wsko (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
Kucharz
Zak艂ad Us艂ug Gastronomicznych Waldemar Lewicki - 2019-03-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
SPRZ膭TANIE BIUR I POMIESZCZE艃 SOCJALNYCH.WYMAGANE : MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE KONTAKT TELEFONICZNY - 506 385 878MIEJSCE PRACY - SZCZECIN D膭BIE
IMPULS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-03-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw ze znajomo艣cia kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Zakopane (ma艂opolskie)
Samodzielna produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych.Praca w godz. 8-16 w Ko艂obrzegu.
SPO艁EM KO艁OBRZEG S p. z o.o. - 2016-03-25 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
-Praca w Restauracji Piaskowa,-Godziny pracy i wynagrodzenie do ustalenia z pracodawc膮,-Kontakt telefoniczny 58-531-44-74, 600-326-836-Adres e-mai: biuro (at) piaskowa.tczew.pl
RESTAURACJA PIASKOWA PIOTR REZMER - 2015-12-09 - Tczew (pomorskie)
Sta偶 dla osoby powy偶ej 29 r.偶. zarejestrowanej w tut. Urz臋dzie posiadaj膮cej II profil pomocy i spe艂niaj膮cej kryteria projektoweGodziny odbywania sta偶u: I zm. od 9-17, II zm. od 13-211.Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towar贸w.2. Przygotowywanie produkt贸w do sprzeda偶y.3.Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w.4.Dokonywanie obr贸bki termicznej surowc贸w, p贸艂produkt贸w, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw.5.Zabezpieczanie, przechowywanie i magazynowanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w i produkt贸w w gastronomii.6. Sprz膮tanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia oraz istniej膮cym jad艂ospisem, porcjowanie posi艂k贸w do konsumpcji, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 przygotowanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮, codzienne pobieranie pr贸b 偶ywno艣ciowych i w艂a艣ciwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP Domu Pomocy Spo艂ecznej w Rokocinie, dbanie o utzrymanie porz膮dku i czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzonego sprz臋tu kuchennego, wykonywanie obr贸bki wst臋pnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrz膮dzania posi艂k贸w, pobieranie produkt贸w z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych w zapotrzebowaniu 偶ywno艣ciowym i w艂a艣ciwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posi艂k贸w, zmywanie naczy艅 kuchennych, garnk贸w, sztu膰c贸w, po przygotowywanych i spo偶ytych posi艂kach, przestzreganie przepis贸w BHP i p.po偶.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W ROKOCINIE - 2018-09-28 - Rokocin (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WED艁UG PRZEPIS脫W LITEWSKICH, ORGANIZACJA STANOWISKA PRACY, PRZYJMOWANIE DOSTAW; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI LITEWSKIEJ, 5 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ROSYJSKIEGO, LITEWSKIEGO; ROZK艁AD CZASU PRACY: 40 TYGODNIOWO R脫WNIE呕 W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 11.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracyjnych oraz uroczystych przyj臋膰
ENERGOPOL - Warszawa S.A. - 2017-02-09 - Pasym (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie da艅 z karty menu
BARBARA BADORA PH "B-K" - 2016-09-06 - Wo藕niki (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Karwice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - 艣niadanie, obiad, kolacja
EVER CATERING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-05-18 - Belsk Du偶y (mazowieckie)
kucharz w rejestracji
ROSGARD Sp. z o.o. - 2017-01-26 - Puck (pomorskie)