KUCHARZ Katowice oferta pracy PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "COLETT" S.C.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Przygotowywanie posi艂k贸w, serwowanie posi艂k贸w.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 12:00-20:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne: kucharz. Do艣wiadczenie w zawodzie. Ksi膮偶eczka sanepidowska. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (602-346-854) w godz.: 8:00-22:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 lub e-mail: kontakt (at) marcepan.info
Data publikacji: 2017-10-02
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "COLETT" S.C.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zawiszy Czarnego 16 A, 40-872 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Przygotowywanie posi艂k贸w, serwowanie posi艂k贸w.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 12:00-20:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne: kucharz. Do艣wiadczenie w zawodzie. Ksi膮偶eczka sanepidowska. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (602-346-854) w godz.: 8:00-22:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 lub e-mail: kontakt (at) marcepan.info
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.10.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka zdrowia wydana przez "Sanepid"
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne: kucharz. Do艣wiadczenie w zawodzie. Ksi膮偶eczka sanepidowska.
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "COLETT" S.C.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Zawiszy Czarnego 16 A, 40-872 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt wst臋pnie telefoniczny (602-346-854) w godz.: 8:00-22:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 lub e-mail: kontakt (at) marcepan.info
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: Kontakt wst臋pnie telefonicznycelem ustalenia spotkania z pracodawc膮 lub e-mail:, Godziny : 8:00-22:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Zawiszy Czarnego
Numer budynku pracodawcy: 16 A
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STA艁E PLAC脫WKI GASTRONOMICZNE
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.10.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.10.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.10.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w w tym da艅 ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Krotoszyce (dolno艣l膮skie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Witaszyce (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni kaukazkiej oraz ukrai艅skiej, zarz膮dzanie pracownikami, dba艂o艣膰 o utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku, Estetyczne i prawid艂owe reprezentowanie da艅 i potraw. Dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu.
ANGAST SP艁脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-25 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie potraw wg receptur kuchni pakista艅skiej kontakt bezpo艣redni z klientami i dostawcami w j臋zyku urdu
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Konstantyn贸w 艁贸dzki (艂贸dzkie)
Piel臋gniarka
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W MAKOWIE PODHALA艃SKIM - 2019-03-18 - Mak贸w Podhala艅ski (ma艂opolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
prowadzenie korespondencji, wydawanie/odbieranie apartament贸w, rozliczania p艂atno艣ci, prowadzenie strony wwwDodatkowe informacje co do zatrudnienia, warunk贸w pracy, godzin pracy pod nr tel.: 795000832
HORYZONT- ANNA WERNIKOWSKA - 2016-09-06 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przyjmowanie i ewidencjonowanie sk艂adanych deklaracji podatkowych, wniosk贸w, informacji i innych dokument贸w. Dokonywanie czynno艣ci weryfikacyjnych deklaracji, wniosk贸w i informacji sk艂adanych przez podatnik贸w i p艂atnik贸w. Wprowadzanie do system贸w informatycznych (POLTAX, Bibilioteka akt), danych szczeg贸艂owych z deklaracji podatkowych oraz innych dokument贸w. Tworzenie rejestr贸w przypis贸w i odpis贸w. Archiwizowanie dokument贸w.
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie kuchni wietnamskiej - 70 da艅 z karty menu.
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Aleksandr贸w Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Kuchnia ukrai艅ska, rosyjska, polska - g艂贸wnie w zakresie da艅 rybnych
ANNA I PIOTR LISAKOWSCY Sp. j - 2016-04-01 - Jastarnia (pomorskie)
Kucharz
MICHA艁 B艁ASZKIEWICZ LABORATORIUM KALORII - 2015-12-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Hydraulik - miejsce pracy - Ma艂opolska
RURKAN - s.c. A. E. Kukulak Sprzeda偶 Mat. Inst. Budowlanych - 2017-02-03 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Sta偶 dla osoby do 30 roku 偶ycia realizowany w ramach projektu wsp贸艂finansowanego z EFS "Aktywizacja os贸b m艂odych pozostaj膮cych bez pracy w powiecie kolbuszowskim (II)" PO WER.Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towar贸w, przygotowywanie produkt贸w do sprzeda偶y, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw, napoj贸w,dokonywanie obr贸bki termicznej surowc贸w i p贸艂produkt贸w, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw, zabezpieczanie, przechowywanie i magazynowanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w i produkt贸w w gastronomii. Praca w godz od 9-17.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
przygotowywanie r贸偶nych potraw, da艅, przek膮sek, ciast, deser贸w
SP脫艁KA CYWILNA "RAFJAN" - 2018-03-30 - Gubin (lubuskie)
przygotowywanie da艅
"MDM" Sp. z o.o. ul. Wojska Polskiego 24, 82- 440 Dzierzgo艅 - 2016-11-15 - Dzierzgo艅 (pomorskie)
drobne prace pomocnicze
PPHU Beberok Krystyna - 2018-01-19 - Mied藕na (艣l膮skie)
obs艂uga linii do wyt艂aczania profili, sta艂e podtrzymywanie i ulepszanie standard贸w jako艣ciowych, dbanie o bezpiecze艅stwo i porz膮dek w miejscu pracy
DOBROPLAST FABRYKA OKIEN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-11-15 - Zambr贸w (podlaskie)
Obs艂uga kurnik贸w i praca w gospodarstwie
HODOWLA KUR KAROL WRZOSEK - 2017-05-26 - Czerwonka (mazowieckie)
Przygotowywanie, gotowanie, przyprawy kuchni orientalnej, specjalno艣膰: kuchnia wietnamska i tajska.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
nadz贸r nad przygotowywaniem i wydawaniem posi艂k贸w na podstawie ustalonego jad艂ospisu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepis贸w higieniczno-sanitarcnyh
SZKO艁A ASPIRANT脫W PA艃STWOWEJ STRA呕Y PO呕ARNEJ W POZNANIU - 2018-12-14 - Pozna艅 (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna Thuy Tran Dinh - 2016-09-22 - Chojnice (pomorskie)
wg stanowiska
FOOD HUB Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (wietnamskiej)
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Lubart贸w (lubelskie)
Specjalista ds. sprzeda偶y
NORDPOL TREES SP. Z O.O. - 2018-01-16 - Czaplin Ma艂y (zachodniopomorskie)
kucharz
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Z艂otego Lasu" - 2017-02-16 - Rytwiany (艣wi臋tokrzyskie)
-Pomoc w przygotowaniu: ciep艂ych da艅, zminych, da艅 艣niadaniowych dla klient贸w indytwidualnych i zorganizowanych grup konferencyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
OBLICZANIE WARTO艢CI OD呕YWCZEJ, POBIERANIE SUROWC脫W, P脫艁PRODUKT脫W I WYROB脫W GOTOWYCH DO PRODUKCJI KULINARNYCH, OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W (R臉CZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA), WYKA艃CZANIE, PORCJOWANIE, ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROB脫W KULINARNYCH, UTRZYMYWANIE CZYSTO艢CIWYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃, UMIEJ臉TNO艢膯 FILETOWANIA RYB I DROBIU, OBR脫BKA GARMA呕ERYJNA MI臉SA, PRAK PRZECIWWSKAZA艃 ZDROWOTNYCH, MILE WIDZIANA WA呕NA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA,MO呕LIWO艢膯 ZAKWATEROWANIAPRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWC膭
RYDLA 52 JAROS艁AW FIGIEL, KRZYSZTOF BILBIN SP脫艁KA CYWILNA - 2019-04-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)