KUCHARZ Szczecin oferta pracy RYDLA 52 JAROSŁAW FIGIEL, KRZYSZTOF BILBIN SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: OBLICZANIE WARTOŚCI ODŻYWCZEJ, POBIERANIE SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH DO PRODUKCJI KULINARNYCH, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA), WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCIWYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ, UMIEJĘTNOŚĆ FILETOWANIA RYB I DROBIU, OBRÓBKA GARMAŻERYJNA MIĘSA, PRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MILE WIDZIANA WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA,MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIAPRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ
Data publikacji: 2019-04-04
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: RYDLA 52 JAROSŁAW FIGIEL, KRZYSZTOF BILBIN SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
OBLICZANIE WARTOŚCI ODŻYWCZEJ, POBIERANIE SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH DO PRODUKCJI KULINARNYCH, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA), WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCIWYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ, UMIEJĘTNOŚĆ FILETOWANIA RYB I DROBIU, OBRÓBKA GARMAŻERYJNA MIĘSA, PRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MILE WIDZIANA WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA,MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIAPRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: FILETOWANIE RYB
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: OBRÓBKA MIĘSA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Nazwa pracodawcy:
RYDLA 52 JAROSŁAW FIGIEL, KRZYSZTOF BILBIN SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA MAILA
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.04.2019
Oferta pracy ważna do: 13.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa grup zorganizowanych oraz gości indywidulanych, kreowanie menu oraz ofert promocyjnych, utrzymywanie wysokich standardów potraw, przestrzegania zasad higieny pracy oraz przepisów HACCP
Zajazd Jurajski spółka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2016-01-25 - Podlesice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Bar Mleczny Jak u Mamy - 2017-11-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakościa zywności, przestrzeganie przepisów BHP oraz czystaosci na zajmowanym stanowisku pracy, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie, ewentualną wymianę przyrządzeń uzywanych w kuchni, znajomośc zasad dotyczacych żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Świętochłowice (śląskie)
sporządzanie różnych potraw, deserów, ciast z zastosowaniem narzędzi i maszyn dostępnych w zakladzieGodziny pracy: od 10.00 do 18.00; od 13.00 do 21.00Praca w Restauracji "Trylinka" ul. Trylińskiego 2 w Olsztynie lub Restauracji "Słoneczna Polana" ul. Sielska 38 w Olsztynie
Restauracja "TRYLINKA" Zielaskiewicz&Maderski s. c. Andrzej Zielaskiewicz, Sebastian Maderski - 2018-03-15 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potrawporcjowanie i pakowanie dań gotowychprzyjmowanie dostaw surowcówutrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Zebrzydowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej i indyjskiej i arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-12-28 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Przeźmierowo (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym, organizacja pracy w kuchni. Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 6:30-14:30.
Przedszkole Miejskie Nr 15 w Pruszkowie - 2019-01-24 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie śniadań, obiadów i podwieczorków dla 60 dzieci
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Łochowice (kujawsko-pomorskie)
w/g potrzeb
HOTEL KAMERALNY - MARCIN DYBAŁA w Kielcach - 2018-10-04 - Kielce (świętokrzyskie)
praca na stanowisku
"HAPPY DIET" SPÓŁKA JAWNA A. WRÓBEL, A. GRELA - 2016-09-13 - Kraków (małopolskie)
Wymagania: doświadczenie zawodowe oraz dyspozycyjność w tygodniu i oraz w weekendy.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odrą" - 2017-07-27 - Racibórz (śląskie)
Produkcja oraz sprzedaż produktów typu fast food. dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Staroźreby (mazowieckie)
przyrządzanie dań w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2018-06-01 - Lubin (dolnośląskie)
Wykonywanie posiłów na zimno i ciepło - kuchnia polska. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00; 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Żórawina (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
BAR GASTRONOMICZNY "SMAKOSZ" Urszula Grajewska - 2017-05-19 - Rajgród (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla załogi cyrku. Praca objazdowa na terenie całego kraju.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Kaliszki (mazowieckie)
Przygotowaywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielenie prac pracownikom pracującym w kuchni, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Głogów (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw z zakresu tradycyjnej kuchni koreańskiej i japońskiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i półprodukty do przyrządzanych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
praca na budowie
TOMASZ TYCZYŃSKI FIRMA BUDOWLANA - 2016-05-23 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
oferta stażu do 30 roku życia: prace pomocnicze w kuchni, przygotowywanie kanapek, pieczenie ciast,pakowanie gotowych potraw obiadowych, obsługa maszyn pakujących, wydawanie przygotowanych potraw ...
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Długa Kościelna (mazowieckie)
- obsługa urządzeń gastronomicznych- umiejętność przygotowania posiłków zgodnie z recepturą- samodzielne przygotowywanie potrawPomoc w znalezieniu zakwaterowania.
PRACOWNIA SMAKU Michał Arciszewski - 2019-01-07 - Supraśl (podlaskie)
Gotowanie, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Stare Babice (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, kierowaniem zespołem
RYTER-SKI s. c. - 2017-06-02 - Rytro (małopolskie)
Przygotowanie dań kuchni ukraińskiej, np. barszcz, pampuchy, pielmieni, placki. Praca od poniedziałku do soboty, 60 godzin pracy w mieisącu, 2-3 godziny pracy dziennie, lokal otwarty w godzinach 12:00-22:00;Później mozliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę;Miejsce pracy: Wrocław, ul. LegnickaOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków, gotowanie, pieczenie i inne
Apiherba dr Edward Kałużny - 2016-06-20 - Witosław (wielkopolskie)
pakowanie towaru w kartony, układanie kartonów na palecie, szykowanie towaru du wysyłki
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Wilków (dolnośląskie)