KUCHARZ K/M (KUCHNIA BAŁKAŃSKA, ŚRÓDZIEMNOMORSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA BAŁKAŃSKA, ŚRÓDZIEMNOMORSKA)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2019-01-14
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 9-17, 14-22
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ K/M (KUCHNIA BAŁKAŃSKA, ŚRÓDZIEMNOMORSKA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Data zakończenia pracy: 31.12.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia bałkańska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kuchnia śródziemnomorska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie - brak lub niepełne podstawowe; 6 miesięcy doświadczenia zawodowego; znajomość kuchni bałkańskiej, śródziemnomorskiej. Obowiązki: przygotowywanie potraw z kuchni bałkańskiej i śródziemnomorskiej; sporządzanie listy zakupów; dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 14.01.2019
Oferta pracy ważna do: 28.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fijałkowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2018-10-29 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: kierunkowe; doświadczenie zawodowe; aktualna książeczka zdrowia; umiejętność pracy w zespole; umowa zlecenie przez 1-y miesiąc; miejsce pracy: Gliwice strefa;
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-23 - Gliwice (śląskie)
.
Restauracja KRAWATKA Piotr Roszak - 2015-12-07 - Gostyń (wielkopolskie)
sprzedaż art. spożywczych, przyjmowanie towatru,fakturowanie, metkowanie
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Nisko (podkarpackie)
przygotowanie potraw typu fast-food, obsługa klienta, kasy fiskalnej, przygotowanie potraw, sałatek, obsługa urządzeń gastronomicznych, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Oświęcim (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"DELICTUS" Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
- przygotowywanie , serwowanie potraw tj. kebab , beklara- dbałość o wysoki standard obsługi klientów, utrzymywanie porządku w lokalu
Kebab Kleopatra 'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2017-06-09 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
KUCHARZ - PIZZER
Pizzeria La Siciliana & Caffe Dorota Godzisz - 2016-09-21 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, wybór naczyń do podawanie dań, wybór sprzętu do przygotowania dań
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Lubartów (lubelskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-03-01 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca w stołówce studenckiej
FUNDACJA ZESPOŁU PIEŚNI I TAŃCA "KRAKUS" - 2016-01-28 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie posiłków, przestrzeganie zasad HACCP, przestrzeganie zasad BHP.Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub nabyte umiejętności kucharskie, doświadczenie mile widziane, umiejętności pracy w zepole oraz organizacjne.
Dom Pomocy Społecznej w Kątach - 2016-12-08 - Kąty (mazowieckie)
- pomoc w przygotowaniu posiłków.
RESTAURACJA - PIZZERIA - BAR "LOS AMERICANOS" IZABELA ZABROCKA - 2016-09-16 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań kuchni arabskiej, kontakt z dostawcami w jęz. arabskim
EL HANYM Katarzyna Szafran - 2016-06-14 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie dań typu fast-food z karty menu. Dbanie o czystość, obsługa klienta, zamawianie towarów.
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta restauracji, przygotownie posiłków
Spółdzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko - 2016-06-01 - Jeleśnia (śląskie)
praca w gastronomii otwartej
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Praca przy wykonywaniu bram, ogrodzeń, balustrad. Obróbka metalu, spawanie, szlifowanie
Kowalstwo Artystyczne Kuźnia Piotr Gurzyński - 2017-01-20 - Stradomno (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie różnego rodzaju potraw w oparciu o sprawdzone receptury, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych, dbanie o czystość w miejscu pracy, dbałość o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, przygotowywanie menu na specjalne uroczystości/imprezy, ścisła współpraca z innymi pracownikami. Praca w ruchu ciągłym (od 07:00 do 19:00 i 19:00-07:00 lub od 09:00 do 22:00 lub od 11:00 do 23:00)
Katarzyna Cołokidzi Restauracja Petrochemia - 2018-06-20 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Obsługa maszyn myjących naczynia i innych maszyn do przygotowywania posiłków. Utrzymanie czystości w kuchni i na zapleczu.
POLITECHNIKA WARSZAWSKA - 2019-01-31 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Czarne (pomorskie)
zbijanie palet drewnianych, przecinanie wcześniej przygotowanych bali drewnianych na deski
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Małomierzyce (mazowieckie)
Sprzedaż z obsługą kasy fiskalnej. Przygotowywanie i serwowanie potraw kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Radom (mazowieckie)
Kucharz małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Świebodzice (dolnośląskie)
Przyrządzanie dań kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2019-01-24 - Bramki (mazowieckie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
Oferta dla osób spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/Doposażenia,ścieżka dostępu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocześnie zakwalifikowanych bądź kwalifikujących się do II profilu pomocy.Wykształcenie, doświadczenie: brak wymagań; znajomość branży gastronomicznej; Zakres obowiązków: obsługa kuchni i urządzeń gastronomicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Gliwice (śląskie)
- przygotowywanie posiłków zgodnych z normami żywieniowymi dzieci.
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Mrozy (mazowieckie)