KUCHARZ K/M (KUCHNIA JAPO艃SKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA JAPO艃SKA)
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 kuchni japo艅skiej z elementami kuchni fusion
Data publikacji: 2019-02-20
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie da艅 kuchni japo艅skiej z elementami kuchni fusion
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 12-20
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA JAPO艃SKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 27.02.2019
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia japo艅ska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie- brak lub niepe艂ne podstawowe; znajomo艣膰 kuchni japo艅skiej; rok do艣wiadczenia zawodowego; podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego (kuchnia otwarta, kontakt z klientem). Obowi膮zki: przygotowywanie da艅 kuchni japo艅skiej z elementami kuchni fusion.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 26.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 06.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
czynno艣ci wychowawczo-opieku艅czo-dydaktyczne; wspieranie rozwoju psychologicznego dziecka
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 potraw oraz o higien臋 miejsca pracy.
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2017-05-22 - G贸rzno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowychna pocz膮tku umowa zlecenie, z czasem umowa o prac臋
L&P Sp. z o.o. - 2017-07-11 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pizzy, fast food, obs艂uga klienta.Praca od godz. 12:00 do 22:00 co drugi dzie艅
Mateusz Cicho艅 Magic Bill - 2019-01-02 - Stopnica (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI BANGLADESKIEJ, SPRZ膭TANIEWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, KUCHARZ KUCHNI BANGLADESKIEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE W TRADYCYJNEJ KUCHNI BANGLADESKIEJ, ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM, BENGALSKIEGO W STOPNIU PODSTAWOWYM MILE WIDZIANE
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz
LECH ZWOLI艃SKI Firma Handlowo-Us艂ugowa " B.L. OLIWIA" - 2018-10-29 - Kowalki (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
prac w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Przysucha (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
SKLEP OG脫LNOSPO呕YWCZY "U KRZYCHA I KACHY" KRZYSZTOF SURGA - 2018-09-18 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Do obowi膮zk贸w na w/w stanowisku nale偶y przygotowanie da艅 niemieckiej kuchni regionalnej w firmie obiad贸w lub menu wieczornego.
kontakt przez OHP - 2016-10-21 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie da艅 i deser贸w w restauracji
DELIKATESY MI臉SNE " PROSIACZEK" HALINA OLSZEWSKA - 2016-01-19 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w dietetycznych ukrai艅skich
TERVIS Magdalena Cie艣lak - 2017-09-27 - Rzepin (lubuskie)
sporz膮dzanie kart ewidencji czasu pracy, aktualizowanie kart wyr贸偶nie艅 i kar pracownik贸w, sporz膮dzanie wykazu godzin do listy p艂ac, sporz膮dzanie list obecno艣ci, rozliczanie czasu pracy po godzinacj slu偶bowych
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowanie potraw w oparciu o ustalone receptury, przygotowywanie da艅 gor膮cych, sa艂atek i sur贸wek. Obs艂uga urz膮dze艅 do produkcji, dba艂o艣膰 o jako艣膰 serwowanych potraw, dba艂o艣c o porz膮dek na dziale oraz umiej臋tne gospodarowanie surowcami .Przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
Pizzeria Pierogarnia TONIA Mateusz Zapotoczny - 2017-02-16 - Nowogr贸d Bobrza艅ski (lubuskie)
Planowanie, organizowanie, przygotowywanie i sporz膮dzanie posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala. Paca od pn do pnd w godz. 6.00- 14.00 lub 6.00 - 18.00. w systemie jednozmianowym lub r贸wnowa偶nym.
SPZOZ SZPITAL KOLEJOWY W WILKOWICACH-BYSTREJ - 2017-05-12 - Wilkowice (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W I POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ, KOORDYNACJA REALIZACJI ZAM脫WIE艃;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA SUSHI I POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODWE 5 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO, ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Zaj膮czkowska Marta - "F.U.H." Hotel *** Korona Palace - 2016-02-26 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Praca w godzinach popo艂udniowych.istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie kanapek typu fast - food, dbanie o porz膮dek na stanowisku
AmRest Sp. z o.o. - 2017-03-21 - Wo艂omin (mazowieckie)
sporz膮daznie potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Wis艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Pszczyna (艣l膮skie)
gotowanie potraw kuchni indyjskiej i tureckiej (kebab); zamawianie zakup贸w od os贸b i hurtownik贸w angloj臋zycznych; 1/2 etatu; praca w godz. 9.00- 24.00 do uzgodnienia z pracodawc膮
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowywanie produkt贸w do wyrobu pizzy, wyr贸b pizzy i r贸偶nych fast-food贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Przec艂aw (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wg. obowi膮zuj膮cego menu i przepis贸w, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci i racjonalne gospodarowanie surowcem w restauracji, nadz贸r nad przestrzeganiem procedur obowi膮zuj膮cych w firmie, sporz膮dzanie inwentaryzacji miesi臋cznej, delegowanie zada艅 pracownikom kuchni, 艣cis艂a wsp贸艂praca z koordynatorem lokalu, nadz贸r nad utrzymywaniem czysto艣ci na stanowisku pracy, szkolenie nowo zatrudnionych pracownik贸w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Piaseczno (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W, POMOC PRZY ZMYWANIU I SPRZ膭TANIU KUCHNI
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 16 - 2018-07-26 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; do艣wiadczenie zawodowe; do艣. na stanowisku kierownika zmiany mile widziane; praca w restauracji; ks. sanepidu; miejsce pracy: Pilchowice ul. Dworcowa 20 Restauracja ; praca 12/24
ROZBI脫R I HURT MIESA ZWIERZ膭T RZE殴NYCH MARCIN SZYMURA - 2016-03-29 - Pilchowice (艣l膮skie)
Kuchnia z przewag膮 da艅 FAST-FOOD. Przygotowanie posi艂k贸w(kebab, kurczaki w panierce, tortille) wed艂ug przekazywanych receptur. Bezpo艣rednia obs艂uga klienta, utrzymywanie porz膮dku.
SPEED Agnieszka Zag贸rska - 2016-05-04 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
MEEA Sp. z o.o. - 2016-08-19 - Sopot (pomorskie)
OBS艁UGA MASZYNY DO PAKOWANIA PR脫呕NIOWEGO
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Zesp贸艂 Szk贸艂 Nr 21 - 2017-09-07 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)