KUCHARZ Kowalki oferta pracy LECH ZWOLI艃SKI Firma Handlowo-Us艂ugowa " B.L. OLIWIA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽061,62 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: kucharz
Data publikacji: 2018-10-29
Lokalizacja: Kowalki (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: LECH ZWOLI艃SKI Firma Handlowo-Us艂ugowa " B.L. OLIWIA"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:87-500 Kowalki 88 A, powiat: rypi艅ski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽061,62 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kowalki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: rypi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rypin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽061,62 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.11.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
LECH ZWOLI艃SKI Firma Handlowo-Us艂ugowa " B.L. OLIWIA"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rypinie
Adres pracodawcy:
87-500 Kowalki 88 A, powiat: rypi艅ski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: rypi艅ski
Gmina pracodawcy: Rypin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kowalki
Numer budynku pracodawcy: 88 A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rypinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 29.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posi艂k贸w (偶ywienie odbiorowe)
"Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowe OLIWIER Mariusz S艂upecki" - 2016-05-10 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
RESTAURACJA "NAD KALW膭" MAGDALENA MOZOL - 2017-04-05 - Pasym (warmi艅sko-mazurskie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie pr贸bnym umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-26 - Gniew (pomorskie)
- przygotowywanie da艅, komplekosowa obs艂uga kuchni,- praca na dwie zmiany: 10.00-18.00, 15.00-23.00,- okres pr贸bny 3 miesi膮ce, nast臋pna umowa na czas nieokre艣lony.
RAJ Sp贸艂ka Cywilna Micha艂 Adamczak Kamil J贸藕wiak Adam Rejdukowski - 2018-01-03 - 艢rem (wielkopolskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w,- stosowanie zasad higieny pracy- przestrzeganie standard贸w restauracji dot. przygotowywania posi艂k贸w
DERKSEN POLSKA SP. Z O. O. /PPP Gliwice - 2016-04-01 - Gliwice (艣l膮skie)
kucharz, przygotowywanie posi艂k贸wpraca w godz. 8-18 (8 godzin)
Agnieszka Naja CAFE BAR - 2017-06-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅, utrzymanie czysto艣ci
BURSA SZKOLNA Nr 12 - 2018-09-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug karty menu
AUTO PIKUL Mariola Pikul - 2016-08-05 - Pu艂awy (lubelskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej, galicyjskiej i ukrai艅skiej,- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami,- dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni.
ELTUS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-28 - Niemcza (dolno艣l膮skie)
skubanie, patroszenie, pakowanie, dzielenie, klipsowanie drobiu
AMI sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 sp.k. - 2016-03-25 - Mikstat (wielkopolskie)
-obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;-ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, w艂a艣ciwe gospodarownie nimi;-obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);-pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narod贸w;-przygotowywanie potraw, napoj贸w oraz deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe-utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy;-porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, dow贸z
Zak艂ad Us艂ug Technicznych INTECH Ewa 艢cierska - 2017-04-13 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i ich wydawanie - dba艂o艣膰 o estetyk臋 da艅 - dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Brzegi (ma艂opolskie)
przygotowywanie i podawanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo- Handlowe "ADI" Gra偶yna Baranowska - 2016-11-09 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej.
O艢RODEK MEDYCZNY DMP sp. z o.o. - 2017-09-26 - Lublin (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
Firma Handlowo-Us艂ugowa Mateusz Franczyk - 2016-10-14 - 艁膮cko (ma艂opolskie)
KUCHARZ/PIZZER
BAR "KUKURYKU" MICHA艁 KU殴MIK - 2018-07-10 - D臋bica (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL 呕U艁AWY ul. Kr贸lewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2100 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzale偶nione od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ci)
AURA Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie kebabu, hamburger贸w itp.
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE "DOBLER " - 2015-12-29 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
zgodnie z umow膮
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Ja艂ow臋sy (艣wi臋tokrzyskie)
Wykszta艂cenie kierunkowe - mile widziane; do艣wiadczenie zawodowe; ks. sanepidu; kuchnia 艣l膮ska; ch臋ci do pracy; miejsce pracy: So艣nicowice; 3/4 etatu
FIRMA US艁UGOWO HANDLOWA "RAJA" LANGER BERNARD - 2017-03-17 - So艣nicowice (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel "ZEPHYR" Adam Sieja - 2018-09-03 - Pola艅czyk (podkarpackie)
Praca w klubie "Parow贸z" i barze "Stacyjka". Obs艂uga Klient贸w. Przygotowanie i wydawanie potraw.
RECEPTURY CYPRYS PAL-GORCZYCA MA艁GORZATA - 2017-07-06 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw oraz ich pakowamnie w celu magazynowania, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w miejscu pracy, wydawanie posi艂k贸w. Wymagania: dyspozycyjno艣膰, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, wysoka kultura osobista, dok艂adno艣膰, staranno艣膰, rzetelno艣膰, do艣wiadczenie na stanowisku kucharza, kreatywno艣膰. Rodzaj umowy - umowa zlecenie.
Gastro serwis Damian Komor - 2017-06-19 - Reda (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-05-24 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
x
"OKR膭GLAK" s.c. Joanna i Maciej Dani艂owicz - 2017-01-10 - Bia艂ystok (podlaskie)
przestrzeganie przepis贸w bezpiecze艅stwa i higieny pracy; przygotowywanie surowc贸w do produkcji; przygotowywanie ciasta do pizzy, wypiek pizzy; przygotowywanie posi艂k贸w, sma偶enie, pieczenie, przygotowywanie sur贸wek; utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅 i pomieszcze艅 kuchennych; dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywaniach potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)