KUCHARZ Śrem oferta pracy RAJ Spółka Cywilna Michał Adamczak Kamil Jóźwiak Adam Rejdukowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 100 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań, komplekosowa obsługa kuchni,- praca na dwie zmiany: 10.00-18.00, 15.00-23.00,- okres próbny 3 miesiące, następna umowa na czas nieokreślony.
Data publikacji: 2018-01-03
Lokalizacja: Śrem (wielkopolskie)
Pracodawca: RAJ Spółka Cywilna Michał Adamczak Kamil Jóźwiak Adam Rejdukowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Kościuszki 9, 63-100 Śrem, powiat: śremski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań, komplekosowa obsługa kuchni,- praca na dwie zmiany: 10.00-18.00, 15.00-23.00,- okres próbny 3 miesiące, następna umowa na czas nieokreślony.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Śrem
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: śremski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Śrem
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Umiejętność zmysłu i smaku kulinarnego.
Nazwa pracodawcy:
RAJ Spółka Cywilna Michał Adamczak Kamil Jóźwiak Adam Rejdukowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Adres pracodawcy:
Tadeusza Kościuszki 9, 63-100 Śrem, powiat: śremski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: śremski
Gmina pracodawcy: Śrem
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Śrem
Ulica pracodawcy: Tadeusza Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.01.2018
Oferta pracy ważna do: 28.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca ze skanerem.Kontrola poprawności zamówień i dostaw.Możliwość zakwaterowania dla kobiet.
KONSALNET SECURITY SPÓŁKA Z O.O. - 2017-09-20 - Parzniew (mazowieckie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
doświadczenie w przygotowywaniu potraw tureckich
CENGIZ BABA SCHILLER SAMANTA - 2016-01-29 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Prowadzenie kadr w szkole oraz dokumenty płacowe. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15 w Kołobrzegu.Więcej informacji znajduje się na stronie internetowej: www.zsp.kolobrzeg.pl
Zespół Szkół Policealnych - 2017-09-19 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe.
Sklep Spożywczy Nowak Agnieszka - Lawendowy Dworek - 2016-02-11 - Maksymilianów (świętokrzyskie)
Zgodny
KAMP Wioletta Szczotek - 2016-05-25 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
-samodzielny kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Grzybowski Młyn (pomorskie)
- pozyskiwanie nowych klientów na produkty Banku- obsługa klientów w placówce- praca backofficowa przy procesowaniu i analizie wniosków kredytowych- badnie potrzeb Klientów- aktywna sprzedażproduktów z oferty Banku- realizacja wyznaczonych celów sprzedażowych- raportowanie bieżących wyników prac- utrzymywanie pozytywnego wizerunku Banku
GETIN NOBLE BANK S.A. PLACÓWKA PARTNERSKA - 2018-03-20 - Krapkowice (opolskie)
przygotowywanie posiłków
DORA Szymczak Dorota - 2016-08-10 - Lubin (dolnośląskie)
- przygotowanie pizzy,- gotowanie.
GASTRO TEAM ŁUKASZ SZUMSKI - 2017-11-22 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Częstochowa (śląskie)
Do zadań na stanowisku Kucharz będzie należało: •Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów,•Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez,•Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, •Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą,•Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,•Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami,•Utrzymanie porządku w miejscu pracy,•Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,•Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.
Hotele Diament S.A. - 2017-07-31 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej- bengalskiej; znajomość receptur kuchni bengalskiej; właściw dobór i obróbka surowców.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Łódź (łódzkie)
praca w domu wczasowym
Usługi Gastronomiczno-Hotelarskie "FALEZA" Zbigniew Kosecki Łeba - 2018-02-27 - Łeba (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Darłowo (zachodniopomorskie)
- opracowywanie receptur i produkcja własnych wyrobów wędliniarskich i piekarniczych na potrzeby istniejącej restauracji
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Pewel Ślemieńska (śląskie)
HACP, WYKONYWANIE STSTYSTYK, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, PRZYGOTOWANIE CATERINGÓWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚC KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA, DOBRY ANGIELSKIPRACA W GODZINACH 12-20
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w pizzerii, dowóz pizzy do klienta, obsługa klientów
Kudzia Tomasz Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe - 2016-01-12 - Stryszawa (małopolskie)
Przygotowanie potraw i nadzór nad jakością serwowanych dań, nadzór nad efektywnym zamawianiem towaru i surowców, zapewnienie dobrej organizacji pracy kuchni i podległego personelu, racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materialną, współpraca z menadżer hotelu.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Skorochów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2017-12-01 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przyjmowanie i wydawanie towaru, zamawianie towaru, obsługa klienta, wystawianie faktur, obsługa kasy fiskalnej
Spółdzielnia Pracy Handlowo-Usługowa - 2017-08-24 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw, sprzedaż posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
BAR AS Włodzimierz Jacek Kania - 2016-09-23 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw i posiłków a la carte
Landhotel Kummerower GmbH Inh. Walter Taschner - 2016-08-25 - Niemcy (Niemcy)
Według zawodu
Stary Folwark Jacek Jurkowski-Maślak - 2018-08-01 - Pietrzyków (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i zamówieniami gości, opracowywanie menu restauracji oraz imprez specjalnych wspólnie z szefem kuchni, dbałość o czystość pomieszczeń kuchni, sprzętów i naczyń kuchennych , stosowanie norm i zasad zawartych w księdze HACCP, zamówienia i odbiór towarów żywnościowych oraz napoi.
Marzenna Bielonko "KAYLON" - 2016-04-26 - Suraż (podlaskie)
przygotowanie produktów,przygotowanie pizzy i wypiek pizzy,sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)