KUCHARZ KUCHNI CIEPŁEJ, JAPOŃSKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CIEPŁEJ, JAPOŃSKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 14,88 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2018-10-12
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,88 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: umowa zlecenie14,88 zł/godzmin. 160 godz./m-c
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CIEPŁEJ, JAPOŃSKIEJ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,88 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.10.2018
Data zakończenia pracy: 31.12.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
polski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia japońska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie brak lub niepełne podstawowe; znajomość kuchni japońskiej; 6 miesięcy doświadczenia w kuchni japońskiej; bardzo dobra znajomość języka polskiegozakres obowiazków: przygotowywanie posiłków kuchni ciepłej japońskiej, dbanie o porządek na kuchni, przygotowywanie zamówień produktów
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 12.10.2018
Oferta pracy ważna do: 26.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków i produktów spożywczych, prace kuchenne
Centrum Ogrodnicze i Motel Grzegorz Pintal - 2017-11-29 - Wawrów (lubuskie)
-
KN-Kupper S.C. - 2016-05-18 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej. Praca w godzinach 14:00 - 22:00.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Barlinek (zachodniopomorskie)
OBSŁUGA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ITP
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA MALIBU Z. I M. NIEDBALEC SPÓŁKA JAWNA - 2016-03-29 - Brzeźnica (podkarpackie)
Przygotowanie i sprzedaż produktów gastronomicznych (gofry, naleśniki, lody). Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe w gastronomii, książeczka sanepid.
Pierogarnia Babci Jasi Wiesława Iwaniak - 2016-04-14 - Ząbki (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidowska; przygotowywanie posiłków obiadowych, garmażerki; miejsce pracy: Gliwice, Restauracja Kuźnica
ZWIĄZEK ZAWODOWY PRACOWNIKÓW HUTY "ŁABĘDY" W GLIWICACH - 2016-09-22 - Gliwice (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2016-01-05 - Lubin (dolnośląskie)
-
TITTY TWISTER GRZEGORZ OSTROWSKI - 2018-09-14 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
● Zarządzanie obiegiem dokumentacji w organizacji i właściwa ich rejestracja oraz archiwizacja,● Sporządzanie raportów, sprawozdań, analiz i prezentacji,● Zarządzanie korespondencją wychodzącą i przychodzącą,● Zarządzanie operacjami administracyjno - organizacyjnych na potrzeby biura zarządu,● Współprace z firmami kurierskimi i firmami zewnętrznymi,● Tłumaczenia na język rosyjski czy ukraiński z języka polskiego przygotowywanie pism, prezentacji oraz zestawień.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystośc w miejscu pracy.
Grochowski Michał Restauracja Strefa Smaku - 2017-11-18 - Syrynia (śląskie)
Rożno, pitta, kebeb, itp. Praca w godzinach 13.00-21.00 ndz. 14.00-22.00, możliwość dojazdu do miejsca pracy i z powrotem ze Śremu. Okres próbny trwa 1 miesiąc
Pizzeria AMORE Pazoła Jan - 2016-04-12 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
jw.
Ibex International Sp. j. - 2018-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
praca jako kucharz, wykształcenie zawodowe/średnie
Pizzeria - Restauracja "La Gondola" Robert Kądzioła - 2017-03-01 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków Kontakt telefoniczny 604414095
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2016-11-14 - Chęciny (świętokrzyskie)
budowa instalacji telewizji kablowej na blokach
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Świętochłowice (śląskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jakościowe surowców, półproduktów i gotowych potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, przechowywanie środków spożywczych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsumentów oraz przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - spółka cywilna" - 2018-08-28 - Łuków (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie dań obiadowych.
Pizzeria "GEMINI - BIS" Wanda Kawa - 2016-04-27 - Milanówek (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Krosno (wielkopolskie)
jw
Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum - 2017-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej oraz ukraińskiej, pomoc nowym pracownikom z ukrainy na podległych stanowiskach.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Zakopane (małopolskie)
*obróbka surowców*przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań wg.receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel samosa, masala chicken, chapat, wann, roti.Język bengalski do kontaktu z pracownikami.Praca od pon-ndz. w godz. 10-22.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Michałowice-Wieś (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2018-04-20 - Kraków (małopolskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni, układanie menu, przygotowywanie dań.
Kotowicz Maciej - 2016-05-20 - Huta (podlaskie)
do uzgodnienia
SMAK SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-20 - Tyczyn (podkarpackie)
- tworzenie projektów (wizytówki, ulotki itp), - obsługa biurowych drukarek cyfrowych, - kontakt z klientami, - przygotowanie prac pod sitodruk, offset, druk wielkoformatowy i na potrzeby www, - itp.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE "OSMA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ - 2016-02-26 - Osiek (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, przygotowanie stanowiska pracy, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
Usługi Turystyczne Izabela Buluk - 2018-04-23 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Praca na 1/2 etatu (do uzgodnienia). Godz. pracy do uzgodnienia.
Biskup- Zacharska Joanna Aśkowe Specjały - 2016-08-01 - Brody (małopolskie)