KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ Żory oferta pracy HEAVEN GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej, znajomość języków wymagana w celu porozumiewania się z załogą
Data publikacji: 2018-10-26
Lokalizacja: Żory (śląskie)
Pracodawca: HEAVEN GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Powstańców Śl. 26, 44-240 Żory, powiat: m. Żory, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej, znajomość języków wymagana w celu porozumiewania się z załogą
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żory
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Żory
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żory
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
bengalski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Nazwa pracodawcy:
HEAVEN GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żorach
Adres pracodawcy:
Polna 24, 43-251 Pawłowice, powiat: pszczyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 10-17
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: pszczyński
Gmina pracodawcy: Pawłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pawłowice
Ulica pracodawcy: Polna
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żorach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 26.10.2018
Oferta pracy ważna do: 09.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 26.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 26.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, obieranie warzyw, obróbka mięsa, dbanie o porządek, zarządzanie zespołem.
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2017-09-12 - Pelplin (pomorskie)
Gotowanie dla 100 osób, jeden posiłek ( obiad dwudaniowy) ewentualnie sprzątanie
Zespół Szkół Specjalnych Nr 2 - 2016-05-10 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw możliwa jest także umowa zlecenie praca w godzinach: 8.00 - 16.00, 14.00 - 22.00
Roma Kalaszyńska-Kołodziej Restauracja Cezar - 2017-02-24 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe, przygotowywanie dań z karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, przyjmowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Oświęcim (małopolskie)
praca w restauracji w Dobrej
Jubiler Justyna Kostyra - 2018-06-19 - Krapkowice (opolskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KOGA" Osiecki Wiesław, Osiecka Danuta - 2016-03-30 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
- Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, - Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, - Serwowanie posiłków, - Utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Oferta dostępna w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Wrocław (dolnośląskie)
sprzedaż
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Suwałki (podlaskie)
Praca w restauracji
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2018-03-07 - Hrubieszów (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Puławy (lubelskie)
Cięcie i przygotowywanie detali zgodnie z rysunkiem technicznym obróbka detali i wyrobów metalowych zgodnie z dokumentacją
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań i napojów według obowiązujących procedur i wdrożonych standardów kuchni. Ścisła współpraca z innym personelem kuchennym i restauracyjnym. Dbałość o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-16 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PIĘTRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-09-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.
EXPORT-IMPORT-WOJCIECH WASZCZYK - 2017-10-11 - Szydłowiec (mazowieckie)
wykonywanie projektów aranżacji okiennych,pomiary u klienta,obsługa działu
A. Witek Anna Witek - Pietroń - 2016-04-25 - Modlniczka (małopolskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
NOT Mateusz Ciupek - 2016-11-10 - Racibórz (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Warszawa (mazowieckie)
według harmonogramu stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Czarna Górna (podkarpackie)
wg stanowiska
Ośrodek Konferencyjno-Wypoczynkowy "MARINA" Ryszard Kolanowski - 2018-09-14 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie potraw (gotowanie)- Sporządzenie menu- Zakupy produktów niezbędnych do przyogotowania dań
Bergschänke & Berghotel Mario Schulz - 2015-07-06 - Niemcy (Niemcy)
g
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Zdrowia i Rekreacji GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2017-04-24 - Dąbki (zachodniopomorskie)
WYKONYWANIE DAŃ KUCHNI WSCHODNIEJ TJ. BLINY, BARSZCZ UKRAIŃSKI, CEPELINY, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW (DAŃ OBIADOWYCH) Z PÓŁPRODUKTÓW, GODZINY PRACY 10-18WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ WYKONYWANIA DAŃ KUCHNI WSCHODNIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, MIN 3 LATA DOŚWIADCZENIA W PRACY.
PIEROGI ZE SŁONKA PAWEŁ GRABOWSKI - 2018-10-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Świętoszów (dolnośląskie)
Produkcja ciast kremowych i tortów. Przygotowanie miejsca pracy, przygotowanie produktów, wypiek ciast,
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe SMAKOŁYK Bogdan Skrzypczuk - 2017-01-09 - Zamość (lubelskie)