KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
Data publikacji: 2018-01-29
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnej receptury
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.01.2018
Oferta pracy ważna do: 12.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa płyty grillowej i frytury, smażenie dań nas grillu
kontakt przez PUP - 2015-11-19 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
gotowanie, smażenie i wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni i sali
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Bobolice (zachodniopomorskie)
kucharz- imprezy okolicznościowe
FENIKS - ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH s.c. - 2018-04-27 - Katowice (śląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie produktów do dań
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
dobre Amciu Danuta Gotkowska - 2018-08-28 - Łańcut (podkarpackie)
Praca w restauracji, przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, obsługa imprez okolicznościowych, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy. Godziny pracy: 13.00- 21.00
ARMO Sp. z o.o. - 2017-12-19 - Zajączkowo (pomorskie)
Dania:-mięsne, mączne, jarskie, zupy, surówki, sesery, sania z grilla.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2017-02-17 - Stary Gierałtów (dolnośląskie)
Pobieranie surowców i produktów spożywczych z magazynu, wstępna ich obróbka, odpowiednie zabezpieczenie produktów przed i podczas obróbki, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchennych i zapleczu kuchni, pomoc w przygotowaniu posiłku zgodnie z ustalonym zakresem pracy, wymagane aktualne badania sane
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Częstochowa (śląskie)
Estetyka podań potraw, samodzielność na stanowisku, umiejętność współpracy w zespole.Praca na umowę o pracę w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, praca w weekendy.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2018-01-17 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
zgodny z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Kalisz (wielkopolskie)
Wykonywanie czynności związanych z żywieniem pacjentów ZOL-u, przygotowywanie posiłków, dbanie o powierzony sprzęt oraz czystość i porządek w kuchni. Nadzór nad jakością produktów i terminami przydatności do spożycia, ewidencja produktów żywieniowych. Praca w Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym, Krynka 1C
Centrum Medyczno-Diagnostyczne Sp. z o.o. - 2018-05-18 - Krynka (lubelskie)
Przygotowywanie dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Chwaszczyno (pomorskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Gilowice (śląskie)
Wyrób kebabu
Firma Handlowo Produkcyjna Maciej Maruszak - Pizzeria PRZYPIECEK - 2017-05-10 - Leżajsk (podkarpackie)
przyjmowanie surowca,produkcja ( gotowanie potraw),sporządzanie receptur
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw według przepisów w jezyku Wietnamskim. Organiacja pracy w kuchni.Odpoweidzialność za przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Celestynów (mazowieckie)
ochrona powierzonego mienia.
BEJUR sp. z o.o. - 2016-09-29 - Wolsztyn (wielkopolskie)
wyksz. zawodowe, przyrządzanie pizzy, książeczka sanitarno- epidemiologiczna;osoba zarejestrowana w PUP , poniżej 30 r/ż
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Odolanów (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE KALAFA KATARZYNA FALKOWSKA - 2016-07-07 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
-
PRYMAS INWESTYCJE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Rewal (zachodniopomorskie)
przewóz owoców i warzyw
KORONA II KOZŁOWSKI ADAM - 2017-07-17 - Rybitwy (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw, inne prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA WIĘKSZEJ LICZBY OSÓB, KILKULETNIE DOŚWIADCZENIE, KREATYWNOŚĆ, SAMOORGANIZACJA, PUNKTUALNOŚĆ, SOLIDNOŚĆ, UCZCIWOŚĆ. PRACA PODCZAS IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH.
WESTERN RANCH SALOON - 2016-01-18 - Większyce (opolskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Wykształcenie kierunkowe.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Rybnik (śląskie)
kucharz
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-09-21 - Gryfice (zachodniopomorskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-05-09 - Świdnica (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Piaseczno (mazowieckie)