KUCHARZ-SPRZEDAWCA Rybnik oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Zainteresowane osoby z profilem II powinny zg艂osi膰 si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagr贸d i sk艂adek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku 偶ycia. Wykszta艂cenie kierunkowe.
Data publikacji: 2016-04-08
Lokalizacja: Rybnik (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zg艂osi膰 si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagr贸d i sk艂adek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku 偶ycia. Wykszta艂cenie kierunkowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: -
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-SPRZEDAWCA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rybnik
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.04.2016
Data zako艅czenia pracy: 15.10.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Jankowicka 1, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Jankowicka
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Sprzeda偶 detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewag膮 偶ywno艣ci, napoj贸w i wyrob贸w tytoniowych
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 06.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wed艂ug zawodu.
WIELOBRAN呕OWE PRZEDSI臉BIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2017-08-11 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, ZNAJOMO艢膯 KARTY DA艃, RACJONALNE ZARZ膭DZANIE SUROWCAMI, PILNOWANIE PORZ膭DKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY, ZNAJOMO艢膯 ZASAD DOTYCZ膭CYCH 呕YWIENIAPraca na czas okre艣lony: 2 LATA Z MO呕LIWO艢CI膭 PRZED艁U呕ENIA
PHPT LECH TADEUSZ POLCHEMIA - 2018-07-04 - Skrzysz贸w (podkarpackie)
-przygotowanie element贸w konstrukcyjnych barierek i schod贸w, obr贸bka, docinanie, spawanie, szlifowanie element贸
kontakt przez OHP - 2016-06-30 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw
LOFT79 Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, ukladanie menu. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony, poprzedzona 1 miesi臋cznym okresem pr贸bnym. Praca na dwie zmiany, w przedziale czasowym: 10:00-22:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
34 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Przemy艣l (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowe "As" Adam Kopyra - 2017-07-18 - Oborniki 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
kucharz/ pomoc kuchenna
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESP脫艁 ZAK艁AD脫W OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-12-08 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci.Praca w godz. 6-18 lub 7-19 w r贸wnowaznym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu, ul. Rafi艅skiego 3 (Szpital Uzdrowiskowy Willa Fortuna). Po 3 tyg. um. zlecenie mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na umow臋 o prac臋.
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe S艁ONECZKO / O艣rodek Willa Fortuna) - 2015-12-29 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej wg. receptury
"HANOI" DUNG NGUYEN CHI - 2016-05-06 - Turek (wielkopolskie)
Obs艂uga kuchni bankietowej.
W臉DLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2016-09-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie da艅, gotowanie, wydawanie posi艂k贸w, produkcja lod贸w i deser贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
KUCHARZ - przygotowywanie oraz podawanie posi艂k贸w wed艂ug przepis贸w oraz zgodnie ze sztuk膮 kilinarn膮
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Nowa S贸l (lubuskie)
1. obs艂uga centrali telefonicznej O艣rodka Szkolenia i Wychowania realizuj膮cego dzia艂alno艣膰 w zakresie opieki wychowawczej i socjalnej m艂odzie偶y;2. obs艂uga urz膮dze艅 biurowych;3. obs艂uga komputera;4. pomoc w prowadzeniu korespondencji wychodz膮cej i przychodz膮cej,5. archiwizacja i segregacja dokumentacji;6. inne prace zlecone przez Kierownika jednostki.
DOLNO艢L膭SKA WOJEW脫DZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFC脫W PRACY - 2015-12-08 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem
EUROBUD Chajewscy Sp. Jawna - 2016-05-30 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki Adam Borz臋cki - 2017-06-02 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
kucharz w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
P5rzygotowywanie da艅 , sporz膮dzanie list zakup贸w, przygotowywanie zam贸wie艅- catering. godziny pracy: 7-15 lub 9-17 Miejsce pracy: Wroc艂aw Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮 501-207-900Oferta w sali: G
"RORO" Miros艂aw Rychel - 2016-09-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie 艣niada艅, przygotowywanie da艅 z karty menu przygotowywania da艅 na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;
B & B Bogdan Roszkowski - 2017-05-05 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie, wypiekanie pizzy, krojenie. Miejsce wykonywania pracy Ruda 艢l膮ska. Zatrudnienie przez agencj臋 zatrudnienia na umow臋 o prac臋 tymczasow膮.
Randstad Polska Sp. z o.o. Agencja Pracy Tymczasowej - 2018-02-19 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie bez znaczenia.Praca 4 razy w tygodniu 40 h/tydzie艅
Ubojnia Drobiu Marian Wunsz - 2016-04-01 - Kobierno (wielkopolskie)
przygotowywanie oraz wydawanie da艅
ST脫艁 RAWICKI WIES艁AW CHUDY - 2018-07-24 - Rawicz (wielkopolskie)
x
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Brzoza (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
gastronomia
HOTEL RODAN-GROKLIN - 2018-07-02 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw (wykonywanie potraw kuchni arabskiej)
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni chi艅skiej oraz nepalskiej, ukladanie karty menu, produkcja piero偶kow gotowanych na parze. Umowa o prace na czas okre艣lony. Praca jednozminowa. Proponowany okres zatrudnienia; 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w kuchni polskiej i w艂oskiej
DK Projek Darowski Krzysztof - 2018-05-11 - Stasz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
- Przygotowanie potraw kuchni Ukrai艅skiej i Sous-Vide. Produkcja rolad ko艂dun贸w i pierog贸w.- Wynagrodzenie: 2000 z艂 brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 3 miesi膮ce. Docelowo umowa o prac臋 na okres 3 lat. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i 艣wi臋ta (dzie艅 pracy/dzie艅 wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok do艣wiadczenia na ww. stanowisku. Znajomo艣膰 kuchni Ukrai艅skiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (艣l膮skie)