KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 400 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników
Data publikacji: 2020-09-28
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej- znajomość oryginalnych receptur kuchni azjatyckiej- dobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7251871888
danePracodawcy_regon: 473209647
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 28.09.2020
Oferta pracy ważna do: 12.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?05ac637660cb0769ba18c93e929ceb3c
Podobne oferty pracy
j.w.
Akademia Obrony Narodowej - 2016-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa urządzeń oraz wytwarzanie gotowego produktu oraz serwowanie gościom restauracji.
kontakt przez PUP - 2019-12-04 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej
Berlin Doner Irfan Demir - 2019-07-18 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
nadzór nad jakością serwowanych dań, przygotowywanie potraw, dbanie o estetykę potraw, utrzymywanie miejsca pracy w czystości
kontakt przez OHP - 2019-06-05 - Szczawnica (małopolskie)
1. Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Około 160 godzin pracy miesięcznie, praca w systemie równoważny, dyspozycyjność w godz.: 12-01. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lat. Sala G
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, wyrób mięsa typu kebab.Praca od poniedziałku do niedzieli na dwie zmiany 10-18.00 i 16-24.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie mięsa, sałat, sosów, pieczywa do kebabów, przyrządzanie kebabów, obsługa klienta: przyjmowanie i realizacja zamówienia, dbanie o czystość lokalu i zaplecza, szkolenie niedoświadczonych pracowników
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie dań,półproduktów i menu z przepisów kuchni wietnamskiej,zamawianie produktów od dostawców i kontrahentów z wietnamu
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur z wykorzystaniem przypraw kuchni indyjskiej- dbałość o porządek- przygotowywanie składników- organizacja pracy własnej
kontakt przez PUP - 2020-05-21 - Łódź (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2020-07-28 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy, umiejętność pracy w zespole. Wymagania dotyczące kandydata: wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności znajomość kuchni hinduskiej; uprawnienia książeczka do celów sanitarno-epidemiologiczna; doświadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Lublin (lubelskie)
mieszanie, wylewanie i rozpościeranie betonu, gipsu, zapraw murarskich
kontakt przez PUP - 2019-10-31 - Pułtusk (mazowieckie)
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręczny makaronów, deserów i przystawek. Praca na umowę zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesiąc. Oferta dostępna w wsali G
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2017-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Staż od pon. do pt. w godz. 9-17
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Komprachcice (opolskie)
przygotowywanie posiłków według receptur, nadzór nad jakością serwowanych dań, racjonalne gospodarowanie surowcem, utrzymanie porządku i higieny pracy
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Siemiatycze (podlaskie)
Obowiązki związane z funkcjonowaniem restauracji; Wydawanie posiłków; praca za barem
U ANIOŁÓW Jarosław Kruszewski - 2017-03-20 - Wilga (mazowieckie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2015-12-02 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Dźwirzynie. Praca również w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
P.H.U. BUDEX Adamowicz, Dąbrowski, Siemaszko Sp. j. (CRISTAL SPA) - 2017-06-27 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Fryzjerstwo damskie, męskie, dziecięce. Praca w systemie równoważnym 9-21
KK GRUP Kiera i Kania s.c. - 2018-04-19 - Opole (opolskie)
prace w restauracji
Restauracja "Stopka" Anna Zwiewka - 2017-02-16 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
Kucharz/Szef kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Tarnów (małopolskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW KUCHNI ROSYJSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓ SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STAZ PRACY 5 LAT, MILE WDZIANA ZNAJOMOŚC JĘZYKA ROSYJSKIEGO
Karczma Polska S.C. Szczecin - 2017-02-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sprzątaczka
kontakt przez PUP - 2019-06-24 - Myszków (śląskie)
obsługa linii produkcyjnej - tworzywa sztuczne
Amhil Europa Sp. z o.o. - 2018-12-04 - Krokowa (pomorskie)
nauczanie ucznia z Ukrainy języka polskiego w wymiarze 5 godzin tygodniowo
ZESPÓŁ SZKÓŁ w Żarowie - 2018-09-04 - Żarów (dolnośląskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69.
RESTAURACJA POD ORŁEM S.C. - 2018-08-20 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie potraw, obsluga klientaW pierwszej kolejności zostanie skierowana osoba odbywająca staż u tego pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Kowalewo (kujawsko-pomorskie)
produkcja gontu drewnianego
EDWARD BIELAK, USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE, WYRÓB GONTÓW - 2020-05-15 - Podsarnie (małopolskie)
opracowywanie menu, przygotowywanie potraw i dan zgodnie z obowązującymi standardami i recepturami oraz elastyczne i prawidłowe ich prezentowanie, dbałość o każdy szczegół.
MAREK GÓRSKI KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "GÓRSKI","MUSTANG" IMPORTER SKUTERÓW,MOTOCYKLI,QUADÓW - 2016-07-20 - Proszenie (łódzkie)
Przygotowywanie, wydawanie potraw, obróbka techniczna potraw.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Żagań (lubuskie)