KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur z wykorzystaniem przypraw kuchni indyjskiej- dbałość o porządek- przygotowywanie składników- organizacja pracy własnej
Data publikacji: 2020-05-21
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur z wykorzystaniem przypraw kuchni indyjskiej- dbałość o porządek- przygotowywanie składników- organizacja pracy własnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- znajomość przypraw kuchni indyjskiej- umiejętność przygotowywania dań według oryginalnych receptur kuchni indyjskiej- umiejętność pracy pod presją czasu
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7252292112
danePracodawcy_regon: 38415402700000
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 8
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 21.05.2020
Oferta pracy ważna do: 04.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9e9a39d13403fa5368eed30c848c9527
Podobne oferty pracy
_ praca przy obsłudze gości konferencyjnych, bankietowych i indywidualnych _ praca przy cateringach _ preferowane osoby niepalącePraca w Hotelu RODAN
RODAN SP. Z O.O. - 2018-04-13 - Kórnik (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami BIOWAY, dbałość o czystość w lokalu oraz znajdującego się w nim sprzętu, przestrzeganie przepisów BHP.
BIOWAY Sp. z o. o. - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej
Rabwak co.sp.zo.o - 2020-03-16 - Wołomin (mazowieckie)
wyrabianie pizzy, przygotowywanie posiłków, gotowanie
S TRADE&SERVICE - 2016-06-02 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Praca w godz. 05.00-13.00; 08.00-16.00; 10.00-18.00. Kontakt z pracodawcą osobisty, telefoniczny 790 204 088 lub e-mail: kawamarcafe (at) gmail.com
Grupa Ambasador sp. z o.o. sp.K - 2017-09-10 - Płońsk (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni w Hotelu Gold. Praca w godz.: 07.00-17.00.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe ALEX Ewa Glapa-Chromińska - 2018-09-07 - Chromna (mazowieckie)
Praca fizyczna na placu -złomowisku.
Firma Usługowo - Handlowa HOLDMAR Szymański Sławomir - 2017-04-18 - Wiązowna (mazowieckie)
przygotowanie i sprzedaż posiłków typu fast-food
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Chrzanów (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiemWynagrodzenie 2100 zł brutto wzwyż w zależności od posiadanych kwalifikacji i umiejętnościZmianowość: dwie zmiany do uzgodnienie zgodnie z grafikiem
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2018-10-05 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w systemie równoważnym w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-12-07 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.Miejsce pracy: Wrocław, ul. MydlanaDyspozycyjność 6-16160 h pracy w miesiącu Sala G
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
nauczanie przedmiotowe
Stowarzyszenie EDUKATOR; Szkoła Podstawowa we Wnorach Kużelach - 2019-07-30 - Wnory-Kużele (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma ANGRE Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Sp. J. Brzozów - 2018-10-03 - Brzozów (podkarpackie)
Przygotoywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie (głównie kuchnia polska)
FAMILY CATERING Bernadeta Michalska - 2017-08-09 - Gdynia (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków sushi, dbanie o jakość i estetyke wydawanych dań. Znajomość odpowiedniej obróbki termicznej warzyw, ryżu oraz wszystkich innych składników z kuchni dań sushi, dbanie o czystość i standardy panujące w restauracji. Znajomość rodzajów dań kuchni japońskiej. Umijętność kierowania zespołem ludzi i pomocami kuchennymi. Umijętność składania zamówień dot. produktów żywności w hurtowniach. Umijętność negocjowania cen z hurtowniami, odbiór i sprawdzanie dostaw.
PM Food Solution Przemysław Magdziarek - 2020-11-24 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Zakopane (małopolskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do prosukcji lulinarnych; obróbka wstępna produktów; wykańczanie i porcjowanie, dekorowanie estetyczne, wydawanie potraw, kontrola stanów magazynowych. Praca na umowę zlecenie, ok.180 godzin miesięcznie; pełna dyspzoycyjność, w tym praca w nocy, od poniedziałku do niedzieli, w godz. 5:00-24:00. Oferta dsostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzenie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźniczych i przetworów mięsnych, drobiu, potraw półmięsnych i jarskich; posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie pracy; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gospodarczej. Nadzorowanie bieżącego zużycia surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bieżące uzupełnianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Częstochowa (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Puławy (lubelskie)
dostarczanie towarów do punktów sklepowych
"CREO" JAN DOBOSZ - 2018-10-25 - Kwidzyn (pomorskie)
-Przygotowywanie potraw kuchni japońskiej w szczególności sushi. - Wynagrodzenie: 2500 zł brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony - 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. -Praca na dwie zmiany w godz.: 12:00-22:00 + soboty i niedziele. Wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie jako Kucharz Sushi Master min 3 miesiące. Wymagana umiejętność przygotowywania Sushi, znajomość i obróbka ryb oraz owoców morza, znajomość japońskiej kuchni ciepłej, sprawność manualna w celu elestetycznego wykonania i podania potrawy, umiejętność bardzo szybkiego wykonywania potraw, miła aparycja.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Katowice (śląskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2019-05-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)