KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni arabskiej wg. oryginalnych przepisów- właściwy dobór oryginalnych przypraw i składników- zamawianie oryginalnych produktów spożywczych
Data publikacji: 2019-03-21
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni arabskiej wg. oryginalnych przepisów- właściwy dobór oryginalnych przypraw i składników- zamawianie oryginalnych produktów spożywczych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni arabskiej- znajomość oryginalnych przepisów kuchni arabskiej- dbałość o porządek w miejscu pracy- dobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.03.2019
Oferta pracy ważna do: 04.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRACA JAKO KUCHARZ-PIZZER
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "TOP BUSINESS SERVICE" Krzysztof Kamil Budzeń - 2016-05-25 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Piotr Zagóra - 2017-12-06 - Janików (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ, SERWOWANIE I OBSŁUGA KLIENTÓW, ZAMAWIANIE TOWARÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posiłków- obsługa klienta- prace porządkowe
ZUT-H "EKO-BUD" inż. Eugeniusz Pogorzelski - 2017-12-20 - Wyszków (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Stężnica (podkarpackie)
obiady domowe
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Świętochłowice (śląskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2017-01-04 - Krotoszyn (wielkopolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Giby (podlaskie)
Kucharz kuchni indyjskiej. Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-12-27 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przyrządzanie potraw kuchni arabskiej, przygotowanie kebaba
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Łęczna (lubelskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, deserów, wydawanie posiłków.
Związek Rzemiosła Polskiego Sanatorium Uzdrowiskowe "PIAST" - 2018-04-22 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Lipsko (podkarpackie)
Sporządzenie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźniczych i przetworów mięsnych, drobiu, potraw półmięsnych i jarskich; posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie pracy; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gospodarczej. Nadzorowanie bieżącego zużycia surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bieżące uzupełnianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Częstochowa (śląskie)
pomoc w pracach leśnych
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Rozpucie (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw (sałatki, zapiekanki, desery, koktaile).
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przyrządzanie potraw
Firma Usługowo – Handlowa Bar Przy Stacji Krystyna Perka - 2016-10-27 - Płock (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, europejskiej, światowej, śródziemnomorskiej, włoskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 12 lat na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Katowice (śląskie)
Obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków
Apiherba dr Edward Kałużny - 2016-03-07 - Witosław (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w małej gastronomii, układanie menu, wybór składaników spożywczych , odpowiednie przechowywanie składników spożywczych, dbanie o konserwację urządzeń kuchennych, dbanie o czystość, sprzątanie kuchni, pakowanie posiłków na wynos, dostawa posiłków zamówionych na wynos;Praca w godzinach 18:00-2:00, równoważny rozkład czasu pracy;133 h pracy w miesiącu;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Ruska;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków pod nadzorem szefa kuchni, prace porządkowe, zmywanie naczyń
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Kraśnik (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków i potraw kuchni włoskiej, polskiej i ukraińskiej na sprzęcie wysokiej klasy oraz koordynowanie pracy zespołu (ok. 30 osób)
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Zielona Góra (lubuskie)
opis stanowiska: przygotowanie posiłków zgodnie zaplanowanyym jadłospisemUmowa zlecenie 1 miesiąc, następnie umowa o pracę, praca w godz. 5-14Kontakt z pracodawcą: 664-032-479
DGP CATERING PARTNER Sp. z o.o. - 2018-09-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów i dań a'la carte dla gości Pałacu Margot.
Pałac Margot Perła Karkonoszy Małgorzata Strychar - 2018-05-15 - Karpacz (dolnośląskie)
Sprzedaż biżuterii i perfum na Wyspie w Galerii Navigator (obok sklepu E.Leclerc)Elastyczny czas pracy /możliwość uzgodnienia godzin pracy/
AG HOUSE MAŁGORZATA ZIEMIAŃSKA - 2018-10-09 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej, komponowanie menu, wprowadzanie nowych potraw.Praca na czas określony: min. 3 latapraca w systemie dwuzmianowym od 10 do 18 oraz od 14 do 22.00. Praca w lokalach przy ul. Rybackiej oraz Grunwaldzkiej i Hubskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków, obsługa kuchni w restauracji, układanie menu.Oferta pracy przeznaczona dla osób do 30 roku życia, zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Oświęcim (małopolskie)
wg stanowiska
Ośrodek Wczasowo-Rehabilitacyjny "Piramida II" 76-153 Darłowo ul. Jagiellońska 1-3 - 2017-06-08 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka artykułów spożywczych. Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w godz. od 10.00 - 22.00 co drugi dzień.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2019-02-20 - Iwkowa (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Sieradz (łódzkie)