KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej wg oryginalnych przepisów.
Data publikacji: 2018-09-10
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej wg oryginalnych przepisów.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
1200,00 zł / miesiąc ( praca po 20 godz. / tydzień )
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania i przyrządzania potraw kuchni arabskiej wg oryginalnych przepisów.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.09.2018
Oferta pracy ważna do: 24.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych. Przygotowanie wyrobów i półproduktów kulinarnych. Zabezpieczanie żywności przed zepsuciem. Porządkowanie i utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Iwanowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrobów cukierniczych dla klienta indywidualnego oraz zbiorowego, dbanie o stanowisko pracy, składanie zamówień
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2018-02-13 - Zygry (łódzkie)
prace malarskie
DRGK Sp. z o.o. - 2017-07-26 - Katowice (śląskie)
Znajomość ślusarki, umiejętność pracy z maszynami - wiertarki szlifierki, tokarki, mile widziana umiejętność spawania. Praca w Brzesku.
Kommerce Sp. z o.o. - 2016-08-03 - Brzesko (małopolskie)
jw.
Enterprise s.c. - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie sushi
Cook&FIT Catering Maria Kowalska - 2017-09-18 - Sochaczew (mazowieckie)
gotowanie posiłków, nadzór nad kuchnią
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-08-02 - Oborniki (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązujacymi standardami
Baltivia - Andrzej Makowiecki - 2018-03-14 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej,obsługa urządzeń gastronomiczynych.(mile widziane 2-letni staż pracy,książeczka aktualna sanepidowska)
Jednostka Wojskowa nr 5701 - 45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2016-01-26 - Skwierzyna (lubuskie)
Przeprowadzenie kursu dla osadzonych z zajęć teoretycznych i praktycznych
POMORSKA INSTYTUCJA GOSPODARKI BUDŻETOWEJ "POMERANIA" - 2016-09-14 - Gębarzewo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2017-07-03 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni ormiańskiej.Organizacja pracy w kuchni.Sprzedaż potraw, obsługa klienta.Praca od pon-pt w godz.10-18.
SARGIS SOGHOMONYAN STIVEE - 2018-04-27 - Pruszków (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gdański Klub Sportowy "STOCZNIOWIEC" w Gdańsku - 2017-01-10 - Gdańsk (pomorskie)
Praca dziećmi w wieku przedszkolnym.
Przedszkole nr 17 - 2017-02-01 - Tychy (śląskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ - 2018-02-27 - Poznań (wielkopolskie)
Wymagane wykształcenie wyższe (np. specjalność "bezpieczeństwo i higiena pracy") oraz uprawnienia w zakresie BHP, prawo jazdy kat. B. Pracownik powinien posiadać też wiedzę z zakresu ochrony przeciwpożarowej, znajomość przepisów z zakresu ochrony środowiska, umiejętność pracy w systemie ISO, umiejętność opracowywania dokumentacji BHP, znajomość przepisów prawa pracy i BHP. Powinien również cechować się m.in.: rozwiniętymi umiejętnościami przywódczymi i negocjacyjnymi, odpowiedzialnością, sumiennością, samodzielnością oraz umiejętnością przekonywania, argumentowania i prowadzenia dyskusji, a także szybkim refleksem, podzielnością uwagi, zdolnością koncentrowania się i łatwością publicznego zabierania głosu, bardzo dobrą organizacją pracy i umiejętnością zarządzania zespołem pracowników. Charakterystyka pracy: Inspektor BHP to osoba, która koordynuje i nadzoruje z upoważnienia pracodawcy, całokształt poczynań związanych ze stanem bezpieczeństwa i higieny pracy w zakładzie. Do głównych obowiązków tego pracownika należy: prowadzenie analiz ryzyka i oceny ryzyka na stanowiskach pracy, prowadzenie postępowań powypadkowych, kontrola oraz archiwizowanie dokumentacji BHP, przeprowadzanie szkoleń z zakresu BHP, czuwanie nad przestrzeganiem przepisów i zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, współdziałanie w zakresie profilaktycznej opieki zdrowotnej nad pracownikami, podnoszenie poziomu bezpieczeństwa pracy w firmie. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE ERGO-TECH SC - 2017-05-16 - Rybnik (śląskie)
transport towarów samochodem ciężarowym typu "hakowiec"
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Nieskórz (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Kikół (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
WX KRAKÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-06-28 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, serwowanie potraw, właściwe przechowywanie produktów, dbanie o właściwą konserwację urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Lidzbark (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Przedszkole Miejskie Nr 54 - 2016-11-09 - Gdańsk (pomorskie)
Mała gastronomia dla funkcjonariuszy zakładu Karnego. Przygotowywanie posiłków. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Zabrze (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Lublin (lubelskie)
1.Przyjmowanie, sprawdzanie i wprowadzanie danych z deklaracji i formularzy podatkowych do systemów informatycznych.2. Analiza danych zawartych w deklaracjach podatkowych i innych dokumentach np. aktach notarialnych.3. Bezpośrednia obsługa klienta.4. Udział w czynnościach sprawdzających.5. Wysyłanie korespondencji.6. Archiwizacja dokumentów.
IZBA SKARBOWA WE WROCŁAWIU - 2015-07-24 - Góra (dolnośląskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2018-06-01 - Poznań (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, pizzy, sałatek, obiadów, przyjmowanie towaru, przygotowywanie zamówień, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Sobala Adam - 2015-12-01 - Wodzisław Śląski (śląskie)
zgodnie z dołaczonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Żywiec (śląskie)
Praca na trzy zmiany 09:00 do 21:00. Bar w Krynicy Morskiej - smażenie ryb
PHU ŁONIEWSKI Piotr Łoniewski - 2016-06-28 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)