KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Sobala Adam
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie potraw, pizzy, sałatek, obiadów, przyjmowanie towaru, przygotowywanie zamówień, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Data publikacji: 2015-12-01
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Sobala Adam
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybnicka 16, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie potraw, pizzy, sałatek, obiadów, przyjmowanie towaru, przygotowywanie zamówień, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 12.00 do 22.00 - godziny do uzgodnienia z pracodawcą. Kontakt telefoniczny od 9.00 do 17.00.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.11.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Sobala Adam
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Rybnicka 16, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: kontakt telefoniczny, Godziny : 9.00 -17.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Rybnicka
Numer budynku pracodawcy: 16
Profil działalności pracodawcy: Pizzeria Palermo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.12.2015
Data dodania oferty pracy: 01.12.2015
Oferta pracy ważna do: 30.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 01.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 30.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie dańsprzedaż dańzapoznanie stażysty z czynnościami pracownikówStaż odbywać się będzie w Śródmieściuprzestrzeganie przepisów bhp oraz sanepid
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie surowców do produkcji, przygotowanie ciasta, dzielenie ciasta, przygotowanie pizzy i wypiek pizzy. Wydawanie dań. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Płock (mazowieckie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad higieny i BHP w kuchni: WYMAGANIA: wykształcenie średnie - gastronomiczne, min. 5 lat doświadczenia jako kucharz, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE "LOKIS" JOACHIM CZORNIK - 2017-04-03 - Niedzica-Zamek (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Zamość Stary (mazowieckie)
-sporządzanie potraw , dekorowanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznyc, planowanie menu, układanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-06-11 - Bielawa (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
SAMODZIELNA PRACA NA STANOWISKU KUCHARZA KUCHNI CHIŃSKIEJ
ALLINONE KK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-16 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków, odpowiedzialnośc za imprezę, zamawianie towaru
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ IM. ANNY BEDNARZ-ŚLIWOWSKIEJ - 2018-06-22 - Posada (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca sezonowa; pracodawca zachęca do aplikowania na w/w stanowisko osoby uczące się; możliwość noclegu; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-16 w celu ustalenia terminu spotkania
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Mirosław Bujakowski - 2016-06-27 - Ustka (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Restauracja Regendt- Kąty Rybackie
Firma Produkcyjno-Handlowa Art&Kam s.c. J. Bronicki W. Bronicka - 2017-02-13 - Kąty Rybackie (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań a’la carta, menu okolicznościowego, bufetów, obiadokolacji, deserów,praca z szefem kuchni, możliwość rozwoju, umowa o pracę na pełen etat, pracę w młodym zespole
Hotel Kryształ**** Conference & Spa- ASTURIA Dorota Powiecka - 2018-07-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów(kuchnia grecka i polska) , obsługa cateringów. Praca w systemie 1 dzień pracy/1 dzień wolny. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-22.00.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2017-04-07 - Zabrze (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków. Praca w Restauracji "CLUB 99" w Katowicach na ul. Brackiej 16.- Wynagrodzenie: 4500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-21:00) (Tel. 601-471-960) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Bracka 16, 40-858 Katowice).
P.H.U. GRZEGORZ KAWIORSKI "Restauracja Club 99" - 2017-10-12 - Katowice (śląskie)
Wałkowanie spodów do pizzy, smażenie dań, obróbka warzyw, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Gałki (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, chan dal, birmani, kurczak tandoori, pilaf, burfi, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-01-19 - Trzebnica (dolnośląskie)
gotowanie dla wczasowiczów w OW Złota Rybka
O.W. "Złota Rybka" (PKP - Natura Tour) w Dziwnówku - 2018-04-11 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
praca w zawodzie
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO - USŁUGOWE "TEXBUD" T. BARANOWSKI I SPÓŁKA, SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-07 - Kraków (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłkow, dbanie czystość w miejscu pracy
POLSKIE TATRY - S.A. - 2018-05-11 - Małe Ciche (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
wg stanowiska
HOTEL ECHO - 2016-04-08 - Górno (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w godz. 7-19 lub 8-20.
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2016-05-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
kucharz
Reg Benz Spółka z Ograniczona Odpowiedzialnością Spółka Komandytowa - 2015-12-22 - Mielec (podkarpackie)