KUCHARZ KUCHI ORIENTALNEJ Lubartów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej
Data publikacji: 2020-09-24
Lokalizacja: Lubartów (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Lubartów, powiat: lubartowski, woj: lubelskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubartów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubartowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0608
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.10.2020
Data zakończenia pracy: 12.10.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Znajomość kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8222373579
danePracodawcy_regon: 381915738
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubartowie
Adres pracodawcy:
Słowackiego 8, 21-100 Lubartów, powiat: lubartowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV na adres e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: lubartowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0608
Gmina pracodawcy: Lubartów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Lubartów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0956313
Ulica pracodawcy: Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubartowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 24.09.2020
Oferta pracy ważna do: 15.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 24.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?624a0bcb26bdd235d13a72785922756e
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań kuchni włoskiej
COOK FIT SP. Z O.O. - 2018-09-24 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Praca na 2 zmiany.
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Wrocław (dolnośląskie)
praca pod okiem doświadczonego Szefa Kuchni: - obsługa gastronomiczna restauracji/ baru hotelowego; - obsługa gastronomiczna konferencji/ bankietów/ imprez
START TRAVEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-01 - Dosłońce (małopolskie)
Przygotowywanie potraw i dań.
Cafeteria Cappuccino Beate Zimmermann - 2020-01-13 - Gogolin (opolskie)
Przyjmowanie dostaw na magazynie, udział w inwentaryzacjach, kompletowanie towarów do wysyłki, utrzymywanie porządku na magazynie.
PPHU Specjał Sp. z o.o. - 2020-04-14 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2018-01-09 - Bralin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, nadzór nad jakościa serwowanych dań.Umowa zlecenie okolo 168h w m-cu, praca wg garfiku 6:00-21:00Miejsce pracy Wrocław Pasaż GrunwaldzkiKontakt z pracodawcą: p.garbat (at) smaknatak.pl
P&T INVESTMENT Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-06-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów przygotowaniu w\g posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem.Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem.Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach.Praca na czas określony : 01.08.2018r. do 31.08.2019r.Godzina zakończenia pracy: 15:00sala G
Przedszkole nr 47 " Leśny Ludek" - 2018-05-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw gorących i zimnych. Pierwsza umowa o pracę na czas określony 6 miesięcy.
PAWEŁ KRAJDOCHA NIKO PHU - 2016-09-30 - Piła (wielkopolskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Czyże (podlaskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy. Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych. Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
kontakt przez PUP - 2019-08-28 - Łomianki (mazowieckie)
Gotowanie. Przygotowanie potraw.
F.P.H.U. "GASTRO- SERWIS II" Janusz Langfort - 2016-10-20 - Katowice (śląskie)
przygotowanie posiłków (rybnych, drobiowych), sporządzanie pierogów, praca w godz. 12.00-20.00, także w soboty, niedziele, poniedziałek wolny
UBOJNIA I PRZETWÓRSTWO MIĘSNE MARIA KASAK - 2017-11-24 - Sulików (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej oraz pizzy
Firma Usługowo-Handlowa Marcin Gosik - 2017-05-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie wyjazdowych warsztatów w wybranym przez siebie obszarze z zakresu: sztuki plastyczne, animacja, film, fotografia, teatr, taniec, muzyka, sport, kuglarstwo; Opracowanie i przygotowanie warsztatów pod względem programowym i merytorycznym. Pomoc w prowadzeniu zajęć integracyjnych, rekreacyjnych i kreatywnych;Poszukujemy osób w różnym wymiarze czasu. Czas pracy ustalamy indywidualnie.
AKADEMIA ROZWOJU TWÓRCZEGO "ARTRIP" S.C. MARTA WŁODARSKA,TOMASZ WŁODARSKI - 2019-01-23 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków według zasad kuchni pakistańskiej, indyjskiej.Nadzorowanie pracy młodszych kucharzy, przygotowywanie i sprawdzanie zamówień towaru (orginalnych art.spożywczych)sprowadzonego bezpośrednio z Indii lub Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Wisła (śląskie)
- przygotowywanie dań kuchni orientalnej w oparciu o oryginalne przepisy, produkty i przyprawyUmowa o pracę na czas określony: trzy lata.Godziny pracy: 8-12 lub 12-16 lub 16-20 lub 20-24.
kontakt przez PUP - 2020-10-07 - Łódź (łódzkie)
prace ogólnobudowlane
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Sokołowiec (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, , DOPILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIA ZASAD HIGIENY W KUCHNI
DR INVEST S.C. " GUSTO CATERING" - 2017-01-26 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
- przygotowanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników
kontakt przez PUP - 2020-03-04 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw zgodnie z recepturami; utrzymanie porządku na stanowisku pracy
ZAMEK LUBLINIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-01-13 - Lubliniec (śląskie)
przygotowaywanie posiłków
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-05-13 - Dęblin (lubelskie)
- przygotowanie potraw kuchni włoskiej
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2016-03-09 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoji, deserów kuchni ukraińskiej, znajomość języka ukraińskiego
kontakt przez PUP - 2020-01-16 - Ustroń (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej. Pieczenie ciast. Catering. Dowóz do klienta.
TO BE Barbara Gajos-Batko - 2016-04-19 - Gdańsk (pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wydawanie obiadów, przygotowywanie posiłków na imprezy; WYMAGANIA: doświadczenie na stanowisku kucharz;Restauracja Vega
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2017-07-28 - Lisów (śląskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- zapoznanie z przepisami HACCP,- zapoznanie z organizacją pracy na kuchni,- przygotowywanie surówek,- smażenie, pieczenie i gotowanie mięs,- gotowanie zup,- obsługa pieca konwekcyjnego - parowego.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)