KUCHARZ/KUCHARKA Rybnik oferta pracy SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Mile widziane do艣wiadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, porcjowanie zywno艣ci, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy, prowadzenie rejestr贸w do procedur systemu HACCP, wsp贸艂dzia艂anie w sprawowaniu nadzoru nad prac膮 personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale 偶ywienia, przestrzeganie prawid艂owej eksploatacji maszyn i urz膮dze艅, dbanie o nale偶yty stan maszyn, narz臋dzi i sprz臋tu. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z art. 7 Rozporz膮dzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony os贸b fizycznych w zwi膮zku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przep艂ywu takich danych oraz chylenia dyrektywy 95/46/WE (og贸lne rozporz膮dzenie o ochronie danych)."
Data publikacji: 2018-11-06
Lokalizacja: Rybnik (艣l膮skie)
Pracodawca: SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Gliwicka 33, 44-201 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Mile widziane do艣wiadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, porcjowanie zywno艣ci, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy, prowadzenie rejestr贸w do procedur systemu HACCP, wsp贸艂dzia艂anie w sprawowaniu nadzoru nad prac膮 personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale 偶ywienia, przestrzeganie prawid艂owej eksploatacji maszyn i urz膮dze艅, dbanie o nale偶yty stan maszyn, narz臋dzi i sprz臋tu. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z art. 7 Rozporz膮dzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony os贸b fizycznych w zwi膮zku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przep艂ywu takich danych oraz chylenia dyrektywy 95/46/WE (og贸lne rozporz膮dzenie o ochronie danych)."
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, porcjowanie zywno艣ci, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy, prowadzenie rejestr贸w do procedur systemu HACCP, wsp贸艂dzia艂anie w sprawowaniu nadzoru nad prac膮 personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale 偶ywienia, przestrzeganie prawid艂owej eksploatacji maszyn i urz膮dze艅, dbanie o nale偶yty stan maszyn, narz臋dzi i sprz臋tu.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rybnik
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 06.11.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksia偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy:
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Gliwicka 33, 44-201 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Gliwicka
Numer budynku pracodawcy: 33
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Dzia艂alno艣膰 szpitali
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 06.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw,ciast,napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi,maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - 艁ososina Dolna (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo- Handlowe "ADI" Gra偶yna Baranowska - 2017-11-29 - S艂upsk (pomorskie)
Obs艂uga klienta oraz informowanie o towarach i us艂ugach. Praca na umow臋 o prac臋 w systemie dwuzmianowym w godz. 7-15, 10-18 w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w soboty w godz. 8-16. Mo偶liwe d藕wiganie do 15 kg.
Twoja Alfa Sp. z o.o. - 2018-10-29 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅, dba艂o艣膰 o higien臋 pracy, organizacja pracy na stanowisku, przestrzeganie przepis贸w bhp, zachowanie porz膮dku na stanowisku pracy. Praca na umow臋 zlecenie. ok. 170 godzin pracy w miesi膮cu, dyspozycyjnosc wgodz.9:0-22:00. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-sporz膮dzanie potraw dla klient贸w,-przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi,
SETPOL 1 Wojciech Tarnowski Chojna - 2017-02-08 - Wilkoszyce (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i da艅 typowych dla kuchni ukrai艅skiej wg oryginalnych receptur. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z da艅 m膮cznych (pierogi)
WRO EU INVEST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CIA SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-07-03 - Koszalin (zachodniopomorskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Brzostek (podkarpackie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci
PERSONA SYLWIA KRUCZY艃SKA - 2017-07-12 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w ma艂ej gastronomii (kebab, tortilla). Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Praca dwuzmianowa w godzinach od 09:00 do 15:00 i do 21:30. Wynagrodzenie miesi臋cznie 2100 z艂 brutto + premia od 300 z艂 do 700 z艂. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Firma S艂omi艅ski Sp贸艂ka Cywilna Zdzis艂awa S艂omi艅ska Fabi艣, Dominik S艂omi艅ski Fabi艣, Ryszard Olech - 2018-02-05 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
realizacja plan贸w sprzeda偶y, monitorowanie sytuacji rynkowej, poszukiwanie nowych klient贸w prowadzenie rozm贸w i korespondencji w j.angielskim; mile widziane do艣wiadczenie w sprzeda偶y lub obs艂udze klienta, gotowo艣膰 do wyjazd贸w s艂u偶bowych
PPO PRZEDSI臉BIORSTWO PA艃STWOWE STRZELCE OPOLSKIE - 2017-06-20 - Strzelce Opolskie (opolskie)
jw.
Enterprise s.c. - 2016-11-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-11-03 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Praca polegaj膮ca na przygotowaniu da艅 na zam贸wienie wytwarzanych przy pomocy temperatury z pieca opalonego drewnem. Miejsce pracy: Bielany Wroc艂awskieKontakt kandydat贸w zpracodawc膮 telefoniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
prace zwi膮zane ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych (g艂贸wnie 艣naidania).
Barbara Tomczyk Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe LOCUM - 2016-12-12 - Wieliczka (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga kuchni i sto艂贸wki, prace porz膮dkowo - gospodarcze.
25 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w Bia艂ymstoku - 2016-08-08 - Bia艂ystok (podlaskie)
Sprz膮tanie hali produkcyjnych w zak艂adzie rozbi贸rki drobiu + mycie pojemnik贸w po produkcji.
P.H.U. "EL TORO" Sp. z o.o. - 2017-01-03 - Wieliczka (ma艂opolskie)
do uzgodnieniapraca na drug膮 zmian臋
BRODMIR S.C. - 2018-11-21 - Hermanowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni
PHU "MARTYNKA" Jadwiga Karwowska - 2018-08-29 - Grajewo (podlaskie)
Kucharz ma艂ej gastronomii
PPHU ANGELLO SC Izabela Osiewicz Marek Osiewicz - 2016-06-23 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w typu "fast food"
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "KARWOWSKI" Dariusz Karwowski - 2018-02-23 - Grajewo (podlaskie)
prowadzenie samochodu ci臋偶arowego, za艂adunek, roz艂adunek
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
Pomoc przy przyjmowaniu towaru, metkowanie towaru oraz jego segregowanie na rega艂ach, obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga klienta. Praca w systemie dwuzmianowym w godz. 06.00 - 22.00.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Jadowniki (ma艂opolskie)
Pracaw kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Opoczno (艂贸dzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Skarszewo (kujawsko-pomorskie)
wed艂ug wniosku
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Pi艂a (艂贸dzkie)
przygotowywanie 艣niadan (bufet zimny, bufet ciep艂y); gotowanie zup.Miejsce wykonywania pracy: Warmi艅ski Hotel & ConferenceGodziny pracy: od 5.00 do 13.00
MAZUR - TOURIST Sp. z o.o. - 2018-03-26 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)