KUCHARZ/KUCHARKA Lubliniec oferta pracy "PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE LARIX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Organizacja i nadzór nad praca kuchni/personelu kuchni; stosowanie norm i zasad HCCP; opracowanie i ścisłe przestrzeganie receptur spożywczych posiłków \godnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci w wieku do lat 3Więcej informacji na stronie: www.autobusik.eu
Data publikacji: 2019-09-24
Lokalizacja: Lubliniec (śląskie)
Pracodawca: "PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE LARIX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kazimierza i Wiktorii Niegolewskich 5, 42-700 Lubliniec, powiat: lubliniecki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Organizacja i nadzór nad praca kuchni/personelu kuchni; stosowanie norm i zasad HCCP; opracowanie i ścisłe przestrzeganie receptur spożywczych posiłków \godnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci w wieku do lat 3Więcej informacji na stronie: www.autobusik.eu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubliniec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubliniecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubliniec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Gastronomia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie w żywieniu zbiorowym
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: zaświadczenie o niekaralności
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: odpowiedzialność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: samodzielnej organizacji pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: aktualne badania sanitarno- epidemiologiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: skutecznego nadzorowania pracowników
Nazwa pracodawcy:
"PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE LARIX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lublińcu
Adres pracodawcy:
Klonowa 11, 42-700 Lubliniec, powiat: lubliniecki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: lubliniecki
Gmina pracodawcy: Lubliniec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubliniec
Ulica pracodawcy: Klonowa
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy: wykonywanie robót budowlanych drogowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lublińcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.09.2019
Oferta pracy ważna do: 30.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dfa7ff114798a71d2ddb748577a889de
Podobne oferty pracy
obróbka wstępna warzyw i owoców, dbanie o czystośc stanowiska pracy, metody układania jadłospisów, dobór surowców
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie wg tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej.
RAHMAN EXPRESS MD. SHAMSUR RAHMAN - 2018-01-02 - Gniewino (pomorskie)
Przygotowywanie, gotowanie posiłków, wydawanie posiłków na oddziały i stołówkę. Praca według grafiku. Do wynagrodzenia doliczana premia oraz dodatek stażowy.Mile widziane osoby z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - 2018-07-31 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa na sali konsumpcyjnej
kontakt przez OHP - 2018-04-12 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI GRUZIŃSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, WIEDZA O KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGOSTAWKA ZA GODZINĘ 15,00 ZŁPRACA W GODZINACH: 11:00-23:00, PRACA W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Niedzica (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie garmażu z przeznaczeniem na sprzedaż bezpośrednią, przyjmowanie zamówień-bezpośredni kontakt z Klientem, realizowanie zamówień wcześniej ustalonych ze sprzedawcą, wykonywanie list produktowych, środków do wyrobu produktów garmażeryjnych dla zaopatrzeniowca.
"MeyBa" sp.z.o.o. - 2016-04-15 - Luzino (pomorskie)
wg stanowiska
Cukiernia Grzegorz Domarecki - 2017-06-27 - Śniadków Górny (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla młodzieży szkolnej, turystów, oraz na imprezy okolicznościowe. Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami.
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZYŻEWO - 2017-06-01 - Krzyżewo (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchnii polskiej
P.P.H.U. "MALIBU" Jolanta Małańczak - 2019-02-04 - Wierzchowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce Fundacji.
FUNDACJA POMOCY BIEDNYM DZIECIOM "UT UNUM SINT" - 2018-08-02 - Świdnica (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe, gastronomiczne, mile widziany staż pracy. Praca w charakterze kucharza w restauracji "Tu i Teraz". Kontakt z pracodawcą osobisty oraz telefoniczny.
PHU STONE SEIDEL GRZEGORZ - 2017-08-08 - Rybnik (śląskie)
Racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dbałość o najwyższą jakość potraw oraz o higienę miejsca pracy.
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2018-06-21 - Górzno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem kuchni narodowości chińskiej
"AMELLA" SP. Z O.O. - 2018-11-27 - Kolonia Warszawska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
INTEGRACYJNY DOM DZIECKA IM. PAULINKA - 2016-09-16 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków, przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem, obsługa maszyn i urzadzeń kuchennych.
2 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-04-11 - Kłodzko (dolnośląskie)
gotowanie dań dla konsumentów, przygotowywanie półproduktów, zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Jabłonowo (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE CAŁODZIENNYCH POSIŁKÓW
AMW REWITA Sp. z o.o - 2018-02-07 - Jurata (pomorskie)
przygotowanie posiłków, przyjmowanie zamówień, obsługa klienta, zamawianie surowców do produkcji kebabów oraz innych posiłków oferowanych przez bar
ZEE TEX INTERNATIONAL SP.Z.O.O - 2016-04-25 - Opoczno (łódzkie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP, utrzymanie w czystości miejsca pracy;
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-12-27 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
Jahns Sp. z o.o. Międzychód - 2017-01-17 - Mierzyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków wg.ustalonego jadłospisu zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych
Przedszkole Miejskie Nr 5 - 2016-08-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie zdjęć na potrzeby ogłoszeńdokonywanie wyceny sprzedawanych towarówprzygotowywanie ogłoszeńkontakt z klientem
Części Samochodowe Donata Skrzypkowiak - 2016-07-15 - Wijewo (wielkopolskie)
ROZŁADOWYWANIE ŁADUNKÓW NA TAŚMĘ
kontakt przez PUP - 2019-03-12 - Dobra (łódzkie)
Przygotowywanie zamówień, utrzymywanie czystości w kuchni, zapewnienie właściwych standardów jakości, kontrola wykorzystania składników, inne prace zlecone.
VALAMAR RIVIERA - 2017-03-03 - Chorwacja (Chorwacja)
Zgodny
Restauracja "Rynek 21" Dominika Kucharska - 2017-03-29 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-03-30 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; przygotowywanie surowców do produkcji; przygotowywanie ciasta do pizzy, wypiek pizzy; przygotowywanie posiłków, smażenie, pieczenie, przygotowywanie surówek; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń i pomieszczeń kuchennych; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywaniach potraw.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)