KUCHARZ Wierzchowice oferta pracy P.P.H.U. "MALIBU" Jolanta Ma艂a艅czak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchnii polskiej
Data publikacji: 2019-02-04
Lokalizacja: Wierzchowice (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: P.P.H.U. "MALIBU" Jolanta Ma艂a艅czak
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Sadownicza 5a, 56-320 Wierzchowice, powiat: milicki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchnii polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wierzchowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: milicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kro艣nice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.02.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Do艣wiadczenie konieczne (poza praktyczn膮 nauk膮 zawodu)
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3, miesi膮ce: 1
Nazwa pracodawcy: P.P.H.U. "MALIBU" Jolanta Ma艂a艅czak
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Miliczu
Adres pracodawcy:
Sadownicza 5a, 56-320 Wierzchowice, powiat: milicki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: milicki
Gmina pracodawcy: Kro艣nice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wierzchowice
Ulica pracodawcy: Sadownicza
Numer budynku pracodawcy: 5a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Miliczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 05.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
- przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2017-02-07 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni tradycyjnej, przygotowywanei zbiorowego 偶ywienia: posi艂ki dla dzieci. Praca w systemie dwuzmianowym, godziny pracy 6.00-14.00, 14.00-22.00
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2015-12-12 - R臋dziny (艣l膮skie)
praca przy stole garma偶eryjnym
Firma Handlowo-Us艂ugowa GIE艁DA Ewa Chyra - 2017-05-24 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Praca wg standard贸w sieci, przygotowanie potraw wg standard贸w, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porz膮dek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne, min. 1 rok do艣wiadczenia na stanowisku, samodzielno艣膰, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-03-07 - Rumia (pomorskie)
wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, do艣wiadczenie minimum 3 miesi膮ce, przygotowywanie posi艂k贸w
O艢RODEK REH.I OP.ZGR. SI脫STR 艢W. EL呕BIETY - 2017-09-13 - Wle艅 (dolno艣l膮skie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Rog贸藕no (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
przyjmowanie i wydawanie towar贸w
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA Z.KWIECI艃SKI, P.CIEMPKA - 2017-12-22 - Ogrodzieniec (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustaleniami, dbanie o czysto艣膰 urz膮dze艅 kuchennych oraz higien臋 w miejscu pracy
P.P.U.H. KAMAR 2 Halina Musiorska Bar "Stara Lo偶a" - 2018-08-02 - S艂awk贸w (艣l膮skie)
Gotowanie, przygotowanie posi艂k贸w- zestaw贸w obiadowych.
kontakt przez PUP - 2019-04-19 - 呕aga艅 (lubuskie)
Prowadzenie kuchni, wsp贸艂praca z kuchark膮, przygotowywanie posi艂k贸w. Wysoko艣膰 wynagrodzenia 2000 z艂 netto miesi臋cznie.
GOLDENTAL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-16 - Przyja藕艅 (pomorskie)
Przygotowywanie, serwowanie, kebab, sushi, pomoc w pracach przy jedzeniu orientalnym;Praca w godzinach 10:00-18:00; Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zgodnie z zawodem.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Rozogi (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
B BART Beata Bartoszewski- Dudzi艅ski - 2017-02-21 - S艂ubice (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
Wojew贸dzki O艣rodek Lecznictwa Odwykowego i Zak艂ad Opieku艅czo-Leczniczy w Gorzycach - 2018-03-23 - Gorzyce (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw wed艂ug receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2017-12-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, europejskiej, 艣wiatowej, 艣r贸dziemnomorskiej, w艂oskiej.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 12 lat na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Katowice (艣l膮skie)
kuccharz kuchni 艣r贸dziemnomoskiejpraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca w trybie ci膮g艂ym, w weekendy oraz dni wolne (soboty i niedziele 12 godzin pracy, praca wed艂ug grafiku)oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zaleceniami bezpo艣redniego prze艂o偶onego na zmianie brygadzisty, sporz膮dzenie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia oraz przestrzeganie przepis贸w i standard贸w kulinarnych, wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie godzin wydawania i ilo艣ci wydawanych posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a tak偶e utrzymanie czysto艣ci maszyn, urz膮dze艅 oraz sprz臋tu kuchennego i naczy艅 sto艂owych
Dom Pomocy Spo艂ecznej "MAGNOLIA" w G艂ogowie - 2018-04-10 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Ka艂k贸w (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej,tworzenie menu
BIOENERGIA BYDGOSZCZ Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przyrz膮dzanie potraw, utrzymywanie porz膮dku w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Bia艂a Piska (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"NEO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-02-18 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
- obs艂uga klient贸w (go艣ci hostelu), - obs艂uga panelu rezerwacyjnego. Dyspozycyjno艣膰: 24h.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w - kuchnia polska. Praca od poniedzia艂ku do piatku w godz. 8-16. Mo偶liwo艣膰 pracy na 1/2 etatu.
EL呕BIETA PIWOSZ BAR MARKUS - 2018-10-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Wschowa (lubuskie)
prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - G艂owno (艂贸dzkie)