KUCHARZ / KUCHARKA Łódź oferta pracy Sodexo Polska
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Osoba zatrudniona na powyższym stanowisku odpowiedzialna będzie za przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami firmy Sodexo, przestrzeganie zasad higieny oraz ścisłą współpracę z Szefem Kuchni.
Data publikacji: 2016-07-14
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Sodexo Polska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Św. Teresy 109, 91-222 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Osoba zatrudniona na powyższym stanowisku odpowiedzialna będzie za przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami firmy Sodexo, przestrzeganie zasad higieny oraz ścisłą współpracę z Szefem Kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 31.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Praca w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Sodexo Polska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Jutrzenki
Numer budynku pracodawcy: 137
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.07.2016
Oferta pracy ważna do: 13.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni indyskiej z pieca Tandoor. Praca w tym zawodzie to zazwyczaj praca zespołowa wymagająca umiejętności pracy w grupie, zamilowania do ładu i porządku. Charakter tej pracy wymaga odporności na wyskie temperatury, dużą wilgotność, pracę z pozycji stojącej. Praca na umowę zlecenie. 160 dodzin pracy w miesiącu. Dyspozycyjność do pracy w różnych godzinanch w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dostępna w sali G
BRITISH EMPIRE Sp. z o. o. - 2017-03-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa klienta restauracji, wynoszenie przygotowanych przez kuchnię potraw, przygotowywanie napojów, sprzątanie stolów (praca w godz.: 13.00-21.00).
"Miramar" Sp. z o.o. - 2017-03-03 - Dziećmorowice (dolnośląskie)
Obróbka warzyw, smażenie naleśników,obsługa irządzeńgastronomicznych na bazie kuchni francuskiej; samodzielny kucharz.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
PATIO MAGDALENA GRABAN - 2018-07-25 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2016-06-24 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad BHP w kuchni.
e-worldworks - 2017-03-24 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-08-03 - Gomulin (łódzkie)
Przygotowywanie gotowych potraw w restauracji/barze. Wymagania: staż pracy 3 lata, chęci do pracy, kreatywność, samodzielność, doświadczenie w pracy związanej z przygotowywaniem potraw rybnych. Praca w Restauracji 3Ryby w Bolszewie.
ARTEMOR Ewelina Szeląg - 2018-02-06 - Bolszewo (pomorskie)
.
Firma "RACZKIEWICZ" Jan Raczkiewicz - 2017-08-25 - Gostyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych. Praca w godzinach 6.00-14.00, 7.00-15.00, 10.00-18.00, 8.00-16.00, 11.00-19.00, 12.00-20.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Śrem (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku szkolnym ok. 50 porcji -śniadania i obiady.
AUTO - MAT Mateusz Zawada - 2017-07-31 - Warszawa (mazowieckie)
J.W.
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Radom (mazowieckie)
Przyrządzanie pizzy.
NIGRO P.P.H.U. - 2016-08-01 - Celestynów (mazowieckie)
Praca w Domu Dziennego Pobytu na ul. Ćwiklińskiej 18. Przygotowywanie surowców, przyrządzanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków. Praca w godzinach 7-15, kontakt telefoniczny w celu umówienia się na spotkanie.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W ŁODZI - 2017-02-14 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i napojów
"SABAUDIA" PIZZERIA Bożena Kowal - 2016-06-17 - Biłgoraj (lubelskie)
Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokumentów potwierdzających kwalifikacje oraz staż pracyTermin i miejsce składania dokumentów aplikacyjnych :Dokumenty należy składać w zamkniętych kopertach do 31.05.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gdańsk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesyłać pocztą tradycyjną na wskazany powyżej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko będzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odbędzie się weryfikacja nadesłanych dokumentów pod względem formalnym ,dokumenty zawierające braki formalne zostaną odrzucone a pozostałe osoby które przejdą pozytywnie wstępną weryfikację dokumentów aplikacyjnych zostaną zaproszone na test sprawdzający ich wiedzę .W drugim etapie z kandydatami ,których wynik testu będzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udziałem Wojewódzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Złożonych dokumentów nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji następującej klauzuli:Zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorską Wojewódzką Komendę Ochotniczych Hufców Pracy. Administratorem Państwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców pracy ul. Uphagena 27. Państwa dane osobowe zbierane są na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mogą być udostępniane wyłącznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostaną protokolarnie zniszczone po zakończonej rekrutacji.
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2016-05-24 - Tczew (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie lub wyższe kierunkowe( gastronomiczne), umiejetność pracy w zespole, b. dobra organizacja czasu pracy, ważna książeczka sanepidowska, doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań dla gości restauracji oraz podczas imprez okolicznościowych (wesela, bankiety),organizacja pracy pozostałego personelu kuchennego, dbanie o czystość miejsca pracy.
AGIT AGNIESZKA RYDZ - 2017-02-23 - Lublin (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
-
Expres Serwis Sławomir Tomala - 2016-06-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Restauracja nad jeziorem poszukuje na sezon od marca 2016 kucharza/pomocnika kucharza z doświadczeniem zawodowym i chęcią do pracy.
Vereinsgaststätte Seglertreff Martin Staubach - 2016-02-05 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-04-23 - Przemyśl (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowanie potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, przestrzeganie przepisów BHP i zasad higieny w kuchni
P.W."JARD" Jarosław Dziemian - 2016-06-14 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie większych imprez okolicznościowych; doświadczenie
FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGUŚ STANISZCZE WIELKIE - 2016-03-16 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
MAKARY CATERING Zelazkiewicz Marian - 2016-01-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
-przygotowywanie potraw według receptur firmy-znajomość zagadnień zrbiorowego żywienia-przestrzeganie procedur HACCP
Kompleks Rekreacyjno-hotelowo-wypoczynkowy "Firlejowe Sioło" - 2017-06-09 - Wólka Rozwadowska (lubelskie)
prow. gospod. narzędziowni, sprawdzanie stanu techn. maszyn, naprawy maszyn, przeglądy okresowe, wykonyw. instalacji rozruchowych maszyn itp.
KRZEMIEŃ MARCIN - 2016-05-19 - Wadowice (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Skoczów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców
Dom Pomocy Społecznej - 2016-03-04 - Sopot (pomorskie)