KUCHARZ/KUCHARKA 艁azy oferta pracy Centrum FALA 1 Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Opracowywanie nowych potraw. Zapewnienie odpowiedniej jako艣ci podawanych potraw.
Data publikacji: 2018-05-08
Lokalizacja: 艁azy (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Centrum FALA 1 Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Go艣cinna 5, 76-002 艁azy, powiat: koszali艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Opracowywanie nowych potraw. Zapewnienie odpowiedniej jako艣ci podawanych potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: miesi臋czny
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁azy
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: koszali艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.05.2018
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
zmys艂 smaku i w臋chu, samodzielno艣膰, inicjatywa
Nazwa pracodawcy: Centrum FALA 1 Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Go艣cinna 5, 76-002 艁azy, powiat: koszali艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Preferowana forma kontaktu kandydata z pracodawc膮: osobi艣cie ( w godz. 10:00 -17:00), e-mailowo ( magdalena (at) fala1.pl )Dodatkowe informacje: pracodawca zapewnia nocleg, wy偶ywienie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: koszali艅ski
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艁azy
Ulica pracodawcy: Go艣cinna
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: O艣rodek wypoczynkowy
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.05.2018
Oferta pracy wa偶na do: 07.06.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.05.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem
JOL-MARK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-26 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
1.Sprz膮tanie pomieszcze艅 biurowych, szkolnych i pozosta艂ych pomiescze艅 znajduj膮cych si臋 w obiekcie.2.艢cieranie kurzu z mebli, parapet贸w, sprz臋tu i urz膮dze艅 biurowych.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Chojna (zachodniopomorskie)
Wymagana aktualna ksi膮偶eczka zdrowia oraz umiej臋tno艣ci zawodowe i ch臋ci do pracy. Praca w barze ca艂odobowym na stacji paliw w Strzebielinie. Po okresie pr贸bnym pracodawca oferuje podpisanie umowy o prac臋. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale偶no艣ci od umiej臋tno艣ci i kwalifikacji kandydat贸w.
"GRONO" s.c. "Ober偶a Cztery Pory Roku" - 2016-02-26 - Strzebielino (pomorskie)
prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Zak艂ad Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Mi膮sowej - 2018-01-17 - Mi膮sowa (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie pizzy
Pizzeria "Roma" Dariusz Rutkowski - 2016-04-22 - 艁obez (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Wieliczka (ma艂opolskie)
Kucharz samodzielny
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
nauka i pomoc: przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna kurczak贸w, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Uj艣cie (wielkopolskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jaros艂aw (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w (Sanatorium)
Przedsi臋biorstwo Sanatoryjno-Turystyczne Stomil Sp贸艂ka z o.o. - 2017-12-14 - Ryman贸w-Zdr贸j (podkarpackie)
prowadzenie rozm贸w handlowych i dokumentacji handlowej
ATM INVESTMENT GROUP Sp. z o.o. - 2016-09-16 - Rogo藕no (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw: kurczak curry, chilly chicken, chicken tikka, buffallo wings.
NAMASTE SYJO CHELEKKADAN VARGHESE - 2017-11-15 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
E.J.P. HOTELE Sp. z o.o. Sp. K - 2016-03-17 - W膮growiec (wielkopolskie)
- Przygotowywanie da艅 oraz kababu w tradycyjny turecki spos贸b wed艂ug tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony na 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b. Wymagana umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Katowice (艣l膮skie)
-
US艁UGI GASTRONOMICZNE - 2016-04-01 - Niechorze (zachodniopomorskie)
wykonywania mebli
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Miech贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie, gotowanie, przyprawy kuchni orientalnej, specjalno艣膰: kuchnia wietnamska i tajska.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w, przygotowywanie 艣niada艅 hotelowych. Godziny pracy: 10.00- 22.00. Umowa na czas okre艣lony od 3 miesi臋cy do 2 lat.
Piast Sp. z o.o. - 2017-03-15 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
DIETA W PUDE艁KU S.C. 呕ANETA BRU艢,MONIKA WR脫BEL - 2016-03-23 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie da艅, przygotowywanie obs艂ugi imprez okoliczno艣ciowych, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni
NIED殴BA艁A S.C. A. D. Stania - 2017-01-23 - Pszczyna (艣l膮skie)
- pomoc przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w- przygotowywanie warzyw, owoc贸w i innych produkt贸w potrzebnychdo sporz膮dzania posi艂k贸w- zmywanie naczy艅 i sprz膮tanie kuchni i pomieszcze艅 kuchennych- pomoc przy uk艂adaniu jad艂ospisu
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - 艁膮ka (podkarpackie)
Przygotowanie posi艂k贸w.Wyr贸b pizzy.Organizacja zbiorowego 偶ywienia.
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - S艂upca (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw tajskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, wydawanie da艅 i ich dekoracja, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, uk艂adanie menu
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Sztum (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
PRZEDSI臉BIORSTWO GASTRONOMICZNO-US艁UGOWE "J臉DRZEJEK" IWONA J臉DRZEJEK - 2016-02-15 - Kisielnica (podlaskie)
Praca w kuchni, estetyczne sporz膮dzanie posi艂k贸w, odbieranie produkt贸w 偶ywno艣ciowych z magazynu.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Tur贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 gotowych, prace porz膮dkowe, obr贸bka wst臋pna warzyw, mi臋s, przygotowywanie pizzy,sporz膮dzanie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Gorlice (ma艂opolskie)
1. Zapoznanie si臋 z zak艂adem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie si臋 z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczeg贸lnych czynno艣ci4. Wykonywanie czynno艣ci porz膮dkowych w zmywalni naczy艅 sto艂owych i pomieszcze艅 produkcyjnych5. Wykonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej warzyw, owoc贸w i grzyb贸w6. Przygotowywanie narz臋dzi i miejsca pracy7. Sporz膮dzanie sur贸wek, zak膮sek8. Sporz膮dzanie przetwor贸w i potraw z mleka9. Sporz膮dzanie da艅 z jaj, kasz, m膮ki10. Sporz膮dzanie zup, dodatk贸w do zup, sos贸w 11.Przygotowanie potraw z mi臋sa zwierz膮t rze藕nych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporz膮dzanie deser贸w na ciep艂o i zimno13. Sporz膮dzanie napoj贸w14. Zapoznanie si臋 ze sposobami dekorowania i podawania posi艂k贸w 15. Sporz膮dzanie potraw dietetycznych16. Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zak艂adu gastronomicznego18. Obs艂uga maszyn i urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)