KUCHARZ/KUCHARKA Jastrzębie-Zdrój oferta pracy "PASAŻA ŚRÓDMIEJSKI 24H" Sp. z. o. o. Jastrzębie-Zdrój
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Obiady domowe - kuchnia polska
Data publikacji: 2017-09-22
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Pracodawca: "PASAŻA ŚRÓDMIEJSKI 24H" Sp. z. o. o. Jastrzębie-Zdrój
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Harcerska 2A, 44-335 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Obiady domowe - kuchnia polska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jastrzębie-Zdrój
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: znajomość technik gotowania
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: 3 lata doświadczenia w gastronomii
Nazwa pracodawcy:
"PASAŻA ŚRÓDMIEJSKI 24H" Sp. z. o. o. Jastrzębie-Zdrój
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Adres pracodawcy:
Harcerska 2A, 44-335 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt osobisty z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Jastrzębie-Zdrój
Gmina pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Ulica pracodawcy: Harcerska
Numer budynku pracodawcy: 2A
Profil działalności pracodawcy:
Wynajem i zarządzanie nieruchomościami własnymi lub dzierżawionymi
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.09.2017
Oferta pracy ważna do: 21.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, możliwość przyuczenia
Janina Braun - 2017-10-18 - Biała (opolskie)
- gotowanie potraw (praca w restauracji)
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Krosno (podkarpackie)
Nauczanie przedmiotów w zakresie: wyposażenia i zasad bezpieczeństwa w gastronomii, technologii gastronomicznej z towaroznawstwem, procesów technologicznych w gastronomii
Centrum Kształcenia Zawodowego w Wysokiem Mazowieckiem - 2018-05-18 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2016-09-13 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Sanok (podkarpackie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, gotowanie
PPHU Anna Wojas Kopecka - 2017-11-09 - Większyce (opolskie)
operator wózka widłowego
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Brzozie Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków. Ogólna praca w kuchni. System równoważny, praca w systemie dwa dni pracy/ dwa dni wolne, w godz. 09.00-21.00. Praca również w dni wolne. Umowa na okres próbny 3 m-ce
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2018-02-19 - Śmiłowo (wielkopolskie)
rozładunek i załadunek towaru
ZAKŁADY PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "DRAWEX" WIESŁAW DZIEŃKOWSKI - 2017-03-30 - Sienica (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny z wykonywanym zawodem
NORDIC OIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-16 - Czeladź (śląskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-03-22 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu.
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Poznań (wielkopolskie)
Kucharz-małej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Brzeg (opolskie)
praca w Restauracji Savilla
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno Handlowe "Alinex" - 2017-06-13 - Białystok (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie od 3000 zł brutto; godz. pracy 10-22 - równoważny system czasu pracy; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
ZAKŁAD PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWY RESTAURACJA "KARCZMA POD KLUKĄ" I "HOTEL POD KLUKĄ" ANNA, MARIUSZ I PAWEŁ STACHYRA - 2018-01-31 - Słupsk (pomorskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte doświadczeniem (1 rok) oraz znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Główne miejsce wykonywania pracy jest w Katowicach. Praca również w: Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Olesno, Kluczbork.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz składników niezbędnych do przygotowania potraw tej kuchni. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni bengalskiej,współpraca z dostawcami żywności, udzielanie informacji o produktach klientom
Rahman Kebab Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, gotowanie
PPHU Anna Wojas Kopecka - 2018-01-23 - Większyce (opolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczno-Handlowa "M.J. PULS" Marian Jaroszewski - 2017-04-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykształcenie średnie bądź zawodowe kierunkowe, umiejętność pracy w zespole, zorganizowanie, odpowiedzialność, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, posiadanie znacznego stopnia niepełnosprawności lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności 01-U lub 02-P. Charaketrystyka pracy: dbałość o jakość przyrządzonych potraw - pomoc w przygotowaniu imprez okolicznościowych, sbałość o powierzony sprzęt i naczynia kuchenne, sporządzanie róźnego rodzaju potraw. Kontakt z pracodawcą osobisty bądź telefoniczny.
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ ZAKŁAD PRODUKCYJNO - USŁUGOWY WSPÓLNA PASJA - 2017-06-19 - Żory (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE CAŁODZIENNYCH POSIŁKÓW
AMW REWITA Sp. z o.o - 2018-02-07 - Jurata (pomorskie)
Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Złoczew (łódzkie)
nauka przygotowywania posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala; praca w godz. 6:00-18:00 (2 dni pracy, 2 dni wolnego)
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Myszków (śląskie)
Organizowanie pracy personelowi kuchennemu, uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie według nich posiłków, utrzymanie w bieżącej czystości stanowisk apracy, przestrzeganie higieny osobistej, przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno-sanitarnych, przepisów BHP i ppoż. dbałość o stan wykorzystywanego sprzętu i narzędzi. Praca w godzinach 8-16. Docelowo umowa na czas nieokreślony
Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 6 w Olsztynie - 2018-07-18 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Prudnik (opolskie)