KUCHARZ/KUCHARKA Grabów nad Prosną oferta pracy ANNA SPÓŁKA JAWNA M.I Z. KUPIJAJ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków i imprez
Data publikacji: 2020-09-15
Lokalizacja: Grabów nad Prosną (wielkopolskie)
Pracodawca: ANNA SPÓŁKA JAWNA M.I Z. KUPIJAJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Władysława Jagiełły 19, 63-520 Grabów nad Prosną, powiat: ostrzeszowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków i imprez
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Grabów nad Prosną
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrzeszowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3018
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Grabów nad Prosną
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
praca stała, praca w wolne dni, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Samodzielne przygotowywanie posiłków
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3
Nazwa pracodawcy: ANNA SPÓŁKA JAWNA M.I Z. KUPIJAJ
danePracodawcy_nip: 6222250344
danePracodawcy_regon: 250844365
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrzeszowie
Adres pracodawcy:
Władysława Jagiełły 19, 63-520 Grabów nad Prosną, powiat: ostrzeszowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv, badania lekarskie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: ostrzeszowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3018
Gmina pracodawcy: Grabów nad Prosną
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Grabów nad Prosną
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0936760
Ulica pracodawcy: Władysława Jagiełły
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
pozostaleDane_udostepnionoDoEURES: 1
Data dodania oferty pracy: 16.09.2020
Oferta pracy ważna do: 16.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?149181e791d4841750e8abf798c86e00
Podobne oferty pracy
gotowanie, obsługa imprez
kontakt przez PUP - 2019-08-19 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla klientów restauracji.
GRUPA ALTA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-03-11 - Brzozów (podkarpackie)
Planowanie i organizacja wyjazdów serwisowych, prowadzenie dokumentacji związanej z pracami serwisowymi i reklamacjami. Współpraca i współdziałanie w zakresie realizacji zadań serwisowych z odpowiednimi komórkami organizacyjnymi firmy, realizowanie zadań serwisowych zgodnie z dokumentacją konstrukcyjną i technologiczną. Miejsce wykonywania pracy w Brzesku oraz w delegacji.
MAŁOPOLSKA WYTWÓRNIA MASZYN BRZESKO Sp. z o.o. w upadłości - 2017-01-11 - Brzesko (małopolskie)
Przygtowywanie dań, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Brusy (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według karty dań
STARA APTEKA Szuty Jacek - 2019-03-08 - Zwierzyniec (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Gorlice (małopolskie)
UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ I FRANCUSKIEJ, DBANIE O CZYSTOŚĆ MIEJSCA PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE-GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ I FRANCUSKIEJ, CHĘĆ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH,
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zarządzanie częścią personelu pochodzącą z Ukrainy i Rosji
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Zakopane (małopolskie)
Obsługiwanie specjalistycznego sprzętu do pakowania towarów, kompletowanie zamówień klientów z ukrainy, kontroli jakości towaru, obsługa taśmy przenośnikowej
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Skawina (małopolskie)
przygotowywanie pizzy na bazie konkretnych przepisów kulinarnych, obsługa specjalistycznego pieca do pieczenia, współpraca z personelemprawidłowe przechowywanie produktów spożywczych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego
kontakt przez PUP - 2019-10-31 - Sobienie-Jeziory (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe Paweł Romaszko Mircze - 2019-05-30 - Mircze (lubelskie)
Przyrządzanie potraw, wydawanie posiłków, pomoc w kuchni
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klienta,pomoc przy produkcji
Sklep "Arkadiusz" Sp.j. - 2015-12-02 - Sopot (pomorskie)
-obróbka wstępna surowców( ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiów mięsa różnych zwierząt,-wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich , wyrobów garmażeryjnych. -Posługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, -Układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA FAMILIE SP. Z O.O. - 2017-10-31 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie obiadów domowych
Bar Smakołyk Maria Kaźmierkiewicz - 2018-09-04 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw i napojów, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych, obróbka wstępna surowców, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
.
Restauracja"Darwid" Spółka Cywilna Witold Jankowiak, Bożena Jankowiak - 2019-02-18 - Krobia (wielkopolskie)
1.przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych z magazynów do kuchni,2.dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, 3.porcjowanie i wydawanie posiłków,4.nadzór nad estetyką i dekoracją wydawanych potraw, 5.odpowiedzialność za zgodną z jadłospisem wagę wydawanych potraw,6.utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i sprzętu kuchennego.
SANATORIUM UZDROWISKOWE "CHEMIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-01-10 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie i wydawanie potraw Sushi
Pietrzak GROUP Jacek Pietrzak - 2019-07-23 - Mława (mazowieckie)
Montaż instalacji elektrycznych, wykonywanie prac instalacyjnych i przyłączeniowych. Praca wg zleceń.
ŁUKASZ NOWAK ENERGOLED - 2018-10-26 - Jutrzyna (dolnośląskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji Programu obejmującego aktywizację osób bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
Dubik Alicja FIRMA Alicja - 2016-12-16 - Słońsk (lubuskie)
.
kontakt przez PUP - 2019-06-24 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Restauracji Saline w Hotelu Focus w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE TER KOL KOWALSKI PAWEŁ - 2018-03-06 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
kontaktowanie się z klientami chińskimi lub wietnamskimi, przyjmowanie zamówień, wydawanie towarów klientom, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
według stanowiska
"Country Holiday" Sp. z o.o. - 2016-02-04 - Kosewo (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 8-16, 14-22
Bar Pod Kasztanem Joanna Juzyszyn-Tuziak - 2016-01-20 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie pizzy, stanowiska pracy, możliwość przyuczenia do pracy.
BRAT- MAX KAMIL I SZYMON HERMANOWICZ S. C. - 2016-04-22 - Rąbień (łódzkie)
praca w sklepie sportowym, obsługa klienta, obsługa sklepu internetowego
Firma Handlowa "NORDICA-SPORT" Herman Artur - 2017-06-01 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
wg stanowiskaPraca w Rabce Zdrój
ANNA WÓJCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA" - 2018-04-06 - Rabka-Zdrój (małopolskie)