KUCHARZ/KUCHARKA Borzęciczki oferta pracy Specjalny Ośrodek Szkolno Wychowawczy
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Wymagania: wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie gastronomiczne, mile widziana praca w gastronomii, smaczne i sprawne przygotowanie potraw, prawo jazdy kat. B.Ogólny zakres obowiązków: samodzielne przygotowanie i wydawanie posiłków na 70 osób, inne czynności z tym związane.Po okresie próbnym umowa z możliwością przedłużenia - szczegóły na rozmowie kwalifikacyjnej.
Data publikacji: 2020-09-28
Lokalizacja: Borzęciczki (wielkopolskie)
Pracodawca: Specjalny Ośrodek Szkolno Wychowawczy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:63-720 Borzęciczki 11, powiat: krotoszyński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagania: wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie gastronomiczne, mile widziana praca w gastronomii, smaczne i sprawne przygotowanie potraw, prawo jazdy kat. B.Ogólny zakres obowiązków: samodzielne przygotowanie i wydawanie posiłków na 70 osób, inne czynności z tym związane.Po okresie próbnym umowa z możliwością przedłużenia - szczegóły na rozmowie kwalifikacyjnej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
dod. stażowy max 20%lub inna płaca minimalna określona od 01.01.2021
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Borzęciczki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krotoszyński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3012
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Koźmin Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2021
Data zakończenia pracy: 31.03.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy kat. B
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
smaczne i sprawne przygotowanie potraw, mile widziana praca w gastronomii
Nazwa pracodawcy: Specjalny Ośrodek Szkolno Wychowawczy
danePracodawcy_nip: 6211339170
danePracodawcy_regon: 000235134
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krotoszynie
Adres pracodawcy:
63-720 Borzęciczki 11, powiat: krotoszyński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty ze skierowaniem lub telefoniczny lub cv i podanie złożyć w siedzibie firmy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - cv i podanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: krotoszyński
danePracodawcy_kodPowiatu: 3012
Gmina pracodawcy: Koźmin Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Borzęciczki
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0200561
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krotoszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 28.09.2020
Oferta pracy ważna do: 27.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f0a21793f5cf628a816025a4208695ba
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
sporządzanie potraw dla gości pensjonatu
PBM POŁUDNIE TOUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-14 - Karpacz (dolnośląskie)
Kucharz pon-sob 14-22
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Śrem (wielkopolskie)
robienie pizzy, przygotowywanie składników
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
Szef kuchni- przygotowywanie posiłków, cateringów, wesel itp.
RESTAURACJA ZBYSZKO BOGDANIEC UL. MICKIEWICZA 25 - 2018-03-16 - Bogdaniec (lubuskie)
w/g potrzeb
Wiśniewscy S.C - 2017-06-19 - Kielce (świętokrzyskie)
Przyrządzanie potraw
Firma Usługowo – Handlowa Bar Przy Stacji Krystyna Perka - 2016-10-27 - Płock (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2020-08-12 - Krzyż Wielkopolski (wielkopolskie)
organizacja czasu pracy, przygotowanie potraw ciepłych oraz zimnych przekąsek, przyjmowanie zamówień od kelnera,
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Zbrachlin (kujawsko-pomorskie)
dbanie o relacje z klientami z Wietnamu, wspomaganie pracy wietnamskich przedstawicieli handlowych, odpowiedzialność za porządek w dokumentach wietnamskich kontrahentów i dostawców
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie,- utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu,
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2019-06-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej, przygotowanie ciast tureckich
kontakt przez PUP - 2019-08-07 - Oleśnica (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, obsługa gości
Aquila Hotele Sp.zo.o - 2019-03-05 - Józefów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej od podstaw
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie obiadów w stołówce szkolnej.
Szkoła Podstawowa Nr 122 w Łodzi - 2016-02-22 - Łódź (łódzkie)
Monter instalacji sanitarnych. Praca na terenie Górnego Śląska.
Zakład Instalacyjno-Budowlany "WOJROM" Wojciech Martan - 2018-07-16 - Zabrze (śląskie)
pieczenie pizzyprzyrządzanie dań
kontakt przez PUP - 2020-09-11 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Zapoznanie z urządzeniem i wyposażeniem pomieszczeń kuchennych, mycie, czyszczenie i sterylizacja naczyń i urządzeń kuchennych, obróbka stępna ziemniaków, warzyw, jarzyn i innych artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków na stołówkę i oddziały, wykonywanie prac porządkowych w kuchni i na stołówce.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Tyszowce (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta doposażenia stanowiska pracy dla osoby bezrobotnej.Zgodnie ze stanowiskiem Kucharz. Pomoc w zmywaniu i obieraniu. pomoc w sprzątaniu Zmianowość - równowazny czas pracy 10-22, 12-24Restauracja ZMYSŁY lub Stara Karczma
kontakt przez PUP - 2019-12-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej; obsługa klientow;
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-12-27 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków. Miejsce wykonywania pracy: Pizzeria Jaami.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2019-04-30 - Wołów (dolnośląskie)
Organizacja i nadzór podległego personelu, planowanie produkcji i ustalanie asortymentu produkcji. Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe - gastronomiczne, doświadczenie min 5 lat w zakładach żywienia zbiorowego. Miejsce wykonywania pracy LUBKOWO gm. Krokowa.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ w Lubkowie - 2017-06-12 - Lubkowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej, chińskiej
kontakt przez PUP - 2019-10-03 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw na podstawie wyznaczonych standardów. Praca w grupie kucharzy a'la carte. Ciągłe polepszanie standardów pracy oraz dbanie o czystość i higienę swojego miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 9-17, 14-22 w restauracji BARKA przy ul. Zwycięzców w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Jerzy Pletty PPHU BARKA; Sklep Przemysłowy-Wielobranżowyowy SPORT - 2016-04-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)