KUCHARZ Krosno Odrza艅skie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: pieczenie pizzyprzyrz膮dzanie da艅
Data publikacji: 2020-09-11
Lokalizacja: Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Krosno Odrza艅skie, powiat: kro艣nie艅ski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: pieczenie pizzyprzyrz膮dzanie da艅
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Krosno Odrza艅skie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kro艣nie艅ski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0802
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.09.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 9261505637
danePracodawcy_regon: 363188005
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kro艣nie Odrza艅skim
Adres pracodawcy:
Piast贸w 10B, 66-600 Krosno Odrza艅skie, powiat: kro艣nie艅ski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Skierowanie z Urz臋du, tylko dla os贸b zarejestrowanych w PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: kro艣nie艅ski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0802
Gmina pracodawcy: Krosno Odrza艅skie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Krosno Odrza艅skie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0988460
Ulica pracodawcy: Piast贸w
Numer budynku pracodawcy: 10B
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kro艣nie Odrza艅skim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data dodania oferty pracy: 11.09.2020
Oferta pracy wa偶na do: 09.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.09.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?508ff673e18088d0704c4a4877ab77f3
Podobne oferty pracy
j.w
Enterprise s.c. - 2016-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie potraw arabskich z wykorzystaniem przypraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Mo偶liwo艣膰 przyuczenia
Restauracja PARKOWA Iwona Dr贸偶d偶 - 2017-02-28 - Brzeziny (艂贸dzkie)
-
"SIWY" s.c. Jerzy Siwy ; Krystian Siwy - 2016-01-15 - Zakopane (ma艂opolskie)
Realizacja zam贸wie艅, zamawianie towaru, przygotowywanie potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres pr贸bny 3 m-ce.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Pi艂a (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni ukrai艅skiej. Zatrudnienie na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony, praca od poniedzia艂ku do pi膮tku, dwie zmiany w godz.: 10:00-18:00; 14:00-22:00. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-08-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Brak danych
Firma Cateringowa PANKOWSKI Bogus艂aw Pankowski - 2017-06-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie da艅 i przystawek rybnych;- czynno艣ci porz膮dkowe zwi膮zane z kuchni膮 i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obs艂uga kasy fiskalnej.
Biuro Handlowe Idea A.Kolorz, E.Kocur. sp.j (ale rybka) - 2017-10-13 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Kutno (艂贸dzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Warszawa (mazowieckie)
przyrz膮dzanie potraw dla go艣ci hotelu
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE DARIUSZ WESO艁OWSKI - 2019-04-26 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni ormia艅skiej.Organizacja pracy w kuchni.Sprzeda偶 potraw, obs艂uga klienta.Praca od pon-pt w godz.10-18.
SARGIS SOGHOMONYAN STIVEE - 2018-04-27 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug ustalonych receptur, organizacja pracy kuchni, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Tychy (艣l膮skie)
obs艂uga kienta, przygotowanie potraw z p贸艂produkt贸w
F.H.U.P. Ksi臋偶yc Marek - 2017-08-18 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 250 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2019-06-18 - W臋drzyn (lubuskie)
Przygotowywanie kebaba,sosu,sa艂atek
kontakt przez PUP - 2019-02-11 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na kuchni.Pierwsze trzy miesi膮ce umowa zlecenie, w nast臋pnych miesi膮cach mo偶liwo艣膰 zawarcia umowy o prac臋
HOTEL RACIBOR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-09-05 - Racib贸rz (艣l膮skie)
- Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Przygotowywanie stek贸w. Przygotowywanie posi艂k贸w na bankiery, lunch-y, konferencje, 艣niadania. Wydawanie posi艂k贸w. Dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 13 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na 6 miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:30-23:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 9 lat na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 1 rok). Wymagane aktualna ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana znajomo艣膰 kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Katowice (艣l膮skie)
Praca przy produkcji baton贸w i czekoladek w Sochaczewie z darmowym dowozem z P艂ocka.
kontakt przez OHP - 2019-01-07 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 wg. menu, pizzy.Wymagane aktulne min. roczne do艣wiadczenie w zawodzie.
EKLER Cukiernictwo - Piekarstwo Jan, Danuta, Krzysztof Dudek - 2016-04-01 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
j/w
SGB CDR INVESTMENT Sp.zo.o - 2016-06-03 - Warszawa (mazowieckie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn iurz膮dze艅. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego).
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Zawiercie (艣l膮skie)
OPIS STANOWISKA:- OBS艁UGA MAGAZYNU, KONTROLA I WERYFIKACJA STAN脫W MAGAZYNOWYCH- DOST臉PNO艢膯 KOMPONENT脫W NIEZB臉DNYCH DO PRODUKCJI- DYSTRYBUCJA OPAKOWA艃- ROZ艁ADUNKI I ZA艁ADUNKI WYROB脫W I MATERIA艁脫W, WEWN臉TRZNY TRANSPORT TOWAR脫W- KOMPLETACJA WYROB脫W DO WYSY艁KI- KOMPLETACJA MATERIA艁脫W DO PRODUKCJI- INWENTARYZACJA I KONTROLA STAN脫W MAGAZYNOWYCH- ZAPEWNIENIE PRAWID艁OWEGO OBIEGU DOKUMENTACJI MAGAZYNOWEJ- PRACA W SYSTEMIE MAGAZYNOWYM SYMFONIA
IN呕YNIERIA RZESZ脫W SA - 2016-12-16 - Rzesz贸w (podkarpackie)
utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, przygotowywaniu posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni,dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w,porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy
kontakt przez OHP - 2018-04-16 - Brzeg (opolskie)
wyjazdy jednodniowe
Us艂ugi Transportowe "Atrans" A.A. Szczepaniak - 2018-10-29 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z powierzonym przepisem, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.Umowa zlecenie 3 latailo艣膰 godzin w miesi膮cu oko艂o 160
kontakt przez PUP - 2019-09-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
"PALMAR" SP脫艁KA JAWNA MIROS艁AWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2018-03-13 - Pleszew (wielkopolskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej, 艣l膮skiej. - Wynagrodzenie: 1850 z艂 brutto + prowizja. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca na jedn膮 zmian臋 mi臋dzy 9:00-20:00 + soboty, niedziele - wg grafiku. Wymagane min 2 lata do艣wiadczenie w bran偶y gastronomicznej. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (tel.: 515-241-245) w godz.: 9:00-20:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Stawowa 7, 40-095 Katowice).
"POD SI脫DEMK膭" LOKAL GASTRONOMICZNO HANDLOWY KRYSTIAN SIEMIANOWSKI - 2016-08-23 - Katowice (艣l膮skie)