KUCHARZ Krynica-Zdrój oferta pracy USŁUGI TRANSPORTOWE Beata Ślazyk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 650 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań obiadowych i posiłków w kuchni Pensjonatu LIRA Krynica-ZdrójPraca na 1/2 etatu umowa o pracę (możliwe po uzgodnieniu z kandydatem zatrudnienie w ramach umowy zlecenie)
Data publikacji: 2019-09-11
Lokalizacja: Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: USŁUGI TRANSPORTOWE Beata Ślazyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piękna 8, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań obiadowych i posiłków w kuchni Pensjonatu LIRA Krynica-ZdrójPraca na 1/2 etatu umowa o pracę (możliwe po uzgodnieniu z kandydatem zatrudnienie w ramach umowy zlecenie)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 650 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 650 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Praca na 1/2 etatu (mozliwe zatrudnienie na umowę zlecenie - po wcześniejszym uzgodnieniu z kandydatem)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: USŁUGI TRANSPORTOWE Beata Ślazyk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Piękna 8, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Krynica-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krynica-Zdrój
Ulica pracodawcy: Piękna
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil działalności pracodawcy:
prowadzenie pensjonatu LIRA, usługi transportowe towarowe.
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.09.2019
Oferta pracy ważna do: 10.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dce776ec883d286779c74ca7ccbaaf1d
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków z karty, kuchnia polska, Włoska (makarony) sałatki.
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ - 2019-08-26 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw/posiłków zgodnie z aktualnie obowiązującymi naleznościami żywnościowymi, jadlospisem i recpturami obowiązującymi w Ośrodku. Wydawanie potraw.Do wynagrodzenia zasadniczego doliczana jest 13 % premii oraz dodatek za wyslugę lat.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2019-08-30 - Omulew (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie potraw kuchni ukraińskiej, organizowanie pracy w kuchni, zarządzanie pracą pomocy kuchennej. Praca na dwie zmiany na 3/4 etatu.
ELACTIVE Sp. z o.o. - 2016-01-07 - Wrocław (dolnośląskie)
-obróbka wstępna surowców( ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiów mięsa różnych zwierząt,-wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich , wyrobów garmażeryjnych. -Posługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, -Układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA FAMILIE SP. Z O.O. - 2017-10-31 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
- przygotowanie potraw,- wybór sprzętów do przygotowania dań,- nadzór nad jakością zamówionej żywności,- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami,- nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych. Praca w godz.: 6:00-14:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
KARDAMON KANTYNY Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-07-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dla 125 dzieci 3 posiłków dziennie.Zastępstwo na okres, co najmniej roku.
Przedszkole Nr 11 - 2018-10-08 - Zabrze (śląskie)
przygotowanie cateringu, praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Kolonia Gałkowice (świętokrzyskie)
prace związane z montażem konstrukcji aluminiowych
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Kębłów (lubelskie)
patrz program stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie pizzy (CV na adres e-mail: biuro (at) hoteltatarscy.pl)
HOTEL B.R. TATARSCY Spółka Jawna - 2016-01-22 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
przygotowanie dań, wprowadzanie nowego menu, zamiawianie towaru
HURT- BAR-TRANS Zbigniew Nędza - 2017-03-31 - Kroczyce (śląskie)
wystawianie faktur, szukanie ładunków na giełdzie transportowej.
TRANS-KM Krzysztof Kędzierski - 2018-06-27 - Paszowice (dolnośląskie)
Robienie przygotówki - dbanie o prządek na stanowisku pracy -znajomość podstawowych zasad gotowania
SPOON Adrian Feliks - 2016-06-01 - Opole (opolskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw orientalnych. Praca na umowę zlecenie, ok. 10 godzin miesięcznie, dyspozycyjność w godz. 9:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
QAQ sp.zo.o. - 2019-03-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków,organizacja pracy pomocy kuchennej
NIRO Sp. z o.o. - 2016-10-28 - Wrocław (dolnośląskie)
prace porządkowe (biura)
DAKO SERVICES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-12 - Kraków (małopolskie)
Prace administracyjno-biurowe
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Góra (dolnośląskie)
obowiązki kucharza; praca w godz. 7-14, 14-22; wynagrodzenie 2200 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-16, telefoniczny całą dobę
Hotel Atena S. C. - 2016-04-28 - Słupsk (pomorskie)
Lepienie pierogów, sprzedaż w sklepie mięsno - wędliniarskim. W pierwszym mcu pracy wynagrodzenie 2000zł, w kolejnych większe +premia zależna od obrotu firmy (od 200 zł) Praca w godz. 6-14.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, zapewnienie wysokiej jakości potraw, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o odpowiednie magazynowanie i przechowywanie żywności i sprzętu; praca w godzinach od 07:30 do 15:30
Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego Barzkowice - 2019-01-17 - Barzkowice (zachodniopomorskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza, szefa kuchni
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-04-04 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej wg oryginalnej receptury.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Ostrołęka (mazowieckie)
wg stanoiwska
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Opinogóra Górna (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, praca samodzielna.
KRZYSZTOF KASPRZYK - 2019-09-06 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Według zawodu
IMPEL CATERING "COMPANY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-01-07 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci, pomoc w układaniu jadłospisu
Publiczne Przedszkole JARZĘBINKI w Klewkach - 2016-09-23 - Klewki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
KAROL SIENKIEL KORSARZ; MK - 2017-04-21 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejetność wykonywania potraw kuchni arabskiej, uprawnienia: książeczka zdrowia, doświadczenie zawodowe: min. 3 lata. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie potraw kuchni arabskiej, układanie menu, zapotrzebowania.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Lublin (lubelskie)