KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy KARDAMON KANTYNY Sp. z o.o. Sp. k.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowanie potraw,- wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅,- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci,- dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami,- nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych. Praca w godz.: 6:00-14:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
Data publikacji: 2018-07-06
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: KARDAMON KANTYNY Sp. z o.o. Sp. k.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:OSTROWSKIEGO 22, 50-368 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowanie potraw,- wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅,- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci,- dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami,- nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych. Praca w godz.: 6:00-14:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.07.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: DO艢WIADCZENIE I UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE,
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Przygotowanie posi艂k贸w
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOBRA ORGANIZACJA PRACY
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe, sta偶 pracy: 2 lata w zawodzie, umiejetno艣ci: przygotowanie posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, dobra orgazniacja pracy, znajomo艣膰 kuchni 艣wiata
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: KARDAMON KANTYNY Sp. z o.o. Sp. k.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Wrzosowa 7b/1, 55-080 Smolec, powiat: wroc艂awski, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: wroc艂awski
Gmina pracodawcy: K膮ty Wroc艂awskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Smolec
Ulica pracodawcy: Wrzosowa
Numer budynku pracodawcy: 7b
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.07.2018
Data dodania oferty pracy: 05.07.2018
Oferta pracy wa偶na do: 20.07.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.07.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca i organizacja w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Malbork (pomorskie)
Praca na samodzielnym stanowisku, sporz膮dzanie potraw zgodnie z zam贸wieniem.
Hotel "PARADISO" Zi贸艂kowski Piotr - 2018-02-22 - Suchedni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej- przygotowywanie sok贸w oraz napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Siemiatycze (podlaskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
PPH REYPOL-REJMAK SP. J. - 2016-01-19 - Janowiec (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
US艁UGI KATERINGOWE J贸zef Niecikowski - 2018-04-24 - Grajewo (podlaskie)
1. ZAPOZNANIE SI臉 Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI AKTAMI PRAWNYMI REGULUJ膭CYMI PRACE W WYDZIALE KADR I SZKOLENIA. 2. POZNANIE ZASAD EWIDENCJONOWANIA I ROZLICZANIA CZASU PRACY PRACOWNIK脫W. 3. PROWADZENIE SPRAW ZWI膭ZANYCH Z PRZECHOWYWANIEM I PRZEKAZYWANIEM AKT DO ARCHIWUM URZ臉DU. 4. ZAPOZNANIE SI臉 Z ZASADAMI PROWADZENIA AKT OSOBOWYCH PRACOWNIK脫W.
URZ膭D STATYSTYCZNY W POZNANIU - 2016-04-28 - Pozna艅 (wielkopolskie)
roznoszenie ulotek
kontakt przez OHP - 2017-08-17 - 艁om偶a (podlaskie)
Wymagane min. wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne oraz min. p贸艂 roku do艣wiadczenia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
BU艁ECZKA TOMECKI TOMASZ - 2016-10-05 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni kukrai艅skiej
HANDEL-MA艁A GASTRONOMIA JERZY KIREJ - 2018-02-06 - S艂ubice (lubuskie)
przygotowanie potraw w oparciu o receptur臋 kuchni ukrai艅skiej, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Murzasichle (ma艂opolskie)
dbanie o stan magazynowy, kalkulowanie potraw lokalu pod wzgl臋dem ceny i kalorii
Restauracja "Lewinek" s.c. Beata 艁ukaszewska-Kunkel, Zbigniew 艁ukaszewski - 2016-09-21 - L臋bork (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni kresowej, znajomo艣c kuchni wymagana ze wzgl臋du na wprowadzenie nowej oferty kulinarnej
LECH-GOTTHARDT EL呕BIETA - 2016-08-11 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
przyjmowanie produkt贸w z magazynu 偶ywno艣ciowego, przygotowywanie posi艂k贸w wg jad艂ospisu, dba艂o艣c o stanowisko pracy
44 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2017-07-13 - Czerwie艅sk (lubuskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, znajomo艣膰 kuchni tureckiej,kebab.
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Sanok (podkarpackie)
obr贸bka warzyw i mi臋sa, obr贸bka termiczna, wydawanie posi艂k贸w
BISTRO food&music Jaros艂aw Sarnowski - 2016-10-13 - Ma艂kinia G贸rna (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw,dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy.
PIZZERIA " Hades" 艁ukasz K膮cki - 2017-11-23 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
Znajomo艣膰 kuchni orientalnej: japo艅skiej i tajskiej, obr贸ka ryb surowych i mro偶onych, przygotowywanie skladnik贸w i wykonywanie sushi i innych da艅 kuchni japo艅skiej i tajskiej zgodnie z menu, produkcja sos贸w i innych dodatk贸w zgodnie z recepturami.
Kazoku sp. z o.o. - 2017-09-29 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Radom (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZIMNYCH I CPE艁YCH KUCHNI UKRAI艃SKIEJ I ROSYJSKIEJ WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ I ROSYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE MIEJSCE PRACY- SZCZECIN C.H GALAXYPRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWC膭: 601220939
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Gotowanie, sprz膮tanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROS艁AW JERMAK - 2017-09-20 - Wejherowo (pomorskie)
zapewnienie w艂a艣ciwego przygotownia potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami dbanie o czysto艣膰 i estetyk臋 w miejscu pracy wg ustalonych procedur dbanie o najwy偶sza jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespo艂em
NWP Frank Enozel - 2017-01-18 - Pieszyce (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy
BMJ Miko艂aj J臋drzejkowski - 2018-03-16 - Puck (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla m.in. dzieci wed艂ug odpowiednich zasad 偶ywienia, opracowywanie jad艂ospisu, dbanie o przestrzeganie przepis贸w BHP i HACCP, nadz贸r nad prac膮 pomocy kuchennej, praca od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz. 07.00-15.00
Brzeska Katarzyna Przedszkole KOZIO艁KI - 2015-12-01 - Kanie (mazowieckie)
szlifowanie metalowych element贸w, mo偶liwo艣膰 przyuczenia
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Obra (wielkopolskie)
SPORZ膭DZANIE TRZECH POSI艁K脫W DLA DZIECI W WIEKU PRZEDSZKOLNYM, PRACE PORZ膭DKOWE W KUCHNI I ZAPLECZU, PLANOWANIE JAD艁OSPIS脫W;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWDODOWE-GASTRONOMICZNE, OBS艁UGA NARZ臉DZI KUCHENNYCH, SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W DLA DZIECI, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE PRACY W PLAC脫WKACH O艢WIATOWYCH
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE LITERACKIE IWONA PRZYBYCIE艃 - 2017-05-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej na bazie autentycznych produkt贸w,wprowadzeniedo menu ludowej i wiejskiej kuchnii ukrai艅skiej.
GRUPA 艁APAJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA JAWNA - 2016-10-21 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2017-02-20 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)