KUCHARZ Krosno Odrza艅skie oferta pracy EMIK Emilian Kaczmarek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2019-05-07
Lokalizacja: Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
Pracodawca: EMIK Emilian Kaczmarek
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Grobla 27, 66-600 Krosno Odrza艅skie, powiat: kro艣nie艅ski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Krosno Odrza艅skie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kro艣nie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Krosno Odrza艅skie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.05.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie dowolne, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, mile widziana umiej臋tno艣膰 gotowania;System pracy r贸znowa偶ny, praca w godzianch 6:00-14:00 oraz 14:00-22:00;Okres zatrudnienia 3 miesi膮ce, nast臋pnie na rok.
Nazwa pracodawcy: EMIK Emilian Kaczmarek
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kro艣nie Odrza艅skim
Adres pracodawcy:
Grobla 27, 66-600 Krosno Odrza艅skie, powiat: kro艣nie艅ski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: kro艣nie艅ski
Gmina pracodawcy: Krosno Odrza艅skie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Krosno Odrza艅skie
Ulica pracodawcy: Grobla
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kro艣nie Odrza艅skim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 06.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b6ff53e7dd0c7e86d4f411fb8f7f313b
Podobne oferty pracy
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
wykonywanie opracowa艅 realizowanych przez Pracowni臋 Geodezyjn膮
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracyjnych
J贸zef Podlach Zak艂ady Mechaniczne - 2017-09-04 - 艢wi膮tniki (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie potraw, dbanie o dob贸r w艂a艣ciciwej jako艣ci sk艂adnik贸w, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, dbanie o nale偶yta konserwacj臋 wszelkich urz膮dze艅 kuchennych zgodnie z wymaganiami saniatarnymi i BHP oraz HACCP, uk艂adanie menu, zarz膮dzanie wydatkami
DAVO DAWID ROSIAK - 2017-03-03 - Turek (wielkopolskie)
-
ZESP脫艁 OBIEKT脫W GEOVITA W D殴WIRZYNIE I MRZE呕YNIE SP. Z O.O. - 2019-03-28 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym nale艣nik贸w, sa艂atek, deser贸w.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto + premie. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do jednego miesi膮ca. Docelowo praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele + niekt贸re 艣wi臋ta (wed艂ug grafiku). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana ksi膮偶eczka sanepidowska (mo偶e by膰 nieaktualna). Umiej臋tno艣膰 pracy z lud藕mi. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (8:00-18:00) (Tel. 660-618-640) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Micha艂a Drzyma艂y 9, 40-059 Katowice) lub e-mail: bogdanpukowiec (at) wp.pl
NALE艢NIKARNIA PANCAKE HEAVEN SP脫艁KA CYWILNA SZYMON RYMARCZYK, BOGDAN PUKOWIEC - 2016-06-14 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o smak i jako艣膰 przygotowywanych potraw, utrzymywanie w nale偶ytej czysto艣ci sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych.
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski - 2019-03-28 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Wykszta艂cenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; ksi膮偶eczka sanepidowska; ch臋膰 do podj臋cia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" P艁OWIEC RENATA - 2016-09-15 - Rachowice (艣l膮skie)
praca w kuchni o艣rodka wypoczynkowego
"PAMAR " sp贸艂ka z o.o. - 2016-05-30 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie potraw, przestrzeganie zasad czysto艣ci oraz regulacji w zakresie bezpiecze艅stwa.
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
praca w restauracji
"JJS" SP脫艁KA CYWILNA JOLANTA I JERZY SIEMIE艃CZUK - 2015-11-20 - Bia艂ystok (podlaskie)
tokarz frezer
Zak艂ad Naprawczy Mechanizacji Rolnictwa Sp. z o.o. w Ostr贸dzie - 2016-02-04 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2016-03-03 - Rzesz贸w (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne sporz膮dzanie potraw zgodnie ze sztuk膮 kucharsk膮
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
obr贸bka drewna, monta偶 palet
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Opoczno (艂贸dzkie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
praca w gastronomii, przygotowywanie posi艂k贸w
"W. W. Z." K. P. SMAJDOR - Sp贸艂ka Jawna - 2016-08-30 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, opracowywanie menu, sporz膮dzanie listy zakup贸w,
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Bia艂ystok (podlaskie)
Wymagania: ksi膮偶eczka sanitarno - epidemiologiczna, do艣waidczenie zawodowe.
"Zajazd w Centrum" przyj臋cia, bankiety Agnieszka Wranik - 2016-02-10 - N臋dza (艣l膮skie)
przygotwywanie r贸偶nego rodzaju potraw
Dariusz Osiak BROWAR OSJANN - 2017-08-21 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
wg. stanowiska
PIZZERIA - PUB "SEJNA"s.c., B.T. Sta艣kiewicz, A. Rasiul, Sejny - 2017-03-06 - Sejny (podlaskie)
do uzgodnienia
TRATTORIA AL FORNO El偶bieta Bandelak - 2015-11-09 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w,dbanie o porz膮dek w miejscu pracy
ECO-CATERING Sp贸艂ka z O.O. Sp贸艂ka Komandytowa - 2016-09-15 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe
Sala Bankietowa "REZYDENCJA" Kamil Radziwolski - 2017-02-27 - Kruplin Radomszcza艅ski (艂贸dzkie)
k艂adzenie g艂adzi przy rewitalizacji pa艂acyku
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Praszka (opolskie)
Praca w nowoczesnej kuchni w ramach przygotowywania da艅 bie偶膮cych- obs艂uga restauracji oraz praca przy obs艂udze imprez. Kucharz uczestniczy ponadto w opracowywaniu nowego menu oraz przy opracowywaniu receptur.
Zamek SIMP w Rydzynie - 2019-05-08 - Rydzyna (wielkopolskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOS艁AW JAKUB KMITA - 2017-05-04 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)